Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » 25 évesen kell használni valamilyen ránctalanítót, vannak minimális szarkalábaim, zavarnak, de nem akarok erős kencéket se, valami ötlet? fórum

25 évesen kell használni valamilyen ránctalanítót, vannak minimális szarkalábaim, zavarnak, de nem akarok erős kencéket se, valami ötlet? (tudásbázis)

okt. 11. 16:24
Egyszerű hidratáló sok folyadék meg zöldség gyümölcs és persze elegendő alvás
okt. 11. 10:46
Én nem használtam 25 évesen. Most (35) használok fényvédőt, ha nem felejtem el. Nem vagyok ráncos. Szerintem genetika, vagy nem tudom. Viszonylag egészségesen élek.
23. 55Judit (válaszként erre: 22. - Kacsahercegno)
okt. 11. 10:31

Persze hogy így van! Lásd, természetes a bolond gomba is, és tudjuk mire képes. :)

Azért nem szereted az olajos krémeket, mert még nem volt dolgod igazán minőségi összetevőkkel. Lehet érvelni hogy ez és ez az olaj milyen jó mégsem birom, de bizony óriási különbségek vannak a gyártási folyamatok között is.

Az enyém nem zárja le a pólusokat, nem hagy zsíros érzetet, és nem fényezem tovább nehogy rátukmálásnak tűnjön.😀 Egyébként az én bőröm is kényes.

22. Kacsahercegno (válaszként erre: 21. - 55Judit)
okt. 11. 09:25

Szuper, mondjuk az olajos hidratálókrém nekem pl. felérne egy büntetéssel :D

Én inkább arra figyelek, hogy ne legyenek olyan összetevők, amik irritálják a bőrömet. Attól hogy valami "természetes", még nem biztos, hogy jót is tesz.

21. 55Judit (válaszként erre: 8. - Kacsahercegno)
okt. 11. 09:13

Én is ott vásárolok leginkább ahol a vélemények meggyőznek. Csak a természetes összetevőket díjjazom. Pl. a hidratáló krémemben csak minőségi testolaj és rózsa hidrolátum van mellőzve az ilyen-olyan adalékokat.

A folyékony szappanom is adalékmentes, nagyon finom, alkalmas az egész testre tusfürdőnek, intim mosakodónak, és szuperül hidratálja a hajamat, fejbőrömet is.

20. Egy lány 789900 (válaszként erre: 8. - Kacsahercegno)
okt. 11. 09:01
Köszönöm szépen utána járok.
19. timycat (válaszként erre: 1. - Egy lány 789900)
okt. 11. 08:24

Kozmetikus. Segít kiválasztani a bőrödnek megfelelő készítményt és ellát 1-2 jó tanáccsal.

Látatlanban szinte lehetetlen ezt megmondani.

18. Kedvesenfanyar (válaszként erre: 1. - Egy lány 789900)
okt. 11. 08:08

A gyógyszertárak készítenek hidratálókat.

Jók. Nem drágák, ha nem válna be, nem sok pénzed bánja.

17. elbb (válaszként erre: 1. - Egy lány 789900)
okt. 11. 06:20
Nézz körül a koreai kozmetikumok között. Nagyon jó kis kencéik vannak, könnyű állaggal, és különfölé hatóanyaggal.
16. semleges (válaszként erre: 6. - Amaunet)
okt. 11. 02:02
Vagyunk így ezzel egy páran:)
15. ~ Luna ~ (válaszként erre: 9. - Lady Lavender)
okt. 10. 22:59
Én a sietős kézírásommal vagyok így 😂
14. fokhagyma (válaszként erre: 13. - Fokhagyma)
okt. 10. 22:43
Javítás: kapitányt
13. fokhagyma (válaszként erre: 11. - Lady Lavender)
okt. 10. 22:42
Talán Dolby kapitáyt várod. Hátha egyszer ő is regisztrál a Hoxán.
12. fokhagyma (válaszként erre: 10. - Lady Lavender)
okt. 10. 22:34
Ha Te magad sem érted, akkor miért nem próbálsz érthetőbben írni?
11. Lady Lavender (válaszként erre: 10. - Lady Lavender)
okt. 10. 22:32
Neha azon gondolkodok, mit keresek én itt?
10. Lady Lavender (válaszként erre: 9. - Lady Lavender)
okt. 10. 22:30
Meg most már nem is érdekel
9. Lady Lavender (válaszként erre: 6. - Amaunet)
okt. 10. 22:29
Sokszor én sem visszaolvasva
8. Kacsahercegno (válaszként erre: 7. - Egy lány 789900)
okt. 10. 21:56
Hát ha nem akarsz drágát, nézz abban a kategóriában, amennyit költenél rá. Amúgy előfordulhat, hogy ami másnak beválik, az neked nem, nem egyforma a bőrünk, még az azonos típusba tartozóak sem. Krémmánia nevű oldalt ajánlom, ott sokan írnak beszámolót 1-1 adott termékről, én sokszor választok az alapján.
7. Egy lány 789900 (válaszként erre: 2. - Kacsahercegno)
okt. 10. 21:29
Köszi én is valami ilyesmire gondoltam, az erős kencékre azt értem, hogy olyanok amik csíphetnek vagy más mellékhatással járhatnak ami káros. A hidratálók közül milyet ajánlanátok és a fényvédő közül is tudnátok adni ötleteket hogy miket nézzek meg? Mert a neten nagyon sok van és nem tudom hogy melyiket kellene megnézni mert igazából nagyon drágákat se szeretnék venni ha nem muszáj. Kombinált bőröm van.
6. Amaunet (válaszként erre: 5. - Lady Lavender)
okt. 10. 21:14
Ne haragudj, nem értem mit szeretnél mondani!
5. Lady Lavender (válaszként erre: 3. - Amaunet)
okt. 10. 21:12

Mondjuk a jó sutetedo szemüveg, vagy egy egyáltalán a napszemüveg öv a hugyorgastotol.

Ha az egy fasza sportos Oakley. Amit kivontak Angliából.

4. Lady Lavender (válaszként erre: 1. - Egy lány 789900)
okt. 10. 21:09

Sok folyadék, fenyvedo.

De amúgy genetika. Azt meg nem a tombolán nyerjük.

3. Amaunet (válaszként erre: 1. - Egy lány 789900)
okt. 10. 20:42

Miről vannak szarkalábaid? Hunyorogsz? Szemüveg?

#2 jó tanácsok. Annyit tennék hozzá, hogy óvakodj a napsütéstől!

2. Kacsahercegno (válaszként erre: 1. - Egy lány 789900)
okt. 10. 20:37

Semmit nem "kell", azt csinálsz amit akarsz. Mi az hogy nagyon erős kencék? Egészséges táplálkozás, elegendő folyadék, friss levegő, mozgás, 2 lépcsős tisztítás, este hidratálókrém, reggel fényvédő. Esetleg valami savas hámlasztó, nagyon kíméletesek vannak + retinol vagy retinal a kis ráncokra. Nem kell 10ezreket költeni mindenféle csodaszerre.

Amúgy az internet tele van információval erről ha rákeresel, skinsmart, (én nem szeretem de) okosszépség, stb. stb. ha csak rákeresel hogy arcápolási rutin, kidob millió találatot.

okt. 10. 20:23
Segítsetek légyszii

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook