ZooMumba... (beszélgetés)
Ó, sajnálom!
Mióta megszületett a kisfiam, ma holnap 2 éve, akkor jöttem rá, hogy a legfontosabb dolog számomra az alvás. De apával sikerült jól összehoznunk, mert az első hetekben kb 23 órákat aludt. 3,5 hós kora óta nem ébred éjjel. Úgyhogy mellette lehet aludni..szerencsémre!
Szorítok, hogy te is tudj!!!!
???
Miért nem alszol inkább? :)
Hogy én ezt a karban tartást, hogy utálom!!!
Miért nem lehet éjjel????
Killerbee!
A férjem sem tudta, hogy nekem ilyen mániáim vannak, lehet akkor nem ő lenne most az életem párja. :DDD
Most, hogy ezt az anakondásat írod, nem is bánom, hogy nem farmeramazom. :DD
Az a lufis, nemrég vettem. :)
Én szeretem a krokikat..a kígyókat már nem annyira. De azért ha a férjem belemenne tartanék. Csak azt nem tudom mivel etetném, mert sajnálnám odaadni neki az egereket, patkányokat. Ugyanis régen azokat tartottam. :D
jajj, nem szeretem őket, undorító állatok, a hideg is kiráz tőlük, meg a kígyóktól is...
a mézeskalácsház van mögötte
Köszönöm szépen!!!
Mi bajod a krokival? :D
Azt még nem tudom, hogy lányt vagy fiút vegyek e?! Koalából csajom van.
21-es szinten vagyok.
Húh, melyik épület van mellette?
Tettem fel új képet a kertemről, már rénszarvas is rajta van. De holnap vagy utána, már a krokim is lesz. .
:D
Nem vagyok besózva, simán szoktam kihagyni feladatokat. Főleg, amíg PP-t adnak, ha nem férnek bele az időbe.
De legyen nektek igazatok, csak nekem tűnik az fogyás lassabbnak...
Nem, a karácsonyi rénszarvas ZD-s, a másik fajtát nemtom mikor érem el, még csak 20-as lezek, valamikor a héten, végre elértem én is a 10.000 mancsnyomot, petzsgőt bontottam :DDDD, ha többet foglalkoznék vele, nemtom mennyi is összejöhetne akár, de ezt nem lehet bírni 2 gyerek, 2 farm, meg egy tanya mellett :DDDDD.
pénzt pörgettem, nemmondok semmit...
feladatokat meg szerencsére egyszerűeket kaptam, mindjárt kész vannak,
Modeszta szerintem nem csökken az idejük direkt :DDDDD, csak te vagy besózva, hogy mi lesz máááá :D
sziasztok,akkor kicsit veszteséges :-(
Azt hittem már régóta vannak feladatok:-) Tegnap 1-t tudtam csak megcsinálni,mert van koalám a többi mind zp-s volt:-(Vagyis ha azt nézzük akkor az összes :-(
Tiszta haszon. Már az árát is egy bő hónap alatt hozza vissza.
Hogy ez a farkas mennyit iszik, 156 liter kell neki, mikor teljesen ki vagy fogyva. És ugye még napközben tölt neki az ember.
meg lett a 7.szintem:-)
Modeszta:az elején sikerült elvégezned mind az 5 feladatot?