13 napos fogyókúra-nem a reggeli kávés (beszélgetés)
Ügyes vagy,ha így tudod tartani a súlyod.sztem az még nehezebb,mint fogyni.De ha vki rájön,mit mikor ehet,onnét már egyszerű.
Jó munkát neked,jó egészséget a gyerkőcöknek.
Amikor tudsz,gyere!
Szia!
Elég mozgalmas volt akkor az elmúlt időszakod!
Ügyes vagy,h szakítasz időt a tornára,bár a te setedben ez inkább erőnlét megtartására mintsem fogyásra kell.Nem sok anyuka mondhatja el magáról,h szülés után ilyen csinos,vékony!
Ügyes vagy,ha tudsz,bármikor gyere,itt már nem igazán a 13 napos fogyi a téma,csak csevegünk! :-)
Sziasztok!
Én is megvagyok, boldogságban, egészségben és még mindig vékonyan hála Istennek. :-)
Még mindig tornázom, bár már nem heti hétszer, általában 4-5 alkalommal, attól függ, hogy jön ki a lépés.
Volt nálunk minden jó és sok rossz az elmúlt hónapban. Például egy kis felújítás, lett új laminált padlónk és járólapunk (az utóbbi még mindig nincs teljesen befejezve). Sajna a laminált padló lerakása után két nappal a felső szomszéd sikeresen átütött padló javítás közben egy vízcsövet, ennek köszönhetően beáztunk és egy helyen felázott a padló. Két héttel később pedig a fürdőszobájában alkotott valamit, akkor a csilláron keresztül ömlött ránk a víz, épp rá az új tévénkre. Ráadásul én egyedül voltam itthon Kristóffal, épp akkor fürdettem, hirtelen azt sem tudtam, hogyan kapjam ki a babát a vízből, áramtalanítsam a lakást, hogy ne legyen zárlat, valamint rohanjak edényért, hogy a tv ne menjen tönkre, közben meg kiabáljak felfelé is, hogy bármit csinál hagyja abba.
Végül minden megmenekült. Azt hittük, hogy több rossz már nem történhet.
De történt. A víz után lett tűz. A mellettünk lévő társasház földszintjén lévő zöldséges kigyulladt éjszaka, átterjedt két szintre a tűz és mivel egybe vannak építve a háza, így arra ébredtünk éjszaka kettőkor, hogy a tűzoltók verik a hátsó teraszajtónkat, hogy azonnal hagyjuk el a lakást.
Izgi volt. Épp itt volt anyósom, ő pakolt a gyereknek enni, a férjem öltöztette a babót és kapkodta el a kutyát, én szedtem össze a gyereknek váltó ruhát és a fontosabb papírjainkat. Őrült nagy füst volt az egész utcán, minden le volt zárva, volt kint kb 60 tűzoltó és nemtom mennyi rendőr. Mi pedig teljes bizonytalanságban magunk mögött hagytuk mindenünket, a papírjainkon kívül a bankkártyánkat, a laptopot és a férjem vagyont érő fotós berendezéseit tudtuk magunkhoz venni abban az öt percben, amit összepakolásra kaptunk.
Még így is szerencsések voltunk, mert a háztól nem messze parkolt a kocsink, amihez odajutottunk és abban ücsörögtünk viszonylag kényelmesen, sokan a másik házból meg mezítláb, pizsamában üres kézzel várták a lakásuk sorsát.
Végül nem terjedt tovább a tűz, nem sérült meg senki, viszont délután kettőkor engedtek vissza a lakásban. Addig vándorcigányok módjára a kocsiban aludtunk, mekiben ettünk, oda jártam pelenkázni a gyereket.
Kellett kb két nap, hogy lenyugodjunk.
Ami viszont jó: voltunk kirándulni a tengerhez, gyönyörű idő volt, de a víz még hideg volt és nagyon jól éreztük magunkat. Dobtam fel két friss fotót.
Kristóf két napja betöltötte a fél évet!
Ennek alkalmából készítettem egy kis összefoglalót képekkel, zenével, nézzétek meg, ha van kedvetek:
És van egy újabb nagy tervünk a férjemmel. De ez még titok. :-)
Sziasztok!
Én hosszúhétvégén voltam Kiskunmajsán.Nagyon jó,és nagyon rövid volt.Sajnos kilóügyileg nem hiszem,h jó hatással lett volna rám,de sebaj,a héten "ledolgozom" futással!!!
Szép napot mindenkinek!!!!
Sziasztok.
Hol van mindenki????
Hat volt hogy 3nap alatt 5kg fogytam,én is meglepődtem.Akkor lett uj munkahelyem és nemtudtam enni.
Koszi.Remélem sikerül minden.
Elhiszem.Az semmikor sem jó,ha valaki a stressz miatt fogy!Mert ahogy írtad is az a gyomornál okoz problémát,ami komoly is lehet!
Nekem mindig is nehezen ment a fogyás,és még nehezebb tartani az elért súlyt.
Azért én sok sikert kívánok neked,és kitartás.Csak az első időszakban lesz nehéz,aztán megszokod!Fel a fejjel!
Ja hát biztos jo lesz pesten:)Már igen várom.
De meg nemtudom.Minnnél előbb.Csak hat meg kell lakas+munka.
Attol fugg hogy milyen az a stresz.
Ha pl csak olyan hogy vlki beszólt es ideges leszek akkor eszek de ha ilyen akkor fogyok.Mar erzem hogy most is fogytam.
Majd megmerem magam.De ez nem jo amúgy mert a gyomrom ilyenkor kikészül.
Szia Daja!
Én két és fél évvel ezelőtt adtam el a lakásom, vettem másikat, mindezt és a költözést is beleszámítva, meg a felújítást, 6 hét alatt. Ledobtam 5 kilót, én észre sem vettem, csak mindenki mondta, hogy jól nézek ki. Aztán amikor beköltöztem, megmértem magam, hát mit mondjak, nagyon boldog voltam, csak aztán a lábtörésem miatt vissza is jött sajnos.
Az egyik főnököm ma is mondogatja, hogy ha fogyni akarok, ne diétázzak, hanem adjam el a lakásomat, és vegyek másikat....:)
Sziasztok:)
Megtetszett ez a fogyókúra, de én nem eszem húst, szerintetek mivel lehetne kiváltani ezt a hal/csibe/pulyka dolgot? És a szalámit? Ötleteket várok:)
Miért,Pesten mi lesz más?
Igen,a nevedre írtam,h jó így is!
Szia.Mi?a nevem?
hát mostanában nincs étvágyam.És elhatároztam hogy pestre költözök na akkor lesz csak fogyás:)
Szia Daja!
Így is tök jó!!!
Hogy állsz a fogyival???
Sziasztok!
Pampers! Kitartás neked,otthon már mindig jobb lesz!
Én 11 hósan voltam a kislányommal kórházban,az is brutál volt,pedig csak 5 nap volt.Neki egy nagyon dúrva hörghurutja volt,hányással társítva....
Ne törődj a fogyival,ráérsz!!!
Puszi nektek!
Az jó! Én nagyon szoptatáspárti vagyok, és lám, most nálatok is milyen jól jött! Azt csak találgatni tudom, felétek mit neveznek tápvíznek, gondolom az infúziót? Én most hallom először ezt a szót.
Fogyival most gondolom nem törődsz, majd ha visszarázódtok, ugye? Ha 6x szoptatsz, nem is szabad, legalábbis drasztikusan nem...
:-((
Ez nagy sokkhatás lehetett, nem csoda, hogy idő kell, amíg visszarázódtok. Reméljük, az otthoni környezet meg a jó idő segít majd. Tudod még szoptatni?
Sziasztok.
Anni gondolom jo ujra otthon a férjeddel,azt hittem o is ment veletek vagy utánatok,biztos nehéz volt nélküle.Az meg hogy mar csak 63kg szuper:)
Pampers sajnálom hogy kórházban voltatok,de remélem mar minden rendben lesz.
További ajánlott fórumok:
- 10 napos fogyókúra
- 90 napos fogyókúrát kezdtem, ki tart velem?
- 30 napos fogyókúra fehérjeturmixszal az életmódváltásért
- Virtuális fogyókúrás társat/kat keresek 90 napos fogyókúrára!
- Könnyített 90 napos fogyókúrám
- Kalóriaszámlálással fogyók, 90 naposozók, és minden más fogyókúrával (életmódváltással) harcolók...tavaszi kezdéssel