ZooMumba... (beszélgetés)
Nem látni semmilyen változást! De azért köszi
rakhatsz farkast,meg rénszarvast is. De legyél kreativóban! nekem van hóban zebrám: jól mutat hogy fehér -> "rejtőzködik" :))))
Farkas. Mondjuk mivel nincs mocsaram a krokim is ott van, mert jól mutat rajta. :DD
Helló:) Tundrára milyen állatot tesztek? :)
Automatikusan megkaptad. De ne várj tőle sokat, ha jól emlékszem, a jobb oldali részen kaptál 1 csíkot, talán 1 sornyi területet...
Szia!
Voltak már, de most nincs egy sem.
A játék azt írta, hogy ha elérem a 10. szintet, növelhetem az állatkertet (azt a derákszögű nyíl ikont rakta ki szinttlépéskor), és mégsem tudtam! Most ez akkor hogy van? :-(
Sziasztok!
Bónuszkódokat honnan lehet kapni? Vagy vannak egyáltalán?
Szia!
Minden szintlépésnél kapsz. Ha szupertáppal etetsz, vagy szupergyógyszerrel gyógyítasz is kaphatsz elvileg... Vagy veszel forintért...
Sziasztok,hogyan tudok zoodollárt szerezni?
De legalább megindultak a mancsnyomaim...
Amik eltűntek vissza nem kaptam, de most már újra gyűjthetem őket ... még jó, hogy tegnap lekopasztottam, és csak pár db volt...
Na ne! Már megint karban tartás van...
viszont már nem bírok visszalépni a játékba
Sziasztok. 2es szintre fejlesztettem mindent. valaki ment feljebb?
szép napot,nekem is meg van a maradék mancsnyomom.
Nekem megvan még a maradékom.
Nektek van mancsnyomotok? Tegnap 100 db-bal zártam a napot, ma 0.
Nem vagyok elájulva ettől a kifutó fejlesztéstől!
De azért fejlesztgettem én is. 1 lépcsővel minimum, de van aminél már csak az utolsó lépcső hiányzik, dehát annyi mancsnyomom még nekem sem volt. :)
Tettem fel képet, de fennhagytam a tegnapit is.
Nekem a tundrás kifutó a leglátványosabb. De mondjuk úgy visszafejlesztették pont azt a kifutót a változás miatt, hogy szinte oda tudtam visszafejleszteni amilyen tegnap még csak simán volt...
Remélem nem voltam zavaros, de ha valaki nem érti szóljon ám!
Nekem is kapott minden kifutó 1 szintet legalább...
Én is elszórtam, de én adtam minden kifutónak, 5000 mancsnyom kell valamelyik szinthez, na azt egyiknél sem csináltam meg, mert pont ma lett 10 ezer és akkor a többit nem bírtam volna fejleszteni, tényleg szép, nagyon tetszik a pingvinek kifutója pölö :D
Csak óvatosan, mert nagyon belassul tőle a játék!
Többször is rákattintottam egy kifutóra, úgyhogy most 3 kifutóm majdnem csúcsra van felfejlesztve.:))))
Igaz a többiek is legalább 1 szinttel feljebb vannak...
Már el is szórtam a mancsnyomaimat...
Háh, láttátok mit műveltek ezek, lehet fejleszteni végre a kifutókat juhuuu :D
szerintetek mikor lehet újból bemenni az állatkertbe?Olvastatok esetleg valamit a fórumon?
A Timi szokott pörgetni miután hazajövünk az oviból,de most valahogy nem fog tudni...
hihi, az jóóó, nálunk is a fiam (ő is 3 éves) a segítség, amikor már végképp nem tudtam, miért üvölt a huga, ő megmondta, vagy megmutatta, azt hittem megzabálom, meg olyan szerelmesen tudta mondani Mesire, hogy bábáááá :D
Igen,nem egyszerű,de megéri s van segítségem is egy 3 éves kislány /a nővérük/ :-)
atyaég, ikrek, hát gratulálok! valamelyik nap gondolkodtam azon, milyen lehet az, amikr az ember pölö 3-as ikrekkel megy haza kórházból, megérkeznek haza és vannak a 3 babára 2-en, ájjájjájj
tudom milyen érzés,nekem vannak ikreim lassan 14 hósak s még mindig kelnek éjszaka többször is és felváltva.de már hozzá szoktam :-)