2009 augusztusban születendő babák... (beszélgetés)
sziasztok..
Jádénak boldogságos 18. hónapot..:)
utólag Biának is..:)
Isten éltesse a ma 1,5 éves lányokat, Jáde és Fanni babát! :)
és szép vasárnapot mindenkinek!
igen, akkor ott a net sebességével lehet a bibi. :(
nekem az 1-2 perces videók is kevesebb, mint 1 perc alatt fent vannak!
szia. nekem akkor tuti, hogy gázos a net, mert 60 perceket ír ki, hogy annyi ideig töltené fel az oldalra
A csupán 2 perces videot...
Isten Éltesse a 18 hós Fanni Babát és az én tündérkémet is! :D
Utólagosan Miklóst, Vandát és Biankát is!
Sziasztok!
Visszaolvasok!
Én azt a 4,5 perces slideshowt, amit az elmúlt 1,5 év fotóiból készítettem (tudod, a naplómban láttad). na azt, kb. 2 perc alatt töltöttem fel a youtube-ra.
az internet sebességétől függ, h mennyi ideig tart! és persze a videó hosszától.
mennem kell, majd még jövök
sziasztok
és hova töltöd? Elküldöd privibe? már egy órája várom, hogy feltöltsön, de már unom
a gyerekek is felkeltek...
Szia!
Én nem oda szoktam tölteni, de a video méretétől és a neted gyorsaságától függ. Max. 10 perc szerintem.
ma Miklós és Vanda 18 hónaposak..
anyukájuk már nem jár ide,de boldog hófordúlót nekik is..
ééééééééés valóban..
Vikinek és Fanninak,Dorinának és Lorának is boldog 18.at.....
olyan mintha már a nagykorúságukat ünnepelnénk..:)))
Narkolepsziát okozhat a H1N1 védőoltás
Azokban a gyerekekben, akik a Pandemrix sertésinfluenza elleni védőoltást kapták, kilencszer nagyobb volt a valószínűsége a narkolepszia kialakulásának, mint a beoltatlan gyermekekben - derült ki a finn Országos Egészségügyi és Népjóléti Intézet (THL) előzetes tanulmányából.
Narkolepsziát okozhat a H1N1 védőoltás
Azokban a gyerekekben, akik a Pandemrix sertésinfluenza elleni védőoltást kapták, kilencszer nagyobb volt a valószínűsége a narkolepszia kialakulásának, mint a beoltatlan gyermekekben - derült ki a finn Országos Egészségügyi és Népjóléti Intézet (THL) előzetes tanulmányából.
”Jelenleg az a legvalószínűbb magyarázat, hogy a narkolepszia gyakoriságának növekedése mögött a vakcina és más tényezők együttes hatása állhat” - közölte az intézet.
A THL hangsúlyozta, hogy mivel előzetes tanulmányról van szó, további kutatásokra lesz szükség, ennek ellenére a négy és tizenkilenc év közötti gyerekek esetében a narkolepszia kialakulásának sokszoros valószínűsége jelentkezhet, ha a Pandemrix sertésinfluenza elleni oltóanyaggal oltották be őket.
A narkolepszia olyan alvási rendellenesség, amely rendkívüli kimerültséget okoz, és hatására a beteg hirtelen mély álomba merülhet, akár valamilyen tevékenység végzése közben is. A finn orvosok a narkolepsziás esetek megháromszorozódását tapasztalták a sertésinfluenza járvány alatt, és a THL közölte, hogy a 4-19 éves korosztályban a beoltottak esetében kilencszer nagyobb a narkolepszia kialakulásának valószínűsége, mint a védőoltásban nem részesült ugyanilyen életkorúak csoportjában.
tegnap Dalmáról ránézésre!!!!!!!!! megállapították,hogy tejérzékeny..
írtak fel neki tápszert..nagyon jóóóóóóóóó..veszek neki egy dobozzal,ha akkor is lesznek az arcán kiütések,akkor nem tejérzékeny,hanem valami más...
Aranyosak vagytok! :*
Mi is pusziljuk a szintén ma 1,5 éves Brigit! :)
sziasztok.
Sarah..
mi tegnap voltunk..ugyan azt kapják,mint 2 meg 3 hónaposan..semmi bajt nem okoz...
Hahó! :)
Igen, van kötelező oltás 18 hónapos korban!
Mi majd 2 hét múlva megyünk, nem volt korábbi időpont...:(
Hali!
Csajok 18 hónaposan kapnak oltást a picik?