ZooMumba... (beszélgetés)
Sziasztok!
Azt tudja valaki hogy csak új barátokat lehet meghívni, vagy aki már játszik olyat is?
Hello!
Találtam hiénát hurrá :DDDD, naon csúnya szegény :(... Meg pörgettem struccot, nem vagyok még azon a szinten, de nincs most kedvem rendezkedni sem, egy tűt nem lehet má leejteni nálam, megint át kell alakítanom...
Sziasztok,Nagyon aranyos:-) Tegnap a Timi zebrát pörgetett s a szafariban is zebrát kaptam ma meg víziló volt a szafariban.azt a színtet még nem értem el,így gyors be is üzemeltettem s vettem Billit is:-)
Kiköpött zebra, csak fekete :DDDDD
Mindjárt teszek fel róla képet!
nem,elértem a szintet a picik is sikerültek!!
A szafarin ma találtam egy fekete zebrát...
Háh, kipörgetted? :D Gratulálok
Nekem a maximális Billem száma megvan és az összes kölök.Tegnap kaptam a rénszarvast is:)
ott is mancsnyomot meg vizilovat, de véletlen a térképszakértőre kattintottam, meg vettem kanna benzint is nagy lelkesen, mert nem is figyeltem, hogy zoodollár, szóval az annyira nem vót jó bót :DDDDD
A szafarin értél el valamit?
Akkor neked sikeres napod volt...:)
Juhuuuu, imádom Billt, vegyek még egy garnitúrát, olyan cukik? Najó nem, kell a hely, a véregér nem akar visszatérni?
Akinek nincs Bill az feltétlen vegyen, sokszor van feladatban!
Eddig rengeteg szupertápos és szupergyógyszeres feladatot kaptam, de ma megkaptam életem 1. zoodolláros feladatát :D és ugye mancsnyomot pörgettem, csúcs! :D
Hogy mire nem bukkantok ti... :)
Az iwiw-en beléptem a zoomumba klubba, ott ezt írták:
Kedves IWIW -es tagok. Elsőkézből értesülhettek arról, hogy a holnapi nap ismét visszatér Bill. Bill egy speciális manguszta. Egészen február 10-ig lehet megvásárolni.
A bejáratnál lévő házra ha rákattintotok, már csak akkor kapjátok meg a belépőjegyek árát. Onnan lehet menni a szafariba és ott lehet majd elérni az ocean world-et is.
Van egy macsekfej a jobb felső sarokban, egy vissza nyíllal..arra katt.
és hogy megyek vissza az állatkertbe Afrikából ? :) ki-belépésen kívül :)
nah, nem valami nagyszám, de legalább kis változatosság
na, van egy mangusztám, de sztem semmit nem tettem érte, csak klikkelgettem találomra
Miket észre nem vesztek :D
Az ikonokban alul rákatt az oroszlánosra, ott pedig a hírekre. Azon belül elsőként hozza az újításokat.
nemtom nyusznyusz, még el kell olvasnom a fórumot
Micsoda, szafariii? le vagyok maradva...
Megvan a szafari, találtam egy vízilovat. Így most már még egy állattal több van a raktáramban. Remélem a raktár kapacitása végtelen!