ZooMumba... (beszélgetés)
Szerintetek egy faladatnál nem csökken lassabban a mennyiség?
Arra gondolok, hogy sokkal lassabban csökken az állatok kajája vize, tisztítása, ha már elvállaltad a feladatot, mint feladaton kívül. Legalábbis én így érzem...
Nekem ma az egyik kertemben az 5 feladatból 3 zd-s állatos volt. Krokodilos, fehértigrises..ez van.
Egyébként ügyes vagy!!!
Sziasztok!
Teknőcöt pörgettem pffff, kezdek bosszús lenni...
Köszi.
Kaptam egy olyan feladatot amihez kell a krokodil,de az nekem nincs elvállalhatom a feladatot,de sajna nem tudom megcsinálni mert nincs krokodilom :-(
Jó reggelt!
Nem, ugyanúgy PP-ért megy a tenyésztés.
Hát nem egyesével vonja le, az igaz, de csak 3-asával. A baj az, hogy 3-4 óra, mire újra el kezd fogyni nekik. A szupertáp sem a kért etetést fedezi, hanem jóformán csak a felét. A fehér tigris 11 x etetéséből levett 9-et, de ami megmaradt, csak dél felé fog elfogyni. Huhh, remélem érthető, néha aztán tudok magyarázni...
Tegnap én is hasonló kalibereket kaptam. Csak ugye nekem a zd-s állatokból a koala van meg egyenlőre, így nem törtem magamat.
Neked párban vannak a zd-s állatok?
Ugyanis azt szeretném kérdezni, hogy zd-ért lehet őket párosítani is? No és ha már 2/3 van a kifutóban belőlük, akkor is egyesével vonja le mondjuk az itatást/etetést a feladatoknál?
Nem semmi feladatokat kaptam :
1. Rudolf simogatás, fehér tigris 14 x etetés
2. oposszum 16 x tisztítás, csimpánz 21 x simogatás, koala 11 x itatás
3. jegesmedve 5 x tisztítás, lajhár 21 x simogatás
4. oroszlán 11 x itatás
5. elefánt 7 x tisztítás, papagáj 14 x etetés
Háát, ebből csak 1-t lehet 24 óra alatt megcsinálni...
Én is örülök!
Most valahogy ez a játék nagyon lelkesít. Biztosan azért, mert nemsokára krokodil tudok majd venni. Kb 4 nap. :D
És igen, segítünk ha tudunk! Nekünk tényleg mindent meg kellett tapasztalni..szar volt.
Dehogy butaság! Amikor elkezdtem, senki sem tudott segíteni, én is küzdöttem ilyenekkel.
Úgyhogy máskor is nagyon szívesen segítünk!
Örülök, hogy kicsit fellendül ez a fórum is...
Nem.
Még tarthatsz 1-1 lányt és fiút. A cumi meg a piciket jelenti.
Lett kicsi flamingóm s papagájom abból már 2 van s zebrám is:-)
Kérdés:A papagájnál van 2 hím s 2 nőstény amiből lett a 2 kicsi s alatta még szürke mező van az azt jelenti,hogyha a kicsik megnőnek akkor azokat is pároztatni kell?
Szépek lesznek nagyon.
Beléptem az iwiw-en a zoomumba klubba, ott a többi kifutóról is van kép.