13 napos fogyókúra-nem a reggeli kávés (beszélgetés)
Hm....csak békésen!!!!!
Van aki csinálja,van aki nem.Mindenkinek szíve joga eldönteni,h mivel fogy!!!!!!!!
:) Szia!
Úgy tudom Newsyn kívűl senki nem is csinálja ezt a diétát, már régen csak cseverészni járunk ide :)
Itt mindenki a saját módszereivel próbál lefogyni, kisebb-nagyobb sikerrel :)
Nekem is volt,ezen már túl vagyok.Ma újult erővel nekiálltam,és konkrétan az első napom jól alakult!
Kitartás!!!!
Ügyes vagy! Kitartást kívánok, egy picit irigykedem, én ezt nem bírnám mégegyszer. Lehet majd pár hónap mulva, épp ezért csodállak.
Lesz eredmény, az tuti, csak nehogy feladd!
Ne is állj mérlegre,nem szabad!
Hidd el,ha szépen végigcsinálod,tök jó lesz a végén ráállni a mérlegre.Biztosan sikerül!!!!Ügyes vagy!
igen :), meg persze utána folytatni a fogyit...
lassan túl vagyok az első napon, a 7 órás tejet már nem tudtam meginni, azt hiszem hánynék még fél litertől... éhes vagyok, de reggel már jobb lesz :)
Ezt a diétát akarod ujrakezdeni? Na, akkor nagyon szorítok Neked, én képtelen lennék rá.
Kitartás csajszi :)
Na látod, fog az menni :)
Én Hétfő óta szigorú vagyok magamhoz, eddig nagyon is jó vagyok szerintem. Remélem a hétfői mérlegelés is ezt fogja mutatni, mert ha nem, hát nem tudom mit csinálok.
Látom a gyerekek lefoglalják az egész napod:) Így nem könnyű az biztos, még csoda hogy a bicajt be tudod iktatni. Most fogyó hold van, én hiszek benne, hajrá :) !!!
No,ez nem jó.Eddig csak ettem-ettem.Azt éreztem a nap minden percében,h éhes vagyok.Ettem is,híztam is......
Szóval eddig semmi jó.De ma reggeltől már tényleg odafigyelek.Voltam is reggel bicajozni 15 km-t,és a reggelim csak tejeskávé volt.
Ebédre hal meg tepsziben sült krumpli.
Uzsira ettem egy joghurtot,és egy vékony szelet dinnyét.
Vacsira gyümi,vagy joghurt a terv.
Én is imádom!
A tesómnak tartjuk holnap a 30. szülinapját,és hát mindenki süt vmit,ez jutott rám....:)
Egész napos eszem-iszom,dínom-dánom lesz.Amúgy jó lenne,de fogyókúra közben????
NEM AKAROM!!!!!!!!!!
További ajánlott fórumok:
- 10 napos fogyókúra
- 90 napos fogyókúrát kezdtem, ki tart velem?
- 30 napos fogyókúra fehérjeturmixszal az életmódváltásért
- Virtuális fogyókúrás társat/kat keresek 90 napos fogyókúrára!
- Könnyített 90 napos fogyókúrám
- Kalóriaszámlálással fogyók, 90 naposozók, és minden más fogyókúrával (életmódváltással) harcolók...tavaszi kezdéssel