Visszaút önmagamhoz (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Visszaút önmagamhoz
Mellette nem érzed magad egyedülnek? Segít bármiben, hogy vele vagy?
Át kellene gondolnod, hogy melyik a nagyobb szenvedés, az amiben most vagy, vagy pedig az amelyik majd rád vár nélküle.
Szia!
Sajnálom,hogy ilyen helyzetbe kerültél,tudom,milyen nehéz kiszállni,nekem sem ment...Kívánom,hogy meg tudd hozni a számodra legjobb döntést!
Szép napot nektek!
Látom mindenki átlépett így vagy úgy azon ami számomra csak most kezdődik igazán....
Mivel éppen kegyetlenül magam alatt vagyok,ezért ide jöttem nektek panaszkodni.
Az én jelenlegi férjemmel 6 éve vagyok együtt.Ebből 4 év olyan volt mint egy gyönyörű álom.A férjem segítőkész volt és leste a szavaimat,hogy mikor mire van szükségem.Mindent megtett értem.Házasságunkba vittem magammal az elöző házasságból született akkor 8 éves kislányomat.Mindent megkaptunk ettől a férfitől érzelmileg.Nem ivott,nem cigizett,nem kávézott csak dolgozott és ült a számítógép előtt ...
Vettünk egy szép nagy házat(hitelre),autót meg mindent amire szükség van.Mindkettőnknek jó állása és működött minden ahogyan lennie kell.
Kb 2 éve kitalálta a férjecském hogy rádiót akar magának.Meg is csinálta az internetrádióját.Munka mellett csinálta a hobbiját.Nem is lett volna ezzel semmi baj,csak éppen annyira beleélte magát,hogy éjjel 1-2 óráig rádiozott minden nap.Hétvégén is detto.A családnak hátat fordított lassan és minden házkörüli munka lassan rám szakadt.Teljesen függő lett.Ezt többször is szóvá tettemneki.Eleinte szépen türelemmel majd amikor már több hónap eltelt akkor bosszusan követeltem hogy a hétvégén legalább 1 napot szánjon ránk.Igéret hegyek megvoltak,de semmi változás.Mindig "csak ezt még megcsinálom" mondatot hallottam.Nagyon nem díjaztam a hobbiját azért mert nem volt velünk már hónapok óta.Mindig szövögette az álmait és nézegette a műszaki cuccokat amire szüksége volt a rádióban.Arra gondoltam,hogy ha segítek neki,talán rájön hogy együtt jobban haladunk és ránk is fordít időt.Megvettem egy csomó cuccot neki.Dolgoztam,háztartást vezettem,gyereket neveltem és még rádióztam is éjjel 2-ig.Nagyon kikészültem.A kettönk közötti viszony egyre több vitával egyre rosszabb lett.Egy síbaleset miatt jó pár hétig feküdt a férjem,ezért még több nehézség zudult rám.Éreztem hogy valami megváltozott.Közben a férjem felépült és egyre pofátlanabb lett...Be kell vallanom,hogy kutakodni kezdtem utána.Egy közösségi oldalra akartam benézni amihez tudtama jelszavát,de hoppp ezt már megváltoztatta.Megkérdeztem miért nem léphetek be amire az volt a válasza hogy azért mert az övé.Mérgemben nekiálltam és feltörtem a fiókját amiből kiderült hogy 4 hónapja viszonya van valakivel aki jóval idősebb mint én vagy mint a férjem és ápolatlan igénytelen nő akit ismertem is.a házamban volt többször mert a rádióban segített nekünk mint menedzser...Sokat gondolkodtam mi legyen.Úgy döntöttem hogy folytatom a férjemmel az életemet mert azt mondják hogy "a jó ló is megbotlik".Lelkileg összetörtem.Jelét se láttam annak hogy megbánta amit csinált.Eltelt fél év mire kihevertem valamennyire a dolgokat,amikor ujra gyanusan viselkedett.Ujra jelszófeltörés és lám-lám ujra megcsalt valakivel.Ezek után nem akartam vele szóbaállni többé.A sors úgy rendezte,hogy korházba kerültem és megműtöttek.A férjem naponta 2-szer bejött és ült az ágyam mellett.Kedves volt mint valamikor az elején.Ez tartott 3 hétig.Azt állította hogy nagyon szeret és ezentúl minden jó lesz meglátom....na meg nem lesznek titkok...Meg is láttam.Tegnap este rájöttem hogy ujra jelszót módosított a közösségi oldalon.Mivel okot adott rá 2-szer is a kételkedésre, rákérdeztem miért és fel volt teljesen háborodva hogy mit képzelek magamról hogy az ö jelszavát szeretném...A vita vége az lett,hogy köztem meg a rádiója közt választott és a rádiót választotta.Összetörte üvöltözve a számítógépemet és földhözvágta a jegygyűrűjét.Ezek után már legközelebb engem fog megütni? Kb másfél éve szenvedek így és reménykedtem a nagy semmiben...Iszonyat nehéz kiszállni ebből.Csodállak titeket hogy mennyi erőtök van.
Mindegyik gyáva...
Én ha annó nem jövök rá akkor még hónapokig átverte volna a fejem pedig látta mennyit szenvedtem mert sejtettem, mégis végig csinálta...sőt...szex után még képes volt azt mondani hogy nem is volt jó, elélvezni se tudott...szerinted?
Örülj, hogy megszabadultál tőle, próbálj minden emléktől is megszabadulni legalább ideiglenesen, amíg még fáj. Ne dobj ki semmit mert utólag megbánhatod de mentsd jó helyre a képeitek, rakd egy dobozba a tőle kapott dolgokat, stb...
Annyit írtam neki,hogy a saját szememmel láttam,menyyire roszz neki...arról nem beszélve,hogy a nagy bánatban vasárnap délután már Siófokon "szomorkodott" a barátaival...
Tudod,nem az fáj igazán,hogy vége lett,mert benne volt már a levegőben,hanem az,hogy hetek óta kérdezgettem tőle,hogy van-e valakije és mindig azt válaszolta,hogy neki nem kell senki,csak én...Gyávának tartom,mert millió lehetősége volt arra,hogy elmondja vagy hogy lezárjuk tisztességesen,de ő megvárta,míg kiborul a bili.
Nekem annó úgy ért véget, hogy megcsaltak. Megtudtam már pakoltam is. Sírva könyörgött a földön, hogy ne menjek el, belehal stb.... Utána még 3 hetem arról szólt, hogy én ápolgattam a lelkét nehogy baja essen...én hülye...dehát 8 év volt, tényleg láttam rajta, hogy rosszul van.
Utána persze felépült, én még mindig nem...nem a szakításból hanem abból, hogy megcsaltak és amikor hónapokkal később végre kiakartam adni magamból a dühömet amit akkor nem...megkaptam, hogy igazából megérdemeltem a megcsalást stb...
Undorító férgek.
És sajnos van olyan, hogy baromira elkényelmesedik és teljesen megváltozik... szeretni még szerettem de nem abba az emberbe szerettem bele akivé vált. Ennyi. szerencsés vagy, hogy semmit sem bánnál meg.
De mindig minden úgy alakul ahogy lennie kell. Ha akkor nem úgy történnek a dolgok akkor nem ismerem meg a mostani páromat.
Kívánom Nektek, hogy találjátok meg azt, aki tényleg hozzátok illik és nem fog átvágni, hanem őszinte lesz és minden rendben lesz! :)
Én az exemmel 2 évig voltam együtt, iszonyat sok mindent eltűrtem neki sajnos, folyton hazudozott és mint utóbb kiderült mindvégig csak tettette, hogy szeret. Aztán végül megcsalt, de amikor még nem tudtam, hogy tényleg megcsalt, hogy érez valamit a másik iránt...még úgy voltam vele, hogy rendben, döntse el kit akar...pf..ez nagyon hülye dolog volt tőlem és ezt is bánom, hogy így megalázkodtam. Viszont a mostani Párom szerencsére rák :) úgyhogy végre van valaki, akit szeretgethetek éjjel-nappal és nem érzem úgy, hogy csak én adok..sőt..kicsit én vagyok az önző fél -néha. De hát én meg bak vagyok.. :D
Megertelek... nehez masnak lenni, mint az ember termeszete. Pedig ugy tunik, nem kifizetodo sokat adni egy kapcsolatban. Pedig nekem termeszetes lenne, csak persze en is varnek erte cserebe ezt-azt, pl erezni, hogy fontos vagyok.
Az exed beleugrott rogton egy masik kapcsolatba?
További ajánlott fórumok:
- Az én hibámból csalt meg a párom és hagyott el a gyerekkel! Van visszaút?
- Tényleg el akar hagyni? Van visszaút?
- Ha visszautazhatnál bármelyik történelmi korba, mennél?Hova?
- Ha tévesen kapnál több ezer ft-ot visszautalnád?
- Én lennék túl kemény önmagamhoz?
- Nárcisztikus kapcsolat után visszatalálni önmagamhoz?