2008 júliusára babát várók (beszélgetés)
Bakkkkkker ez nagyon hosszúúú.;)))
Elolvasom az éjjel..:)
Köszke!:)
Különválasztottam a szezont meg a fazont..;))))
Ja-ja, aztán majd az Elmex!
Téged meg még ketté osztódva is olvasunk! Tehát, hogy mind a két naplót! :) A fürdőszoba már rég érdekelt. ;)
ééérteeeeeeeeeeeeem..;)))
Hát nem tomm.. olyan sokféle ember van itt..;DDDDD
Ja, s nem nevetni! Feltettem a szülés vagy inkább születéstörténet négykezes változatát a naplómba. Nagyon hosszú, csak regényolvasóknak. :)
Feldolgozok, na...
a "fogasok" klubjában..;)
Az ősanya éppen itt mostan nem bizti, hogy pozitívan hat.. a bejegyzésem utánból ered a naplómban.. még jó, hogy ilyen sokan olvastok.. kössziii!!!
Vettem rá egy törlőkendőt. Illetve Apa, azon nyomban amikor áttört..;DDDDD-gondosbocs.:)
de mivel rohadt drága, nedves gézzel letörölgetem ha elfogy a kendő..:)) Bencénél is így volt :) Ép az összes tejfoga még...:))
Nem sértegetni! Megharagszik! ;)
Rám már 18 évesen azt mondták, hogy úgy nézek ki, mint egy ősanya. Nem tudom, kapcsolatban van-e ez azzal, hogy épp egy fáról lógtam le hosszú hajjal. :D
Akkor a Te pasid még finom is volt a férfiatlan megjegyzésével Timcsi!
ÉÉÉssss természetesen kimaradtam a partiból, gyertek vissza! Pls
Na hová lettél?
Mindegy, nekem is mennem kell. Réka ugyan alszik, de felületesen, fogprobléma, gondolom...
Te Cash, innentől a fogát is sikáljam meg fürdéskor? Majd írd meg légyszi, te hogy csinálod!
Pusszantalak!
Hellló!
Gratula és üdv a klubban!!;)
na jól van.. kendő még oké meg a metai is maybe...
de hagyjatok a mosható pelussal, mer' irgumburgumtettevettemegminden lesz...
Krisnásoooookkkk!!!!;DDDDDDDDDDDDD
Ilyen téli hidegben sokkal szívesebben használom a kendőt, mint a babakocsit. Ma is kendővel mentünk zenebölcsibe. Rékám újabban megint szereti az elöl kötést - régebben zavarta, mert nem látott ki. Hazafelé még beugrottunk banánért a zöldségeshez, ez a zenebölcsitől kb. 50m-re van. Mire beléptem az ajtón, a kiscsaj a mellkasomra bukott fejjel édesen elszundított. Itthon alig bírtam kihámozni a kendőből, overálból, hogy ne ébredjen fel, de sikerült, aludt még egy jó órát. Mondjuk számítottam rá, hogy fáradt lesz, a fogacska miatt két órával kevesebbet aludtunk a megszokottnál.
Ja, mindenkinek köszi a gratulációt, átadtam Rékának!:-)
ja és le lehet akadni a dumámról...!!!
Te Álősanyu!!!!!!!
:)
Szasztok!:)
Hát örülök, hogy ilyen izgi témát szolgáltattam....;)
Jól kihagytatok..:((
;D
Vani, írjál nekem erről véleményet légy szíves!!!
Köszi és tudoood...!BH.
ééétem én...én is vicces válassznak szántam, csak így íásban nem nagyon láccik;-))
én is megyek...fürcsi...