100 kg felettiek, mit tegyünk? Kezdjük együtt és segítsünk egymásnak! (beszélgetés)
én nagyon szeretem a kardio mozgást...néhány tornagyakorlatot, hasazást, csinálok, sulyzózást is bár azt uuutálom... 2 órát kondizok naponta
figyelem a kaját../nem számolok/ csak figyelem, és most nagyon megy...belassitani később szeretnék ha már legalább valami normális emberi formát öltöttem... 75 -76 kilónál, mert én attol számitok normális testsulyba 175 centimhez a bmi szerint.. bár a sulyeloszlástol is függ sztem...
Hát,nem tudom,de szerintem a "lassú" fogyás tartós fogyás!
Anno kb. 7-8 hónap alatt ment le 10-12 kg. Persze nem volt rendszeres a mozgás,csak számoltam a kalóriát :)
Mikor elmaradt a mozgás,és hanyagoltam a számolást,szépen lassan visszakúsztak a kg-ok, plusz a "váratlan vendégek" :(((
Most nagyon bízom benne,hogy sikerül leadni,és utána megtartani :)
Na,az lesz még ám a művészet!
menni fog neked is:))) én meg remélem nem lassulok be minimum 75 kilóig le akarok menni utána már belassulhatok.. akkor is csak 69 kilóra akarok lefogyni... 175 centihez sztem jó igy....
majd meglássuk...
én mondjuk előfordulhat hogy a fogyás miatt fázok mert mostanság elég gyorsan megy...
sziasztok!
ma reggel sikerült mérekeznem,bár nem centivel csak mérleggel,de legközelebb csak egy hétmúlva majd..ígyis úgyis:)eddig -4:) ami nemtudom mennyire kevés vagy mi,de nemakarok gyorsan sem fogyni..de remélem jóval több is lesz ez!
kajával viszonyleg jól vagyok,ma 2abonett2szelet pulykasonkával,alma,4evőkanál krumpli 1szelet párolt halacskával,vacsira egy joghurt..
most meg indulok dvdzni..mármint torna:D
kitartást mindenkinek;)
Sziasztok!
Sajnálom,hogy mindenki betegeskedik,pedig elvileg egészségesen élünk,Mindenkinek jobbulást!!
-38 tényleg messze van,de Te már nagoyn sokat ügyeskedtél,ez már gyerekjáték lesz!
Csak fel akartam dobni a hangulatod!:))
Hát legalább 32 nekem is kellene fogynom :(((
Valahogy olyan nehézkesen mennek le a kilók,mindegyikért hónapokat küzdök :((
szijasztok
nah még 38 kiló minusz és kész vagyok..
ooolyan messze van:(
és 3-4 napja egyfolytába fázok...
Sziasztok!
Mielőbbi jobbulást a betegeknek! :)))
Ma folyt.köv. a kerítés-festés, de nem tudtam befejezni.
Ez volt a mozgás.
Hami szinte csak az almás-túrós, meg puff.búza!
Sziasztok!
Mindenkinek szép napot kívánok! A betegeskedőknek mielőbbi gyógyulást!
Sziaztok!Minden betegeskedőnek,mielöbbi jobbulást kivánok!Nálam a kisfiam beteg sajnos,ezért nem vagyok itt esténként,de remélem ha mindenki meggyógyult akkor többet tudunk beszélgetni.Mindenkinek sok kitartást kívánok,én most kezdtem a 3.-ik napomat.Még nem mertem mérlegre állni,várok még egy kicsit vele,hát ha nagyobb lesz az öröm.
Szép napot mindenkinek!
Jó estét mindenkinek! :-)))
Hosszú napom volt,sajnos alig ettem,de nem direkt! Egyszerűen kimaradt!
Viszont megcsináltam az almás-túróst, így megvoltam mentve!
Andreamano: Sinkót csináltam reggel,bocsi hogy csak most értem ide,de megyek is tovább..vízszintesbe.:)
Jó éjszakát mindenkinek!:-)))
Ma jóformán csak felvágottat ettem, mellé egy kevés sajtot, rengeteg ásványvizet - felpróbáltam egy régi nacimat, már a hátsómon is feljön :DDD. Remélem egy hónap múlva bele is férek..gomb,cipzár ilyesmi.:).
Pimpi, örülök hogy végre a gyógyszer talán segíteni fog, próbálj meg végre aludni egy kicsit!
A többieknek kitartást a fogyihoz, ügyik vagytok!
Szép álmokat!
Köszi!Remélem én is hogy hamar meggyogyulok,mert nehezen viselem!
Szép estét mindenkinek!
Szia!
Most olvastam, hogy nem voltál jól. Mielőbbi gyógyulást kívánok. Remélem, hogy segített a szuri és jól leszel!
Szia Aniko!
Én meg zöldborsot csináltam!De én ebböl se ehetek!Még nemtudom mit fogok vacsizni!rEggelizni is most reggeliztem,mert csak most lettem jobban!2 norbis kenyér véget,kenömájassal!És bünöztem is 1 turórudival!"norbis"
Jobulást neked is!
villers!
Közben érdeklődnék, hogy így lehet főzeléket enni, ha liszt helyett saját "anyagával" sűrítem be?
Sziasztok!Megjártam a dokit!A gyogyszertárba otthagytam 4000!De már most érzem a gyogyci hatását!Kaptam 1 nagy szurit is a fenekembe!:)
Akartam menni ásni,de nagyon fáj a lábam!Azthiszem elég volt a séta mára!
Szia Anikó!
Először is jobbulást kívánok neked,minél előbb!Szeretném megkérdezni,hogy a főzeléket,hogyan készíted,rendesen lisztel vagy van valami speciális mód a sűrítésre?
Rendben,köszönöm a tanácsokat,megfogadom őket!
Szép napot neked!
Ha kiváncsi vagy a véleményemre,hol a reggeli,arra főzhetsz magadnak tejes zabkorpát,de 1 szelet kenyeret is ehetsz valami feltéttel,dde a tejeskávé nem elég,a reggeli fontos mindenképpen.
Tízóraira alma,joghurt,attól függ mikor kelsz.
Az ebéd 1 szelet húsi elég,bár attól függ mekkora volt az a 2 szelet,és ha olajba rántottad ki,háááttt....
Uzsi:joghurt(natur),abonett,vagy amit szeretsz
Vacsora:túró tejföllel,édesítő,vagy amit kívánsz,de itt már inkább fehérje tartalmú legyen.
Ennyi jutott eszembe,de biztos lesz még aki ír majd!!
Ezeket mind gyorsan el lehete készíteni,egy kis változtatással,fantáziával,nagyon fincsi kaják varázsolhatók az asztalra,amit a család is megeszik,nálunk a 22 hónapos fiam is szereti,igazán nem is érezni ki az ételből.
Én a zabkorpát inkább napközben ajánlom,mert akkor tudsz rá vizet inni eleget,és akkor laktat.
Miért éhezel,miket eszel?
Én nem éhezem,és 2 hónap alatt 6 kilót fogytam,még sokat kell,de nem szeretnék gyorsan,mert megjelenik a jojó.
Szia!
Ha nem veszed tolakodásnak engem is érdekelne,a zabkorbából készített ételek,minden változata,és felhasználási módja.
Köszönöm előre is!
Én személy szerint a zabkorpát mindenre használom,sűrűsítésre:főzelékbe,levesbe,illetve sütikbe,joghurtba belekeverve.Rántott húshoz prézli helyett,de én úgy csinálom,hogy sütőzacskóban megsütöm a sütőben.
Vagy tejet felforralok,és teszek bele letakarom,hagyom állni egy kicsit,és édesítővel eszem,vagy kakóval a tetején(természetesen cukor nélkülivel).
Ha érdekel írok még róla.
További ajánlott fórumok:
- Segítsünk egymásnak fogyni!
- Túlsúlyos kismamik/vagy leendő kismamik segítsünk egymásnak...
- Hogyan állítanád össze az 1000, 1100, és 1200 kcal-ás étrendedet? Segítsünk egymásnak!
- Akiket elkerül a gólya! Segítsünk egymásnak!Biztassuk egymást!
- Álomsúly megtartása-segítsünk egymásnak!
- Segítsünk egymásnak, a tegnapi menü nálunk: