Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Visszaút önmagamhoz fórum

Visszaút önmagamhoz (beszélgetés)

Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Visszaút önmagamhoz

108. Szamoncsi78 (válaszként erre: 105. - Krisz42)
2013. jún. 19. 14:12
Minden szavaddal egyetértek.Elsírtam magam ma is a telefonban,azonnal mondta,hogy ő ezt nem akarja hallgatni és inkább lecsapta.Az első hibát akkor követtem el,amikor 4 évvel ezelőtt már a kapcsolatunk elején mindent megadtam neki,anyagilag és érzelmileg egyaránt.Én szeretek utazni,neki mindegy volt,így hát Mónika minden évben 2x befizetett egy nyaralásra,télen meleg helyre,nyáron tengerpartra...Hetente telepakoltam nála a hűtőt,kitakarítottam,mostam,vasaltam,lestem minden kívánságát,csak Ő volt a fontos,minden már háttérbe szorult.Ez az évek alatt még rosszabb lett,mert már minden természetes volt neki.Hétfőtől-péntekig távkapcsolat,pénteken munka után mentem hozzá hétfő hajnalig.Én mindent duplán csináltam,2 háztartást vezettem,dolgoztam és persze sosem voltam semmihez sem fáradt,pedig hajnalban kelek minden nap,180 km-t teszek meg naponta csak a munkám miatt,plusz pénteken 270 km-t,hogy láthassam...A barátaim,a családom,mindenki másodlagos lett,pedig most ők azok,akik mellettem állnak és tartják bennem a lelket.Szégyellem is magam emiatt...
107. Krisz42 (válaszként erre: 106. - Pasionella)
2013. jún. 19. 14:05
Én nem estem bele,de igazad van.Hónapok kellenek,mire elviselhető lesz a magâny.Utána randizgathatsz,de még akkor se vesd bele magad komolyan,mert én is úgy éreztem,h igazán 2év múlva lettem teljesen êp lelkileg.Volt kapcsolatom-bevallom olyan is,akivel csak azért találkoztunk,mert nagyon jó volt az âgyban,de mindketten tudtuk,h nem egymásra vágyunk,viszont néha ósszefutottunk,de ahhoz nem kellett ép lélek,de az önbizalmam,közérzetem jobb lett tőle:)-,de csak később éeztem azt,h oké vok lelkileg.8hónapig semmi nem volt,csak szenvedtem a magánytól,mert hazajöttem 10év után és egy barátom se volt,csak a 2gyerekem és a sèrült lelkem.
106. Pasionella (válaszként erre: 103. - Szamoncsi78)
2013. jún. 19. 13:53
Az egyedüli dolgot amit ne tedd mert én is ebbe a hibába estem! Ne ugorj bele most új kapcsolatba. Várj vele, hónapokat ha kell. Átfogsz vinni egy másik kapcsolatban minden sérelmet és pláne bizalmatlanságot. Gyógyulj meg és csak utána.
105. Krisz42 (válaszként erre: 103. - Szamoncsi78)
2013. jún. 19. 13:42
Sehogy.Én is próbâltam,semmire nem mentem.Sajnos át kell vészelned pár hónapot,de ne hívd fel!!!!!Ne is vedd fel a telefont,ha keres,ìrd meg neki,h ha akar valamit,írja meg,de ha az érzelmeiről,kapcsolatotokròl ìr,nem arról,h kinek hol a holmija,stb.akkor ne válaszolj.Tudom,h nagyon nehéz,de ki kell bírni.Most csak rosszat kaptál tőle és annyiszor fog még beléd rúgni,ahányszor alkalmat adsz neki rá.A könnyeid,bánatod nem hatják meg,nem lesz bűntudata,hanem erősítik,idegesítik,arra sarkallják,h bántson.Ha meg is bánja valaha,az nem most lesz,hanem akkor,ha te talpraállsz és képes leszel újra mosolyogni,szeretni,de nem őt.Ês soha ne fogadd vissza.Bizonyís,legyél büszke,mert ha nem ezt tapaszralja,akkor nem fog komolyan venni.Se most,se később soha ne ragaszkodj görcsösen valakihez,induló kapcsolatoknâl ne tegyél meg mindent,hagyd,h a másik teperjen érted,mindent megadni neki ráész később is.Most pedig próbáld lefoglalni magad.Rakj rendet,pakolj,rendezkedj úgy,h most már kedved szerint pakolhatsz mindent.Ha megtalálod vmilyét dobd ki-komolyan.Ő csalt meg,ő hagyott el,NEM TE VAGY A HIBÁS!Viselkedj is így.Ezt mondogadhatod magadnak minden nap többször is,h elhidd.Lépj ki az utcára,vedd észre az embereket.Tudom,h ilyenkor nem akarsz sehova menni,semmit csinálni,de csak először nehéz.Menj emberek közé,rájössz,h nélküle is van élet,megcsinálhatsz olyat is,amit eddig nem lehetett miatta.
104. Pasionella (válaszként erre: 103. - Szamoncsi78)
2013. jún. 19. 13:31
Pedig tud, nagyon sokat. ÉN is szkeptikus voltam de tudott.
103. Szamoncsi78 (válaszként erre: 90. - Pasionella)
2013. jún. 19. 13:14
Én is gondoltam arra,hogy kérek segítséget szakembertől,de eddig úgy voltam vele,hogy hogyan tudna egy idegen segíteni...
2013. jún. 19. 12:55
Köszönöm a biztatást.Reménykedek.Később ujra leszek
101. Krisz42 (válaszként erre: 98. - Orchidea76)
2013. jún. 19. 12:38

Én Kanadában voltam hasonló cipőben,de sikerült hazajönnöm a 2gyerekemmel.Akkor megfogadtam,h soha többé nem leszek naív,mártír,stb.Tudtam milyen vok,milyen ffi kell.Magasra tettem a mércét,de sem a gyerekeim,se más miatt nem voltam hajlandó alább adni.35éveyen talâlkoztam azzal,aki olyan volt mint én.Ilyenkor az ember hajlandó kompromisszumokra,de nem olyanokra,amiket nektek kell hozni.Nálunk a párom maximalista,én szètszòrt vok,ebben kelkett kompromisszum.Viszont egyébként minden nagyon jó köztünk és ilyenkor fáradtan se esik nehezünkre este szerelmeskedni.Ő is félreteszi amit csinált,nézett,stb.,de ha napközben van rá lehetőség-3gyerek mellett ritkán-,akkor azt is kihasználjuk:)

Nem tudom itthon milyen lehetőségek vannak,de lehet,h a házat is hagyni kellene.Nekem is sok minden kinn maradt Kanadában.Persze tudom,h nem ez a lényeg,hanem hogy nincs hova menni.Én el tudtam menni több ezer km-re,de emlékszem,nekem sem volt könnyű,mert felhívogatott és akkor még tudott râm hatni,8hönap kellett,h ne sírjak.Utána meghalt anyukâm.Remélem meg tudod oldani,utâna sokkal erősebb leszel és lesz tartásod is,csak oda kell figyelni,nehogy megint ebbe a hibába ess.Lányod most kamaszodik,bizos tudtok majd közös programokat csinâlni,így el tudod terelni a figyelmed és nosztalgiázhatsz.

100. Krisz42 (válaszként erre: 87. - 1bf89bddf4)
2013. jún. 19. 12:21

Igen,a jó szex alap,de mi is azért szerelmeskedünk 8éve most is szinte minden nap,mert a párom jól szexszel,hanem mert szeretjük egymást és mindketten élvezzük,de mindketten teszünk is érte,ill.ez rossz szó,tenni se kell érte,amit csinálunk,azt mindketten nagyon élvezzük,mindkettőnket izgatja az,ha a másikat izgathatja.Tehát nem a férfi az,aki biztosìtja a jó szexet,csak ha nincs érzelmi intelligenciája,akkor a nő nem fogja élvezni,h csak bedugja,elélvez,aztân kész.Ehhez minek neki nő?Viszont ha szereted a másikat,akkor ez így nagyon kevés lenne,egy ffi sem élvezné.

És akkor nézzük a többit.Normál esetben a nő foglalkozik a gyerekkel szülés utàn is,nem a ffi.És nagyon sok mindent a nő csinâl.Azon kívül,h a legtöbb nő ugyanúgy dolgozik,de neki legyen energiája minka után otthon is mindent megcsinálni,stb.Hát igen,az ilyen ffi tényleg lecserélhető és morcos is lesz,mert elment a házvezetőnő,a rabszolga,aki mindenben kiszolgálta.Milyen érdekes,h az ilyen nőknek szakíás után rengeteg idejük lesz,a ffiak pedig elfoglaltak lesznek vagy kupis lesz a lakásuk.Akkor ki csinâlt meg mindent addig?

99. Szamoncsi78 (válaszként erre: 97. - Orchidea76)
2013. jún. 19. 12:09
Köszi,aranyos vagy:-) Most még sírok,de bízom benne,hogy nemsokára rámtalál az igazi BOLDOGSÁG!És persze Neked is ezt kívánom!
98. Orchidea76 (válaszként erre: 96. - Krisz42)
2013. jún. 19. 12:01
Sajnos senkihez se tudok menni,mert sok évvel ezelőtt telepedtem le Magyarországon.Minden rokonom több 100 kilométerre van.Passz.Beleörülök
97. Orchidea76 (válaszként erre: 93. - Szamoncsi78)
2013. jún. 19. 11:58
Ha közelebb lennél hozzám megvigasztalnálak akár csak egy öleléssel:( Sírd ki magad majd holnap jön egy új nap.Együtt érzek veled.Nekem még ezután következnek a sírós napok...
96. Krisz42 (válaszként erre: 55. - Orchidea76)
2013. jún. 19. 11:56
Kezdetnek tönkretennêm a rádiót.Tênyleg sehova nem tudsz menni?Szülők sincsenek?Mert ez nagyon durva.Tudja,h bizonyos fokig ki vagy szolgáltatva neki és ezt ki is hasznâlja.Bocs,h ezt írom,de neki már semmi se fog hasznâlni,mert mindenkin keresztülgázol érzelmileg,sőt örömét leli abban,h bánthat.Jól meg kellene veretni,mert ő csak abbòl ért,ha fizikâlisan fenyegetve van.Egyébként ekkora férget keveset látni.Csak saját maga érdekli és a saját nyomora,ha lenne.Mindenesetre én a helyedben amíg lábadozom keresnék egy ügyvédet,de akár bemehetsz a helyi csalásegítőbe,ott ingyen is biztosítanak,meg tudod legalább kérdezni,h milyen lehetőségeid vannak.De minél előbb szabadulj meg tőle,mert egyre rosszabb lesz és lelkileg nagyon tönkre tud még tenni.
95. Pasionella (válaszként erre: 93. - Szamoncsi78)
2013. jún. 19. 11:54

Olvasd el amit írtam és próbáld alkalmazni, hidd el segíteni fog.

Töröld ki a számát, tiltsd le, akármi, szabadulj meg tőle végleg.

94. Szamoncsi78 (válaszként erre: 87. - 1bf89bddf4)
2013. jún. 19. 11:54
Akkor Ti,férfiak se várjatok el semmit Tőlünk...
2013. jún. 19. 11:53

Megint egy sms,hogy ő ezzel nekem akart jót...

Most bezzeg nem bírom abbahagyni a bőgést,pedig ez megint egy olyan cselekedet,ami csak azt bizonyítja,hogy mennyire nem számít neki semmi,csak az új élete!

92. Pasionella (válaszként erre: 90. - Pasionella)
2013. jún. 19. 11:47
Illetve nem táplálni a gyűlöletet mert az továbbra is hozzá köt...közömbössé tenni, nem gyűlölni.
91. Pasionella (válaszként erre: 87. - 1bf89bddf4)
2013. jún. 19. 11:46
Ja... mert ti sem vártok el semmi sem mi? Ugyan már...Elég rossz fórumra jöttél szerintem.
2013. jún. 19. 11:44

Leírok nektek 1-2 dolgot amik nekem nagyon sokat segítettek. Sajnos nem bírtam ezzel az egésszel egyedül megbirkózni és kellett hozzá szakember.

Tényleg bevált. Az első és legfontosabb! Amikor elkezdesz azon gondolkodni, hogy mi lett volna ha... miért így történt....miért így csinált...miért velem?...mit csinálhat most? kihez érhet? és stb...stb...annyit mondjatok magatoknak, hogy Ezek rossz gondolatok, nem tesznek jót! Furcsán hangzik de azért hatásos mert alapból kizökkent abból a gondolatmenetből.

Még 3 nagyon fontos dolog!

1. Hálásnak kell lenni azért, hogy véget ért és ezt kimondani. Hálás vagyok azért, hogy már nem szenvedek, nem hazudsz, nem veszekszünk, nem gyanakszom, nincs gyomoridegem. Minden rosszat fel kell sorolni amiért hálásak vagytok neki, hogy véget ért és amiért ezektől a rossz dolgoktól már megszabadultatok.

2. Visszaadom neked a csókjaid, érintéseid..., ajándékait, figyelmességed, minden jót amit tőled kaptam és hozzád köt.

3. Visszaveszek minden jót amit neked adtam, felsorolás...

Ha pedig netán rátok jön amolyan pánikszerű roham vagy gyomorideg akkor levegőzni, 3 másodpercig mély levegő, majd 3 másodpercig ki, majd 3 másodpercig nincs levegővétel és ezt csinálni 3-4 percig vagy amíg úgy érzitek nem nyugodtatok meg.

Nálam ezek beváltak, pláne a hálás dolog, úgy éreztem minden tehertől megszabadulok.

Próbáljátok ki szerintem, hasznos, habár hülyeségnek tűnik, mégis hasznos.

És amit már írtam, szakítás után kitörölni mindent ami közös, jó mélyre tenni, hogyha évek múlva elő akarjátok venni akkor vegyétek elő.

Megszakítani vele minden kapcsolatot, beleértve közösségi oldalak.

89. Orchidea76 (válaszként erre: 87. - 1bf89bddf4)
2013. jún. 19. 11:42

A pasik meg elvárják a kényelmet és alapvető hogy a nő megcsinál mindent nekik munkahely mellett és még nem is értékelik.Este ha nincs is kedved mert hulla vagy szét kell raknod a lábad mert ha nem akkor a férelépést van mire ráfogni.Az is alap a pasiknál hogy elmegyünk kurogatni majd mintha semmi se történt volna folytatjuk.Átgázolnak mindenen a lelkünkön főleg.Nektek nincsenek elvárásaitok?Gondold csak végig....

Miért irreális az ha a párunktól elvárjuk a szeretetet vagy éppen a sexet?

Nem a jó helyen tapogatsz.Egyébként bár tudnék túllépni gyorsan a páromon akkor nem itt olvasgatnám az alaptalan bejegyzéseidet

88. bnoi7525 (válaszként erre: 84. - Szamoncsi78)
2013. jún. 19. 11:35
Legalabb konnyebben tullepsz rajta... barmennyire is faj, azert az onbecsulesed legyen mar fontosabb... Hat nem sok tisztesseg szorult bele.
2013. jún. 19. 11:35

A cikkírónak: sok, nagyon sok nő használja ezta kifejezést: "pofára esni". Nagyon egyszerű a dolog: nem kell elvárni semmit és nem lesz pofára esés. A nőkkel alapvetően az a gond, hogy irreálisan nagy igényeik vannak a párjukkal szemben, persze ezt önmaguknak sem akarják bevallani és úgy tüntetik fel, hogy hát ez nekik jár és a szeretet és a jó szex ALAP. Persze, csakhogy ebből még ötszáz más elvárásuk ágazik szét, s bármelyik is hiányzik, vagy nem teljes, kezdődik az elégedetlenkedés.

Én egyébként teljesen másképpen tapasztaltam. A nők rendkívül hamar túllépnek a párjukon, egy dolgon nem tudnak: ha az elvárásaikba vetett hit dől romba, na az megviseli őket. De a párjuk....

...pótolható, bármikor lehet másik.

86. Orchidea76 (válaszként erre: 84. - Szamoncsi78)
2013. jún. 19. 11:33
:( Sajnálom.Kitartás.Én már hozzászoktam a lekezelő stílushoz.Te legalább léptél.Bátor vagy és erős.Ne sírj.
85. Pasionella (válaszként erre: 84. - Szamoncsi78)
2013. jún. 19. 11:32
Próbálj picit megnyugodni, tudom nem könnyű. Gondolj arra, hogy hál Istennek megszabadultál tőle, próbálj nem foglalkozni vele, tudom, hogy nehéz, gondolj csak is arra, hogy jó, hogy vége.
2013. jún. 19. 11:28
Na,most bömbölök...küldött egy sms-t,hogy a maradék cucoomat letette az egyik közös barátunknál,majd hozzam el tőle.Leutazott Budapestről Kőszegre,persze most,mikor tudja,hogy estig nem érek haza.Nem bírtam ki,felhívtam...na,ezt a lekezelő stílust,amit kaptam+még ő csapta rám a telefont...
2013. jún. 19. 11:28
Képzeljétek a lakásom egy teljes épitkezési terület.A konyhát a vendégszobával szétvertük azzal a gondolattal hogy amerikai konyhás nappali lesz.A férjem építészmérnök ezért nem problémáztam.Szétverte már 3 vagy 4 hónapja,de nem csinálja az újat amit terveztünk.Csakis a rádiója számít ami viszi el a pénzt a háztól.Megvettem a kis sporolt pénzemből a padlólapot meg mindent azt mindig halasztgatja.Élünk a porban köszi szépen 3 hónapja.Na ilyenkor főbeütném ha erre gondolok.
82. Pasionella (válaszként erre: 81. - Orchidea76)
2013. jún. 19. 11:23

Igen, elveszítjük önmagunkat mert félre tesszük a saját önbecslésünket...

Hiába akarja csak az egyik fél megmenteni...

OK ha egyszer megcsal és te megbocsájtasz, de hogy megteszi másodjára is...

Én pont emiatt nem tudtam megbocsájtani, tudtam, hogy soha nem menne.

81. Orchidea76 (válaszként erre: 79. - Bnoi7525)
2013. jún. 19. 11:21

Már lassan azt se tudom ki vagyok valójában...

Abban reménykedtem hogy meg tudom menteni ezt a házasságot

80. Orchidea76 (válaszként erre: 78. - Pasionella)
2013. jún. 19. 11:19
Én is így gondolom :(
79. bnoi7525 (válaszként erre: 75. - Orchidea76)
2013. jún. 19. 11:13
Nem vagy konnyu helyzetben... remelem megtalalod a kiutat hamar... igazabol - bar nem ismerem persze a tenyeket - lehet, hogy nelkule jobb lenne neked. Senki nem tud a borebol kibujni... kicsit lehet valtozni, lehet a kevesbe jo tulajdonsagainkon dolgozni, de gyokeresen senki nem valtozik meg. Es ha egyszer megcsalt, akkor a jovoben is meg fog. Valamint a lanyodnak sem jo gondolom ez a helyzet.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook