100 kiló vagyok, szeretnék lefogyni, segítsetek! (beszélgetés)
Igen, személyi edző is, de vmi mást mutatnék nektek:-)
sok bringa egy teremben, együtt, zenére, mindenki saját erejéhez képest hajtja végre az edzést, ez az Életem, a munkám:-)
egy órádra?
személyi edző vagy?
hááát:-) egy tábla Milkáért bármit, vagy nem is. tudok jobbat:-)
gyertek el egy órámra:-))
sziasztok,
jó éjt mindenkinek:)
és 2 napig ugy jártam dolgozni!
aztán elmentem a nagymamámékhoz, ők hivták ki az orvost
azt hiszem seduxent kaptam, meg magnéziumot
hát ne tudd meg micsoda fájdalmakat éltem át!
na de most képzeld el!
nem tudtam rendesen menni, csak ugy, mint egy nagyon magas tüsarku cipőben jártam volna!
Mg hiány igen, és kalium is lehet. MgB6-ot szedek, edzés elött (grrr ma is kellett tekernem, néha tele a hócipő, de a végére olyan boldogsághormon özönét éreztem, hogy azóta is vigyorgok.
Béres Egészségtár MgB6 1 szem 0,14 kcal ami fedezi a Mg 83%-át, és B6 80%-át.
én egyszer jártam ugy, hogy nekiálltam még jó régen Norbizni, de valami brutál kazira
ugy begörcsölt mindkét vádlim, hogy orvost kellett hivni, az adott valami görcsoldót és ugy állt ki a lábamból a görcs
uhhhh, meg ne próbáljatok 100 akárhány kg-mal kardio mozgást végezni!! Sérülésveszély: ínszalagszakadás,
izomszakadás, szívinkfartus. Grrrrr....ne egy nap alatt akarjatok lefogyniiiiiiiiiiiiiiiii!!
Fallabda, jesszusom, nem bírnám lenyomni az 1 órát. (ügyes vagy, de csak óvatosan!!) Maradok a bringánál.
Igen tudom, és minden tiszteletem a tiétek!!
Ilyen esetekben, mint pl. Te, és muffin alkalmazzák a 600 kcal-t a kórházi kezelés során.
Sétáljatok sokat, élvezzétek az ősz színeit, figyeljétek a légzésteket, a szívetek dobbanásait.
Elgondolkodtatok már azon, hogy rohanás az egész élet, nem is figyelünk oda a szívünkre!? Rátettétek napközbe valaha is a mancsotokat, ás figyeltetek rá?? Törődjetek magatokk, ne rohanjatok, és erőtök is leyz a sikeres fogyáshoz, majd a súly megtartásához!!!;-)
emlékszem az első fallabdázásomra 125 kg lehettem.... szakadt rólam a viz minden bajom volt... á mondom meg nézem mennyi az ídő bizti eltelt rendessen... és tudjátok még csak 6 perce mozogtam...
:)))
ez örök emlék:))
További ajánlott fórumok:
- Ki akar velem decemberig lefogyni 10 kilot?
- Segítség! Képtelen vagyok lefogyni!
- 1 hónap alatt szeretnék minél több kilót lefogyni, épeszűen, normálisan. Melyik módszert ajánljátok?
- Húsz kilót fogytam. Még három kilót szeretnék lefogyni. Nem akar lemenni. Miért?
- Párom február 2-án jön haza, addigra szeretnék lefogyni kb 2-3 kilót. Valami tuti diétás dolog? Amit meg lehet venni minden boltban!
- 15 kilót szeretnék lefogyni, hányszor eddzek egy héten?