Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » 10 napos fogyókúra fórum

10 napos fogyókúra (beszélgetés)

A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.

66. kisgé (válaszként erre: 64. - :Zsuzsi:)
2005. nov. 11. 12:32

Zsuzsi!

Nézték neked mostanában a hormonjaidat, meg pajzsmirigyet? Csak mert esetleg az is lehet okozó, de nem feltétlenül igaz ez, csak egy tipp. Mondjuk vagy 1 hónapig minden nap vesznek vért....Lehet, hogy kéne beszélned egy dietetikussal, hátha ő tudja a megoldást.

65. 189e7a0266 (válaszként erre: 60. - Keira)
2005. nov. 10. 23:09

Kedves Keira!

Nálam három naponta volt csak wc látogatás. És hasonló volt a helyzetem. Minden fogyit azért adtam fel, mégha bírtam is, leállt a széklet távozása. És olyan érzésem volt, mintha belémposhadt volna minden. Szörnyen éreztem magam. Hasonlóképp mindent kipróbáltam. Nálam a tea nem vált be, sőt, annyira nem , hogy dupla adag elfogyasztása ellenére sem történt SEMMI! Kész voltam. Aztán egy ismerősöm azt mondta, hogy a mostani ételek sajnos hozzájárulnak ahhoz, hogy a bélizmok renyhévé válnak. Három dolgot mondott, és annak ellenére, hogy kétkedve fogadtam, két hét után használt.

1. mozgás - olyan, ami a pocit/csípőt is megmozgatja (pl.: tánc) Nekem ez jött be. Este 10 perc táncika.

2. TÉNYLEG SOK folyadék. Ugyanis akadályozhatja a széklet távozását a kevés folyadék, mert a szervezet ha nem kap elég vizet, takarékra kapcsol, és ott spórol, ahol tud. Ennek köszönhetően, valakinek kezdetben csak fájóan kemény a széklete, máskor el is marad. Én minden nap vittem magammal 2 liter zöld teát munkába. És azon voltam, hogy óránként igyak belőle. Kezdetben folyton a wc-re jártam, annyit pisiltem. Utáltam, de nem akartam feladni. És megérte.

3. Próbálj mindig hasonló időpontban enni. Megszokja egy idő után a szervezet, és beáll egy ritmusra, aminek egy idő után a része lesz a wc látogatás.

Elnézést a sok dumáért. Remélem, tudtam segíteni!

2005. nov. 10. 20:16

Sziasztok,

Nekem viszont nincs semmi gondom (napi 1), viszont nem igazán fogyok. Ez vajon miért van?

63. okina
2005. nov. 10. 18:58
Nekem bevált a mustármag, este 1 ek-lal.
62. Shephard (válaszként erre: 49. - Ingyom-Bingyom)
2005. nov. 10. 14:51

Szomorúan hallom az eseményeket :-(

Végül is nem mindenkinek válik be ugyanaz a módszer! Sok sikert az Atkinshez és persze egy jó nagy adag kitartást :-)

61. Zsibi (válaszként erre: 59. - Kisgé)
2005. nov. 10. 14:41

Hali,

Nekem az éhgyomorra (napi) 1-2 teáskanál lenmag ( kissé összerágva) bejött. Utána persze inni kell egy pohár vizet vagy valamit, hogy megdagadjon kicsit a gyomrodban, és aztán átbandukoljon a beleken.

60. keira (válaszként erre: 59. - Kisgé)
2005. nov. 10. 14:38
igen, ez normális embereknél általában hat, de nálam nem :((
59. kisgé (válaszként erre: 50. - Keira)
2005. nov. 10. 14:35

Szia!

Ha ennyire nehéz nálad a helyzet, nem biztos hogy bejön, de pár próbát megér: este fél joghurtba 1 tk lenmagpehely, 1 tk búzakorpa és azt megenni.

58. keira (válaszként erre: 57. - Zazuka)
2005. nov. 10. 14:18
köszi, hallottam erről, lehet, hogy megpróbálom
57. zazuka (válaszként erre: 54. - Keira)
2005. nov. 10. 13:49
Van szintén gyógynövényes bogyóm, amit most kajálok 2 hete a fogyi mellett. 1 havi adag 4.600 Ft, nem hajt meg, csak kiküldi, amit ki kell. Oxytarm a neve, és Tescoban, DM-ben is lehet kapni. Nekem a mályvatea az első 2 hétben működött, aztán mintha elvágták volna, újra visszaállt a 2 naponta 1-szer (jobb pillanatokban). Ez a bogyesz nekem tökre bejött.
56. Timus
2005. nov. 10. 13:46
Bocsi, nem akarom alpoénkodni, de pl. a nagynénémnek már csak ez segít:-(
55. Timus
2005. nov. 10. 13:32
Még 1 ötlet:-)))) Beöntés!
54. keira (válaszként erre: 53. - Timus)
2005. nov. 10. 13:31

Szent ég, ez rémes a heti 1x, nálam nem ennyire súlyos, de az is épp elég....Részben a méreganyagok, részben a kilók miatt is. A havi 15e kissé soknak tűnik, ezért még reménykedem, hátha egyéb ötlet is felmerül :))

de azért köszi

53. Timus (válaszként erre: 50. - Keira)
2005. nov. 10. 13:27
A barátnőmnek szintén lassú az anyagcseréje, ő hetente egyszer tud elmenni wcre nagydolog ügyben. Ő most egy gyógynövénykapszulát szed, ami 3 hónapos kúra része és most helyreállt az anyagcseréje. Viszont a kapszula ára elég húzós, 15.000 Ft/hó:-(
52. keira (válaszként erre: 51. - Timus)
2005. nov. 10. 13:12

szia Timus,

Köszi, olvastam, inkább nem. A szűzteát ismerem, az is hasonló és ez ugye még erősebb, sok ellenjavallata van. Nem arról van szó, hogy egyszeri megoldás kell, hanem ami tartóasn és hozzászokás nélkül hat, miközben nem mossa ki a szervezetből a fontos anyagokat és ez a tea éppen ezt teszi. Rövid távon méregtelenít, de hosszabb távon árt.

Eléggé tájékozott vagyok e téren, épp ezért tettem fel a kérdést, hátha valaki tud egyebet is.....

51. Timus
2005. nov. 10. 12:47
szia! Van mályva teáról is értekezés a fórumok között. Nekem segít! ott olvasgass egy picit!
50. keira
2005. nov. 10. 12:30

Sziasztok,

Rég olvasgatom ezt az oldalt, de még csak most regisztráltam, hogy aktivizálhassam magam.

Régi nagy diétázó vagyok, több-kevesebb sikerrel, most éppen szándékomban áll a 10 napost elkezdeni, mert kivitelezhetőnek érzem.

De van egy nagy problémám és ebben kérném a segítségeteket. Alapból nagyon lassú az anyagcserém és a diéták alkalmával szinte leáll, emiatt az eredménynek csak a fele mutatkozik. Próbáltam már mindent, de a szokásos tanácsok, mint sok rost, folyadék, egyebek, semmit sem érnek, sőt a durva hashajtók sem mindig. Ez ráadásul veszélyes is. Szóval van-e valakinek valami kipróbált népi módszere, ami esetleg hatna egy ilyen makacs esetben is? Előre is köszi.

keira

49. Ingyom-Bingyom (válaszként erre: 48. - Shephard)
2005. nov. 10. 11:13

Hello!

Elvéreztem. Holnaptól Atkins. Drukkolok Neked, és mindenkinek aki ezt csinálja.

Sajnos nekem nem jött össze, igazán nem nekem való, az előre meghatározott ételek.

Kitartást és fogyó kilókat kívánok!

2005. nov. 10. 10:23

Sziasztok!

A tegnapi nap nagyon klassz volt, azok a fini sajtok :-))) Ma krumplinap van, szerintem ez se lesz rossz!

Ingyon-Bingyom mi van veled? Hogy bírod? Álltál már mérlegen, vagy csak a végén fogsz? Én még nem álltam mérlegen, lehet, hogy ma megnézem mi a helyzet, de ez még nem biztos :-)))

47. kisgé (válaszként erre: 46. - Mociscsaj)
2005. nov. 10. 09:41

Szia Mociscsaj!

