100 kg felettiek, mit tegyünk? Kezdjük együtt és segítsünk egymásnak! (beszélgetés)
Szia Jutka!
Hála már én sem vagyok 100 kg, csak 91, de ez is nagyon sok. Alíg várom már, hogy 8-cassal kezdődjön a súlyom. Egyszerűen nem tudom elérni. Igaz, hogy mostanában többet bűnözök, pipa is vagyok érte magamra.
Igen, sokféle fogyózási módszer van. Nekem ez vált be, amelyiket csináltam eddig november óta.
Sok sikert kívánok Neked!
Köszi,aranyos vagy!Már jobban van kicsit!
Én is csak szénsavas ásványvizet iszok és sima csapvizet,ami nekünk kutból jön!Nemtudom nekem miért nem adtak gyógyszert,lehet a sok betegségem miatt!Most ugys megyek a korházba és ott remélem segitenek!
Mostanába mindenki más fogyira esküszik!Annyit olvastam és mindnek más avéleménye!Van amejik azt írja nem szabad reggelizni sokat,van amejik meg hogy csak reggelire szabad !Na de tökmindeggy!Remélem sikerül ,még most jól birom!
Mindenkinek sok sikert kívánok!
Szia!
Nekem van egy régi szakácskönyvem és abban az szerepel, hogy a fogyókúra alapelve az, hogy reggel ne együnk csak egy darab akármilyen gyümölcsöt. Délben lehet ebédelni akár húst is, csak nem krumplival, vagy rizzsel, hanem zöldséggel. Vacsorára pedig megint vagy gyümölcs, vagy ugyanaz mint ebédre csak sokkal kevesebb mennyiségben. És mellette legalább 2-3 liter folyadékot meginni, ami szénsav nélküli ásványvíz. Nos, a 90 napos diéta majdnem ugyanezen alapul csak 4 naponta váltakozik. De gondolom, hogy ezt ismered. Én még mellette szedem a Reductilt, amelyet csak házi orvos írhat fel és meg is teszi amennyiben tényleg kövér, duci az illető. Az enyém minden szó nélkül egyből felírta és velem együtt örült, hogy mennyit adtam le. Én emellett még szedek vérnyomáscsökkentőt is és kávét is iszom napi háromszor, de cukor nélkül, tejporral. Ásványvizet pedig csak a szénsavasat tudom meginni, de nekem ez így is jó.
A kislányodnak mielőbbi gyógyulást kívánok!
Neked pedig sok sikert a fogyókúrához!
Szia!
Sok sikert kívánok Neked a fogyózáshoz! Ha nagyon akarod és betartod biztos sikerülni fog. Sok-sok lemondás és kitartás biztos meghozza a sikert és nyárra csinos leszel!
Ezen az esős napon (legalábbis felénk) kívánok jó hétvégét Neked és szép napot!
Sziasztok!Mindenkinek szép napot kívánok!Nagyon rossz az idő,és mennem kell ki hagymátdugdosni!Lesz megint izomlázam,mint a multhéten!Biztos nagy hülyeség de ettem reggelire egy zsömlét ujhagymával!Igy viszont egész nap kibirom 1 pohár müzlivel és1-2 almával!Vagy tegnap pl 1 narancsot ettem!A kislányom elkapta ezt a rota vírust!2 nap alatt lefogyott sokat szegénykém!De nagyon örül neki és mondta hogy ennyit ért legalább a betegség!Olyan aranyos volt!:)
Estére benézek még!
Anikó,Te mit ettél ?
Mindenkinek jó reggelt kívánok! Most ébredtem fel másodszorra.
XXLady köszi, hogy írtál már a másik topikban is. Remélem, hogy Anikó is meg fog jelenni.
Hát lányok az a helyzet, hogy ma és holnap nagytakarítás lesz nálunk, mert holnap este jön egy házaspár hozzánk, akik legalább egy hét, vagy 10 napig itt lesznek. Azért a fogyókúrát igyekszem továbbra is tartani, mert nem szeretnék hízni.
Mindenkinek sok-sok fogyást kívánok és azt, hogy minél előbb érje el a kívánt súlyt. Nekem is hűűű de sokat kell még addig leadnom!
Szia Anikó!
Én is békéscsabai vagyok, mint Te és én is duci vagyok, mint Te. Én már november óta fogyózok. Először elkezdtem a 90 napos diétával, majd a körzeti orvosom felírta számomra a Reductil nevű gyógyszert. Így sikerült eddig leadnom 17 kg-ot. Szívesen felveszem Veled a kapcsolatot, de még nem most, mert elkövetkezendő 2 hétben vendégeink jönnek. Majd jelzek Neked priviben, hogy mikor, hol találkozzunk, hiszen egy városban lakunk.
Látom, hogy Te fiatal vagy, én már annak ugyan nem vagyok mondható, de mégis szeretnék fogyni. A többit élőben. Üdvözöllek és sok sikert kívánok Neked és minden fogyózónak.
sziasztok!
én úgy nagyon komolyan 3hete kezdtem el.
konkrét módszerem nincs,igazából kizártam a tésztát,cukrot,kenyeret és minden ilyesmit,teázgatok,mindennap mozgok kb egy órát. nagyon sokmindnet kipróbáltam már:( 90naposról én is hallottam ilyeneket és azért nem is mertem elkezdeni. nem tudom mi is lenne a legjobb sajnos:(
de jó lenne ha sikerülne végre..:)
Szia Anikó!
Én is most kezdtem a fogyizást!Még nemtudom pontosan hogy tegyem,de csak lesz valahogy!Te tudod milyen módszert fogsz alkalmazni?
üdv Pimpi
További ajánlott fórumok:
- Segítsünk egymásnak fogyni!
- Túlsúlyos kismamik/vagy leendő kismamik segítsünk egymásnak...
- Hogyan állítanád össze az 1000, 1100, és 1200 kcal-ás étrendedet? Segítsünk egymásnak!
- Akiket elkerül a gólya! Segítsünk egymásnak!Biztassuk egymást!
- Álomsúly megtartása-segítsünk egymásnak!
- Segítsünk egymásnak, a tegnapi menü nálunk: