ZooMumba... (beszélgetés)
www.zoomumbamania.de
üsd be és fordíttasd le googl-el, nem az igazi, de legalább valami
Na csajok, holnap fogják bevezetni a safarit, amiatt lesz a karbantartás, végre valami esemény :D.
Valakinek kész van már az utsó 2 kirakója?
Én is vettem magamnak makit, "Julian a nagykirály" :DDDD
Ma találtam a Farmeramania.de-n, hogy van zoomumbamania.de, valami szafarit rebezsgetnek, hogy bevezetik, valyon mit takarhat?
Már vettem is...
Most éppen szaporodnak...
Igen, láttam!
Nekem a maki nagyon tetszik. :)
Neked tetszenek?
Beletettem a tigrist. :D
Egyébként nem árulok el nagy titkot, hogy már nem pörgetek naponta, el is felejtem. Most is három pörgetésem gyűlt össze és harmadikra jött a kifutó. Lehet benne összefüggés vajon?
Sziasztok!
Rég dugtam ide a pofimat sorry. Én fagylaltos bódét pörgettem, van már 5 a raktárban :D... A bambuszos kifutó tényleg jó, vegyél bele pandamacit! :DDDD
Ügyesek vagytok!
Én tegnap gorillát pörgettem... De minek???
Ügyes vagy,nálam vagy állatot ad ami persze fullon van már vagy pedig enni valót aminek azért örülök,mert nem kell megvennem:-)
Ja és már a 11-es szintet taposom,s nem kell már sok s 12 leszek:-)/156.000 pont.../
Köszönöm szépen akkor megszakítom a feladatot hisz teljesíteni nem tudom :-(
Eddig szerencsére még nem volt beteg állatom. :-)
Őt még a játék elején lehetett vásárolni. Időszakosan vásárolható állat volt. Lehet még majd egyszer lesz...
Ha nem gyógyítok meg egy állatot, akkor mi van? Esetleg kevesebbet termel ki pontban?
Tegnap olyan feladatot kaptam, hogy a pingvint kell gyógyítani, erre az tegnap előtt volt beteg és kapott gyógyszert.
Ti, rögtön gyógyítotok?