2008 júliusára babát várók (beszélgetés)
most meg mennem kell, itt nem ferunk el rendesen, majd visszaolvasok, sziasztok, jo ejt!
sosem... nem jó a gerincüknek, gondolj bele homorún kell tartania magát... egy orvosi vélemény
nem, hanem elol kifele nezve mikortol? bocs kozben szopi van...
azt kérdezted h mikortól lehet? mármint hordani? mármint háton? ... kicsit zizi vagyok... újszülött kortól, csak az anyukák paráznak... megértem én is féltem kezdetben... Lorka kb. 3 hónapos kora óta van a hátamon
gyere !!!! csak szólj előtte... tudod a fodrász :)
14634 es hszban találsz egy szuper hátikötést hajrá krisnaősanyák :)
Mikrotol lehet? Meg a kendoben nem nagyon hordtam kifele, kenguruban is max fel-egyora, eddig talan 6-7-szer (5 honapos kora ota, elotte nem..)...segits:))
oh most lebuktunk :) valójában fastumgélt használ mindenki és jól összebeszéltünk a hátad mögött, hogy becsaljunk a kelepcébe hihi :)
lehet előbb megyek Keszthelyre..;))
2-3 ora utan azert megerzem, ezert akarok valtani, hogy a hatamon hordjam, de enyem gyerek sokat ficankol:)
szuper, köszi...sajna személyesre nem futotta akkor... kicsit busy time volt :(
ez olyan hihetetlen.., hogy nem fáj.. csak meg akartok téríteni..hogy én is ősanyuskrisnás legyek..
hogy a kangu miért nem fáj nemtom mert csak ezután kezdem használni, a kendőnél nem egy vékony csikra nehezedik a súly, mint kenguruban, hanem eloszlik az egész anyagon... és tényleg nem fáj semmim, csak a szivem mikor kiveszem belőle :)
majd megtanitom személyesen :) a fórumtalin sálálálá:)
leléptem holnapig, jóéjtpuszi mindenkinek!
lili nem bántásból, de nem jó ha a baba kifele néz, ortopédia szempontból... tényleg jószándékú megjegyzés
Szia Anka! Réka megkapta a levelet, mondd meg Lorkának hogy köszöni és továbbítjuk!:-)
:)
Küldjél nekem tőle mintát, jó??
És ez miben másabb, mint a kenguru??? miért nem fáj????
Cash, órákig rajtam lehet Réka a maga majdnem 7 és fél kilójával és meg se kottyan. ÍÍÍÍÍgygörbüljekmeg!
Nálunk is van Zsónak... majd talán én is közkinccsé teszemm.:))
ezt nem ismertem, de ez a kozy -amerikai- maitei vagy meitai :) másolata, jónak tünik... ilyet varr a barátném is, fele árban vagy még olcsóbban is... pont most rendeltem meg tőle... én veszem az anyagot, ő meg elkésziti... szóval szerintem jó és szépek is meg profinak tünik... hajrá krisnandi:)
Ja, és kérekszépen túrótortát!!! Most nyomtam le két sportszeletet.
És Kendősősanyuk!!!!!
Tényleg senkinek nem fájdul meg a háta és semilye?????
Így görbüljetek meg??? Mutaom...
szóval ííííííííííííígy?????
Hm???????????????
Visszanéztem egy pillanatra. Köszi a tippet, van itthon géz, meg víz is... Ha ez ilyen egyszerű.:-) De van geyrekfogkefe is, előrelátóan. Az még vár a polcon.:-)
Én elolvastambibí, nyertem...
lehet én is megkérem a párom írja má meg ő hogy látta:)olyan másképp élik meg a férfiak.
ez nagyon nehéz Vani..:((
[link]
Ez az en kendom, egy hatranya van, hogy vastag az anyaga, szeptemberben meg osszeizzadtunk baboval... de allitolag 17-kg-ig jo, cirka 2 eves korukig, utana horodozza, aki tudja:))
Viccet felre ez a kotes kicsit mas es sajna nem is lehet egyedul.. en most foleg itthon hasznalom foleg, amikor mosok, vagy nyuglodes van. Van egy kangerum az autoban, ha boltba beugrunk, abba teszem, de csak a vekonyabbik teli hacukaban fer bele, es igencsak kezd fajni a hatam (uaz a fajtam van, mint timinek, baby b.).
Szoval meg par tapasztalat: kendo nagyon jo, ha hidegben kifele nez a baba, akkor is jobban be lehet takarni, mint a kenguruban (jo van az a ravalo zsak nekem is, de nem olyan praktikus, inkabb a babakocsiba hasznaljuk)
Meg a hatamra kotest nem mertem megprobalni, de most, hogy megyunk haza, viszem a kendot is es a kengurut is, meg a babkocsit is, meg az autosulest is,,,brrrrr.
Jan 21-en megyunk es meg egyszer felvetem a talalkozo kerdeset, mondjuk marciusban, ha mar jobb ido van? Mi Pest kozeliek leszunk, de Pecs/Szeged/Fehervar/Balcsi- ra/re is szivesen leugrunk:))
További ajánlott fórumok: