100 kiló vagyok, szeretnék lefogyni, segítsetek! (beszélgetés)
ja tudjátok éhes disznó makkal álmodik :)))))
Bár már elég profi vagyok a webcamsexben :P
Mi is ilyenek vagyunk :P szex téren... bár most a távolság. De Doryka ajánlott valami izét most azt kipróbáljuk..
Nekem a gyógyszer az mindig +10 kgt jelentett :((
Ezért nem is merem elkezdeni szedni :(
Ügyi vagy ruha téren... lehet csak én nem néztem körül :((
Monokli, mozgás nekem is van, igaz csak heti 1-szer, de sztem az elg húzós, és sportoltam sokáig, még "fénykoromban" fociztam, utána meg erőemeltem, és az izületeim most sejtheted mennyire szeretik a nagyobb intenziv mozgást :S
Egyébként én így is találok a kinaiban cuccot magamnak, nyáron pl. 2 3/4-es gatyát vettem 4000-ért, sztem nem volt vészes ár.
A gyógyszert nem szeretném abbahagyni, mert elég aktiv szexuális életet élünk, van olyan, hogy egy este 2-3 alkalom, de ha csak átlagban heti 5 alkalmat számolok, akkor is igy a leggazdaságosabb. Még várok ezzel a bogyóval egy kicsit, mert ez másfajta, hátha ezzel nem lesz gond. Ha igen, ezt is váltom.
A Norbit csináltam én is anno, akkor lement 16 kg. Biztos működne most is, de hiába mondja mindenki, hogy enni kell, ha nem esik jól, annyit eszek pont amennyit kiván a szervezetem, inkább gyümit eszek, ha van. Az emésztésem pedig már igy is romokban hever, többnyire hasmars van.
Röviden most ennyi. Megyek csinálok magamnak wellness napot, testápoló, arckrém, hajpakolás, minez a gép és a tv előtt, ruha nélkül. VAn előnye is, ha nincsenek itthon a pasik :P
lemehet neki annyi ő még csak az első szakaszában van a fogyinak...
Később lassul le és álldogál szerintem..
jaaa de a kis hadseregem sorban áll...
Bence Benji... ezért fogyok... elesznek előlem mindent
szóvak a katonák kényesztetnek:DD
ez jó:DD
További ajánlott fórumok:
- Ki akar velem decemberig lefogyni 10 kilot?
- Segítség! Képtelen vagyok lefogyni!
- 1 hónap alatt szeretnék minél több kilót lefogyni, épeszűen, normálisan. Melyik módszert ajánljátok?
- Húsz kilót fogytam. Még három kilót szeretnék lefogyni. Nem akar lemenni. Miért?
- Párom február 2-án jön haza, addigra szeretnék lefogyni kb 2-3 kilót. Valami tuti diétás dolog? Amit meg lehet venni minden boltban!
- 15 kilót szeretnék lefogyni, hányszor eddzek egy héten?