2008 júliusára babát várók (beszélgetés)
hát ez nem semmi...nem lehetett eccerű...hát ezekszerint még vannak meglepik.. :-)
Miért a lányok kisebbek? Vagy az álomban csak a pocak másságából a nem másságára lehet következtetni? nem akarlak elkeseríteni, mert tudom, hogy jó nagy hasad volt, de a lányos poci bizony nagyobb.
Jó lenne, de én még várok vele.
Jajj, ezt el kell meséljem. tegnap délután mesztelenül tettük le aludni, egyszer benézek hozzá, és mit látok? Úgy beszart, hogy minden olyan lett. Két helyen egy nagyobb folt, az egész teste tetőtől talpig, teljesen összekenve, a háta közepén is, belehentergett, és az arca is...szerintem tuti megkóstolta, mert ugye a keze az tiszta merő adta kaksi volt. Az összes ágynemű, és még néhány helyen a kiságy is. Ezt furcsállottam is, hiszen tegnap ez volt a 4. kaka, arról nem beszélve, hogy mindeközben ő békésen aludt. Nagyon sajnáltam, mikor kivettem a kiságyból és elkezdett üvölteni, biztos rossz lehetett, de azért csak nem hagyom úgy. Hát még azt mennyire élvezhette, mikor legszebb álmából felébredve hipp-hopp a kádban találta magát. De aztán visszaaludt, míg apa lefürdette, addig megcsináltam a helyét, és már húzta is a lóbőrt. Apájával sírva röhögtünk:)
most éjjel egyébként pont ezt álmodtam hogy kismama vagyok, és még nem tudtuk a nemét, de én éreztem hogy kislány, mert kis pici pocakom volt...hát jó lenne majd egy kis tündérke..de ha fiú lenne sem lenne gond...Gergő is egy kis bújós cica...
olyan jó lenne megint egyszerre babásnak lenni...
épp akartam kérdezni, hogy nem e kismami vagy...
olyan rosszul voltam ma, émelyegtem egész álló nap. Még egy tesztet is csináltam, de hálistennek negatív lett. Valsz gyomorrontás:(
Bumbu várjuk ám a beszámolót!
jajaja, tök jó...mizujs amúgy?
Remélem jól telt a szabadság
Nyamiiiii...jól hangzik...:-)
Azért is gondoltam erre a naplósra, mert ugye megjegyzi az időt, és a bejegyzés címébe meg beírnánk, hogy kié az elszólás:)
Lehet ugyanúgy is, de sokkal finomabbat tudok. Na jó, közkinccsé teszem:D Felteszed az almát vízbe főni, és amikor már olyan puha, hogy nem kell rágni:), akkor behabarod, de nem szokványos habarással, hanem liszt helyett vaníliapudlingporral. És nem csak cukrot, hanem fahéjt is teszek bele, 2-3 szegfűszeg. Ja, és minden főzeléket meg szószt, meg krémlevest nem tejföllel habarok, hanem főzőtejszínnel.
Sziasztok csajok!!!
Tegnap megjottunk.Most megyek dolgozni de este mindenkeppen benezek.
Puszi minden kis szulinaposnak!
Szijjasztok!
Timcsi nem volt láz szerencsére... nem kell több ehhez a magassághoz, de akkor is meglepett...
Nelly ez tök szuper ötlet!
Mindig mellé lehetne írni a dátumot és hogy melyik gyerkőc szerzeménye volt...tök jóóóóóó
Ez nagyon jóóó:-)! Teccik az ötlet,tényleg jó ezeket megörökíteni. Milyen beszédes a kis Zsófi¸;-D!
Nelli, az almaszószt hogy kell csinálni? Ugyanúgy, mint a meggyest?
Jajj csajok, hirtelen vezérelt ötlettől indítattva, létrehoztam egy új babanaplót babaszótár címen. Ide fogom beírkálni a nagy mondásokat és aranyköpéseket. Amannyiben szeretnétek közzétenni a ti babáitokét, akkor ha rámküldtök egy privit, megosztom a világgal:)
Reggel jön a konyhába, büszkén mutogatja, mit szerzett.... kérdezem: Mi az távirányító?
Rámnéz, majd közli: táptáptájító
Örülök, hogy Gergőke ilyen kis hős volt:-). Nem volt semmi láz, vagy nyügi? Mert nekünk külön hangsúlyozta a dokinő, hogy elég gyakran belázasodnak a kicsik. Szerencsére megúsztuk.
A súly miatt pedig ne csodálkozz, ilyenkor már stagnálás van, sőt, megkockáztatom, a nagy meleg miatti étvágytalanság talán még mínuszt is csinál. A 73 centihez meg nem is kell több...szerintem:-).
úgy tűnik nyaralnak a csajok...meg költöznek;-)
aki nem az első két kategóriába tartozik, annak meg egyéb elfoglaltsága van. jól kitaláltam, mi?;-D
Szép jó estét!
Meg volt az oltás, Apa vitte.. szerencsére meg sem nyekkent...megleptek az adatai, nagyobb súlyra gondoltam...csak 9140 g a KisKukackám...és igazi kis Manó: 73 cm...
Pici hogy álltok? Jah lehet még nincs is netetek...:-(
Szép Jó estét!
Köszönöm Csajok még1x a segítséget! Tényleg nagyon aranyosak vagytok!!!
Megvan az injekció, így holnap meg is kapja a Lelkem...
Én se nagyon értettem, hogy egy betegség ellen kétféle inj. is kapható, bűzlik, hogy azért nincs akkora dőzs, hogy válogathatunk.
Nekem a patikusnő a Meningitec-et mondta. Azért érdekesek ezek az oltások, az ember azért komolyan veszi, ebben nem mer kockáztatni.
Nahát...már csak David és Emmacica maradt. Eddig tartott a július (és június vége)??? Borzasztóóóó!
Most olvastam a levélkét is:-). Még szép, hogy segítettem (volna). A találkára pedig látom, mindketten gondoltunk. De nem baj, majd legközelebb;-)!
De bizony elmentem, és egyetlen patikában mondták, hogy péntekre beszerzik. Én meg el is tetettem.
De nem baj, az a lényeg, hogy már van, és nem kell utaznotok érte (bár gondoltam, legalább találkozunk;-). Holnap szólok, hogy adják el nyugodtan, mert egyébként hiánycikk.
További ajánlott fórumok: