1000 kalóriás diéta (beszélgetés)
várjuk a képet! :D
jo éjszakát!
ja,elfelejtettem,holnap,ha,sikerül,teszek,fel,új,
képet,magamról...szerintem,látszik,a,különbség!:)
Jó,éjszakát,lánykák!
Pusszancs!
Szia!ma,nagyon,keveset,ettem...de,a,rántott,szelet
1db,majd,600kcal..igaz,a,rizst,és,a,krumplit
nem,ettem,meg.és,a,levesből,is,csak,egy,picit..
De,majd,holnap...jajj,de,holnap,név,napozni,megyünk
:(.....majd,megoldom,valahogy.
Az lezsel!!!Hidd el,ha erősen akarod,és elég kitartó vagy,sikerülni fog!!!
Nyárra sexy leszel!!!!!
Szia!Üdvözöllek,közöttünk!
A,kelkáposzta,főzeléket,rántással,csinálom,de
habarással,is,el,lehet,készíteni...
A,naplómat,folytatni,fogom...csak,mostanában
rántottán,tükörtojáson,és,szendvicseken,éltem...(nem
volt,időm,főzni).
Na,sziasztok!
Most,értem,haza,a,bálról...Hát,nem,is,tudom,hogy
hétfőn,merjek,e,mérlegre,állni...volt,húslves,sonká-
val,töltött,ránott,szelet,és,sima,rántottszelet
petrezselymes,krumpli;rizibizi;desszertnek;krémes...
hát,szóval.ennyi............
Jó estét!ma csak annyi volt a vétkem, hogy ettem 3 pici csokis nápolyit :( amugy megálltam egy kicsit, 5,5kg-nál járok!majd jovohéten beindul! :D legalábbis bizom benne!
Szerencsésné: ne keseredj el, le fog ugrani, lehet, hgoy csak nem ment ki a viz vagy nem tudom!de lehet, hogy ugy edzettél, hogy izmosodtál és ha a zsir atalakul akkor az biza nehezebb!
erikpipi: remélem sokáig bírom, muszáj, mert nyaralni szeretnék, és ujjatlan topokban járkálni,nem akarok bujkálni mint az elmult 2-3 évben! idén igenis sexy akarok lenni! :D
Köszi.Azért nem adom fel,de ez nagyon megijesztett.
Holnaptól többet iszom,hétfőtől,pedig torna...
Sírhatnékom van....Nem hogy nem fogytam,hanem az utolsó mérlegelés óta +2 kiló.Utóljára 63 voltam(én csak az egészeket nézem),erre ma:65.
Nem értem,tényleg kevés nekem az 1000?Mit nem csinálok jól?
Annyira betartottam,és sokat ittam...
Jó,reggelt,mindenkinek!
Köszi,őzike70!Már,sokkal,jobban,vagyok!
Mostanában,én,sem,tornázok...de,így,is,fogyok.Jó
lenne,egy,kicsit,tornázni,is,hogy,a,bőr,is,feszes-
edjen.Az,elmúlt,2napban,nem,számláltam,annyit,csak
odafigyeltem,hogy,kevesebbet,egyek.Nem,az,ezerre
mentem.kb.1500-ig.De,ma,már,sokkal,jobban,vagyok,így
visszaállok,az,1000-1100-ra.
Igaz,ma,este,bálba,megyünk,ott,meg,aztán,lesz
minden,finomság.Holnap,névnap...jajj,nekem,ez
a,hónap,telis,tele,van,névnapokkal,és,szüli-
napokkal....
Na hát ez az, ami nekem nincs. Mármint mozgás. SEMMI. Némi gyaloglást leszámítva.
Tavaly jártam én is valami zsírbontó masszázsra. 10 alkalom -4 kilót eredményezett. Örömömben pár hét múlva újra befizettem 10-re, de az már egy dekát se vitt le tovább. :-( Igaz, a bőröm azért sokkal feszesebb lett.
hát jó.remélem hamar elalszom...holnap tstkezelésre is megyek,vákum stb.reggel tornázok alexandra zsírégetősre..
Egyébként meg eszembe jutott, hogy nem olyan nagy baj a mai zaba mer d.előtt 50 percet eliptikus trénereztem, d.után meg edzeni voltam..far-láb-has volt a mai edzésem..
Uhhh... Én múlt szombaton jártam így anyám sütije miatt... Szerintem most tegyél egy pontot, hagyd magad mögött a mai napot, csak a holnapra gondolj. Holnap reggel ne mérd magad (nem tudom, milyen gyakran szoktad amúgy), aztán újult erővel hajrá! Ezek szerint a vendégséget be kell kalkulálni előre... én is tudtam tegnap, hogy a színházi büfét nem fogom kihagyni...
Köszi nektek a tippeket a mignonra. Ma sikerült jó kislánynak lennem, csak hamletet, almát és instant krémlevest ettem, tejeskávét és diétás gyümölcslevet ittam. Este bundáskenyeret sütöttem a családnak és kibírtam, hogy majd csak reggel eszem belőle! 620-nál tartok és hamarosan megyek aludni, hogy minél gyorsabban reggel legyen!
Mévi, jobban vagy?
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek 3 hónap alatt napi 2 órás mozgással és 500 kalóriás diétával mennyit lehet lefogyni?
- 600-800 kalóriás diéta alatt ki mit és hogyan evett egy nap? Hogy osztottátok be ezt a kalória mennyiséget?
- Kinek milyen tapasztalata van a kalóriaszámlálós diétával?
- Mi a véleményed a negatív kalóriás ételekről és a diétáról?
- Diéta kalóriaszámlálással
- "Negatív" kalóriás diéta