Kérdezd meg Brizzyt, ő is ott él!:))

g

46. mociscsaj (válaszként erre: 45. - Sundice)
2005. nov. 9. 23:02

Koszi szepen sundice! majd keresem az uzletekben, vagy megprobalok valami hasonlot talalni. Azt hiszem ez olyan "crispbread"-fele dolog lehet a leirasodbol.

Egyebkent Melbourneben, Ausztraliaban elek 21 eve. Nagyon elvezem itt olvasgatni a kulombozo infokat meg hozzaszolasokat. Mar teljesen kiestem a magyar kulturabol, es mar nem tudok "magyarul", persze ezt nem ugy ertem, hogy nem tudok beszelni, de erdekesnek tartom, hogy mennyire megvaltozott a nyelv peldaul, neha torom is a fejem egy-egy kifejezesen, hogy valyon jol ertelmezem-e! Szoval nagyon erdekes! :D

2005. nov. 9. 21:51

szija mociscsaj!

az abonett= extrudált kenyér

vékony, téglalap alakú kb 15cm hosszú

ch tartalma: kb 5g

kcal: 20-30

van egy olyan német termékcsalád, ami szerintem külföldön is van, a neve WASA

remélem tudtam segíteni... :) amúgy melyik országban élsz?

2005. nov. 9. 21:06

Sziasztok holgyek! :D

Elmagyarazna nekem valaki, hogy mi az az Abonett? En nem Magyarorszagon elek, de szivesen kiprobalnam a 10 napos dietat (igaz itt parizsi sincs, de szerintem sovany sonkaval lehet potolni), de arrol hogy mi az Abonett fogalmam sincs, igy nem tudom mivel helyettesithetnem.

Elore is koszike mindenkinek, es sok minusz kilot azoknak, akik mar lekezdtek! :D

43. bige (válaszként erre: 41. - Shephard)
2005. nov. 9. 09:39

szia!

nálam is elvi kérdés akadályozza. most elkezdtem a 14 naposat. ha nem elég eredményes, megpróbálom ezt a 10 naposat

42. Shephard (válaszként erre: 40. - Ingyom-Bingyom)
2005. nov. 9. 09:35

Szia!

Nálam is az Atkins működött a legjobban, de most azt nem tudom csinálni mert akadályoztatva vagyok konyha irányában :-)) De talán karácsonyra elkészül a konyhám is, és akkor januártól Atkins!!!

41. Shephard (válaszként erre: 38. - Bige)
2005. nov. 9. 09:34

Szia!

Én marhát elvből nem eszek, semmilyen formában, úgyhogy maradt a csirke vagy pulyka! Kalóriát tekintve nem sok különbség van köztük, meg aztán mindkettő fehérje :-))

40. Ingyom-Bingyom (válaszként erre: 29. - Shephard)
2005. nov. 9. 07:49

Hello!

10 napos után valószinűleg kalória számolgatásba fogok átmenni, max: 1000 kcal/nap. De ebben még nem vagyok biztos, gondolkodom újból az Atkins diétán, be kell valanom, idáig az működött nálam a legjobban. A mérleg szerint nem fogytam, de a kedvenc nadrágom amit hétfő reggel igencsak nehezen sikerült begombolnom, mára kényelmes derékban. Ma sajtból van a hold.

Vettem feta, -trapista, -mozzarella sajtokat, hozzá salátát,parit,paprikát fogok enni.

39. Hoxa
2005. nov. 8. 18:04
Ennek a titka nem a kalóriákban lehet? Mert a napok többségében az igencsak alacsony (kiszámolni lusta vagyok :)))). Úgyhogy szerintem utána is arra kell majd odafigyelni jobban.
38. bige (válaszként erre: 36. - Shephard)
2005. nov. 8. 16:47

szia!

:-)))nem kell annyira szigorúan venni?

2005. nov. 8. 16:44

sziasztok!

én is elkezdtem, alma nap... de most iszonyat fincsit csináltam: 3 alma+fahéj+édesítő összefőztem és olyan az íze (majdnem...) mint az almáspite belsejének nyammm :)

amúgy szeretnék fogyni karácsonyig 6-7 kg-ot, és úúúútállok sportolni :D

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook