100 kg felettiek, mit tegyünk? Kezdjük együtt és segítsünk egymásnak! (beszélgetés)
ma 2 gonosz beszólást is kaptam...:(
az egyik egy rokonomtól "te ugyis csak enni szeretsz"
a másik meg annak haverjától " na miva NAAGY lány"
mindkettő bekaphatja...
FOGOK ÉN MÉG A POFÁJUKBA RÖHÖGNI...!!!:))))))
csak győzzem kivárni:)
Sziasztok!
Mindenkinek szép napot!
Kitartás a fogyikhoz!
Ma kimaradt a torna. Ettem sült tarját, jól esett,de most hogy olvastam a nasiról...keresek valami édeset!
Máskor is becsúszik valami,de nem kell kétségbe esni :)
mindenkivel előfordul...:)
én a napokban nyomtam le 2 boci napolini kókuszost...huu de finom volt:D
az a lényeg hogy nem szabad késtégbeesni... gondolj arra hogy tudatosan szakitottad meg a diétát, és most fogytatod.:)
nem szabad előröl kezdeni soha.. folytatni kell!
Sziasztok.
Ma elszúrtam a diétát. Ettem egy diétás müzliszeletet. Nem tudom mi van velem, de tegnap óta annyira kívánom az édeset.. és tulajdonképpen minden mást. Valami zabálási roham vagy mi fene. Valakinél előfordult hasonló?
Szia!
Neked is szép napot kívánok.
Sziasztok!
Jó vasárnapot kívánok mindenkinek!
Sziasztok!
Sehol senki?
ha már nekem nemis mondta ma senki ismerősöm,azért énis boldog nőnapot kivánok nektek lányok:) már ami még hátravan a napból:D
vettem ma szűzteát..úgyhogy mostmár azt fogom inni.. és sütöttem fincsit..teljes kiőrlésű lisztből és teljes kiőrlésű rozslisztből zsömit:)finomlett:P el is fogyott majdnem az összes..anyum holnap is azt visz magával:) heti1-2szer megengedek magamnak ilyesféléből egy picit..
Köszi!És én is mindenkinek boldog nönapot kívánok!:)
Ma megnéztem hány Zoli ismerösöm van és csak itt a neten 13-nak kellett képeslapot küldenem!Még jo hogy csak 3-nak kell ajcsit venni!:)
Sziasztok lányok!
Nagyon hideg van!Már megjártam a piacot és elvittem a csajokat a játszoházba!Nemsokára hazaérnek!Ma hurkát kértek vacsira!És én nem ehetek!Szörnyűűűűűűű!
Legyen nagyon szép napotok!
Szia Andika!
Nekem igen, a vendégeink férfi tagjától tegnap kaptam egy csodállatosan szép fehér vázába betűzött csokrot, amely vízbe van. Ezt egyrészt nőnapra, másrészt köszönetként kaptam a jó ellátásért.
A férjem ma reggel kiment a piacra és a vendég csajnak hozott egy szép arannyal fefújt rózsát, ami szintén vízbe van bedugva. Azután megjegyezte, hogy "most Te nem kapsz semmit, nem baj?" Mondtam áh, dehogy! Ennyi. Egyébként tényleg nem bánkódom miatta.
A volt munkahelyemen ilyenkor nagy bulik szoktak lenni, ajándékot kapnak a csajok és terülj-terülj asztalkám szokott lenni, de én ebből már kimaradtam, hiszen júniusban eljöttem nyugdíjba. A nyugdíjasokat meg már úgy látszik nem hívják meg. De igazából ez sem hiányzik.
Remélem Téged azért köszöntött, vagy még ezután köszönteni fog a férjed!
Puszi Nektek!
Szia!
Köszi, Neked is szép napot! :)))
A csalánteának vízhajtó hatása van,de azt olvastam,hogy egyben salaktalanít is, gondolom nem árt a beleknek egy kis tisztulás...
(Na jó kis téma :DDD )
Szigorúan csak reggel ittam!:)
Jó reggelt Csajok!
A fiúk Boldog Nőnapot kívánnak Nektek!!!:)))
Szia Elmex!
A csalán teának nem vízhajtó hatása van?Lehet hogy rosszul hallottam,de majd megkérdezem anyósomat is mert ő issza.Én még kinai vörös teát szoktam inni naonta,de este nem szabad mert én úgy vettem észre,hogy az is elég vízhajtó,és 20 percenként mentem ki a mellékhelyiségbe.:-).
Szép napot neked!:-)
Helló Lányok!
Vendégeink 1/4 9-kor elindultak hazafelé. Most rendet csinálunk, mert nagy a kupi a lakásban. Most már azonban itt leszek Veletek! Bár még nem mértem magam, de az eltelt időszak alatt biztos híztam, lehet hogy már én is a 100 kg-okhoz tartozom ismételten. Haragszom magamra, hogy többet ettem, sőt ittam is velük, de most már teljes bedobással azon leszek, hogy Veletek együtt csinosabb legyek mire jön a szép idő, a tavasz.
Mindenkinek nagyon jó hétvégét kívánok és sok puszit küldök!
Szia!
Nem bántottál meg semmivel,hisz kértem,hogy irjátok le a véleményeteket,amit köszönök szépen.Nem csupán a kapszulától várom a csodát,hisz már 5.-ik napja csinálom a fogyókúrát/nem eszem lisztes zsíros dolgokat,ki iktattam a cukrot és a kenyeret,valamint naponta tornázok kazettára.Csak azért kérdeztem,hogy milyen a kapszula,mert a levest már kipróbáltam,és iszonyatos volt,gondoltam a kapszula könnyebben lenyelhető.
hát..énis valahogy így:D csak én általába higított100%os gyümilét iszok rá.. de még úgyse finom.. te hányszor iszod egy nap?
a csala zsuzsás teától anyósom rosszullett..:S
Szerintem is nagyon rossz az íze az almaecetes víznek!Én nem veszek közbe levegöt és egyböl iszok rá teát!:)
Esténként meg májva tea!Pfuu az is nagyon rossz!De hatásos!!!!
Jó estét mindenkinek!
Kitartás a fogyikhoz! :)))
Szia Suzy!
Én most szedem a káposzta-kapszulát,de nem vettem észre semmit.
HAnem előtte 5 hétig minden-nap ittam egy csésze csalánteát. Nem is fogyasztás miatt,hanem az anyagcsere miatt :) Nekem bejött. Csak most szünetet kell abból is tartani.
nem tom az almaecet milyen izű lehet... nem is akarom megtudni...
sok kitartást mindenkinek a fogyihoz:)
sziasztok!
almaecetes vizet énis iszom..de nagyonnagyon pfujj:D de a cél érdekébe ugye mindent..de végülis elviselhető ha iszokrá..bár már gondolkozom a kapszula változaton..
L-karnitin kapszulát próbálta valaki?
Sziasztok!
Én iszom az almaecetet!És szerintem megéri inni!Bár bün rossz!!!A Kapszulát nem ismerem!És a káposztásat se!De valami tuti van benne,mert a káposzta is segit a fogyásba!És igazatok van:Nem csodát kell várni tölle,de kiegészitönek jó!
Ez az én véleményem!:)
Vettem ma buzakorpát és nagyon fincsiket lehet belöle enni!
Mindenkinek nagyon szép estét kivánok!
Ahogy írtad : gyerek voltál. Valószínűleg ez sem tett jót a fejlődésednek, és ezért is hízhattál, mert ilyen szereket nem elsősorban egy fejlődésben lévő gyermeknek találtak ki.
Másodjára: szerintem ettől várja elsősorban suzy a fogyást, hanem segítségként (étvágycsökkentés, és zsírégetés) használná a mozás és/vagy diéta mellé. Szóval nem vár tőle csodát.
És ahogy te írtad: én sem akarok megbántani senkit, pusztán a véleményemet írtam le. A döntés nyilván suzy kezében van.
További ajánlott fórumok:
- Segítsünk egymásnak fogyni!
- Túlsúlyos kismamik/vagy leendő kismamik segítsünk egymásnak...
- Hogyan állítanád össze az 1000, 1100, és 1200 kcal-ás étrendedet? Segítsünk egymásnak!
- Akiket elkerül a gólya! Segítsünk egymásnak!Biztassuk egymást!
- Álomsúly megtartása-segítsünk egymásnak!
- Segítsünk egymásnak, a tegnapi menü nálunk: