1000 kalóriás diéta (beszélgetés)
23 kiló?de most jön a java.Még visszavan 7,ez már nehezen megy,de nem adom fel,most belehúzok...
Őzike!Olvastam a vétkeidet :)
Én is szívesen ott lettem volna...
Na jó csak vicceltem :))
aha, kicseréltem a billentyűzetet:)
Szerencsésné kérdésére válaszoltam.CSak saját magamnak küldtem (annyira értek a géphez)
kb 3 hete kezdtem eddig még semmi,most változtattam az étrendemen ahogy a forumot kezdtem olvasni.Most várom a változást és elkezdtem a szüz tea kapszulát szedni
Jaj, ez csak egy szólás! :-)
Olyan finomat ettem. A tegnapi maradék karfiolt elkevertem kefírrel, párolt gombával. Egy szelet csirkesonka, kis szárított petrezselyem, és a tetejére tejföl, paradicsom, paprika. 30 percig sütöttem, és ketté osztottam. Holnapra is maradt. Nagyon jó lett.
Egyet szoktam, Boci Túrórudit, vagy Pöttyöset. Igaza van álarcosnak, be lehet helyettesíteni más édes ízű dologgal.
Megvolt az ebéd is,10 dkg sertéspöri 10 dkg főtt krumplival.durván:300Kcal,meg egy adag,zödségleves
72kcal.
De ne haragudjál:) Ilyen esetben az ember csak magára haragudhat ha vele történik, a többiknek meg csak támasza legyen. Nyomasztjuk szerintem mi saját magunkat eleget:D Én tuti. Téma lezárva. Az ötleteid nagyon jók. A tejbezabisat régen sokat ettem, megint előszedem. A barátnőm cukorbeteg, anyukája főz neki hozzáadott cukor nélküli lekvárt. Abból egy teáskanál a joghurtba nagyon fini. Ha nem mondod, eszembe sem jutnak ezek.
Jól,teszed!Én,belebetegednék,ha,ilyen,helyen
nem,ennék....egy,picit,szabad.:)
Én sajnos dolgozom, értekezletünk lesz éppen, 3 kolléganő összevont névnapi köszöntésével megfűszerezve. El tudjátok képzelni, mennyi kaja lesz itt mindjárt? Természetesen nem vonhatom ki magam, nem is akarom őszintén szólva, ezt mára bekalkuláltam. Mindenből fogok enni egy keveset.
muszály föznöm a családnak késöbb jövök
Kacsika,szerintem,jó,a,kép!
Jó,hogy,felraktad,mert,később,amikor,majd,fogysz,
összetudod,hasonlítani.Én,is,így,láttam,meg,a,kü-
lönbséget.
Hajjaj, én úgy értettem, hogy nem akartál meghízni, de most ez van... :-)
Bár, ha ezt sikerült feltenni, akkor biztos a többi is sikerül, amit nem akarsz fent hagyni, azt meg letörölheted.
Sziasztok,
én is vettem korpatablettát, mert éreztem, hogy kell egy kis rásegítés.
Kíméletesen hatásos, tudom ajánlani.
mennyi,ilyen,túrórudi,félét,eszel?
Én,nem,eszek,minden,nap,kinder,pinguit,és,túrórudit.
Mostanában,már,müzli,szeletet,sem,ettem.Inkább,gyü-
mölcsöket,eszek.
Én a képre gondoltam,hogy ezt sikerült fel tennem,de nem ezt akartam
neked de nem rossz szándékkal csak itt nevetgélek magamban én ugy értettem hogy a képre gondoltál amit felraktam,hogy megkimélhettelek volna titeket ettől a látványtól bocs ha megbántottalak.Azt hittem poénból montad
Ezt nekem írtad? Félreértettem valamit?
Szerintem senki nem akarta, de szerencsére az igény már megszületett a változtatásra.
sikerült nem ezt akartam de ez lett
Sajnos, nagyon én sem értek hozzá, nekem a szokásos módon sikerült feltennem a képeket, miután JPG formátumra átírtam őket.
Fordulj Hoxához, ő mindenben tud segíteni!
További ajánlott fórumok: