2009 augusztusban születendő babák... (beszélgetés)
Szia! A naplódban felül bal oldalon van egy fül:kinézet és ...(valami). Arra rákattintasz, és alul van hogy háttérkép beillesztése, tallózás, stb.
Remélem érthető volt valamennyire:)
köszi a jeleket csajok!
Bazsi félálomból felébredt, ide ült az ölembe, de már vagy fél órája. Letenni a helyére nem tudom, mert ahhoz ébren van, de itt kómázik nekem.
Brigi is alszik még
sziasztok Drágáim..:))
köszönöm az aggóódást és a sok jelet..ma délben haza jöhettünk,de még millió a dolgom,fut a lakás,délután még el kell mennem a háziorvosunkhoz és még mittudoménmi..
a rém mese,ami sajna valóság volt,a naplómban lesz,csak kérek egy kis időt..
Dalma jól van,van étvágya és már nem fullad,de nem sokon múlt,hogy nem fulladt meg..;((
Sziasztok!
Jobbulást a betegeknek!
Sziasztok lányok!
Látom egy páran betegek a gyerkőcök! Én is azért nem tudtam jönni eddig , mert nekem is betegek voltak! Vírusos mandulagyulladás:-( de még mindig nem tökéletesek! Jobbulást a kis betegeknek!
Jó reggelt,
jobbulást Dalmának!
Amúgy sziasztok!
Dalma mama telcsizett, hogy Dalmával kórházba kerültek. Ha jól értettem, akkor tüdőgyulladása van a kicsinek, de talán holnap hazaengedik őket. Többet nem mondott.
Emlékeztek a linkre, amit pár nappal ezelőtt tettem be ide? A hab-tapi szőnyegekről volt benne szó. Vizsgálták, hogy van-e bennük mérgező anyag....
Pár perce volt a Tényekben, hogy a vizsgálatok bebizonyították, hogy VAN bennük!!!! Már tilos a forgalmazása is!!!!
KUKÁBA velük!!!!!!
Dalma jobban van,evett is,most épp az apját boldogítja..:))
csajok.....
csak így soha többé ne lássak gyereket egyet sem,mint reggel Dalmát..potyogtak a könnyei,hangja semmi,szemei beesve,arca fal fehér,fekszik..iszonyú látvány..;(((
nem kívánom senkinek....
Gratula! Nagyon szuper!
Betegeknek jobbulást!
Bancsa, szigoról helyzetjelentést kérünk, ha hazaérsz!
sziasztok..
ügyes baba..:)))
Sziasztok!
Képzeljétek, az Én kicsi lányom, ma végre elindult egyedül!!!!!:-))))))
Olyan büszke vagyok rá!(bár szerintem mi voltunk, az egyetlenek itt, akik még mindig segítséggel mentek, de sebaj, megtört a jég!
JA, tegnap elkiabáltam, mert hajnali 1/2 1 kor felsírt, és nem volt hajlandó visszaaludni, csak 1/2 4-kor. Azt hittem,hogy a hasa fáj, de a sírás abbamaradt amint kivettem a kiságyból. Szóval a nagysága nem akart aludni. Én is rendkívül kipihent vagyok! na de ez van!
JObbulást a betegecskéknek, a vizsgázóknak meg egy hatalmas kalappal!