Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » 25 évesen kell használni valamilyen ránctalanítót, vannak minimális szarkalábaim, zavarnak, de nem akarok erős kencéket se, valami ötlet? fórum

25 évesen kell használni valamilyen ránctalanítót, vannak minimális szarkalábaim, zavarnak, de nem akarok erős kencéket se, valami ötlet? (tudásbázis)

16. semleges (válaszként erre: 6. - Amaunet)
ma 02:02
Vagyunk így ezzel egy páran:)
15. ~ Luna ~ (válaszként erre: 9. - Lady Lavender)
tegnap 22:59
Én a sietős kézírásommal vagyok így 😂
14. fokhagyma (válaszként erre: 13. - Fokhagyma)
tegnap 22:43
Javítás: kapitányt
13. fokhagyma (válaszként erre: 11. - Lady Lavender)
tegnap 22:42
Talán Dolby kapitáyt várod. Hátha egyszer ő is regisztrál a Hoxán.
12. fokhagyma (válaszként erre: 10. - Lady Lavender)
tegnap 22:34
Ha Te magad sem érted, akkor miért nem próbálsz érthetőbben írni?
11. Lady Lavender (válaszként erre: 10. - Lady Lavender)
tegnap 22:32
Neha azon gondolkodok, mit keresek én itt?
10. Lady Lavender (válaszként erre: 9. - Lady Lavender)
tegnap 22:30
Meg most már nem is érdekel
9. Lady Lavender (válaszként erre: 6. - Amaunet)
tegnap 22:29
Sokszor én sem visszaolvasva
8. Kacsahercegno (válaszként erre: 7. - Egy lány 789900)
tegnap 21:56
Hát ha nem akarsz drágát, nézz abban a kategóriában, amennyit költenél rá. Amúgy előfordulhat, hogy ami másnak beválik, az neked nem, nem egyforma a bőrünk, még az azonos típusba tartozóak sem. Krémmánia nevű oldalt ajánlom, ott sokan írnak beszámolót 1-1 adott termékről, én sokszor választok az alapján.
7. Egy lány 789900 (válaszként erre: 2. - Kacsahercegno)
tegnap 21:29
Köszi én is valami ilyesmire gondoltam, az erős kencékre azt értem, hogy olyanok amik csíphetnek vagy más mellékhatással járhatnak ami káros. A hidratálók közül milyet ajánlanátok és a fényvédő közül is tudnátok adni ötleteket hogy miket nézzek meg? Mert a neten nagyon sok van és nem tudom hogy melyiket kellene megnézni mert igazából nagyon drágákat se szeretnék venni ha nem muszáj. Kombinált bőröm van.
6. Amaunet (válaszként erre: 5. - Lady Lavender)
tegnap 21:14
Ne haragudj, nem értem mit szeretnél mondani!
5. Lady Lavender (válaszként erre: 3. - Amaunet)
tegnap 21:12

Mondjuk a jó sutetedo szemüveg, vagy egy egyáltalán a napszemüveg öv a hugyorgastotol.

Ha az egy fasza sportos Oakley. Amit kivontak Angliából.

4. Lady Lavender (válaszként erre: 1. - Egy lány 789900)
tegnap 21:09

Sok folyadék, fenyvedo.

De amúgy genetika. Azt meg nem a tombolán nyerjük.

3. Amaunet (válaszként erre: 1. - Egy lány 789900)
tegnap 20:42

Miről vannak szarkalábaid? Hunyorogsz? Szemüveg?

#2 jó tanácsok. Annyit tennék hozzá, hogy óvakodj a napsütéstől!

2. Kacsahercegno (válaszként erre: 1. - Egy lány 789900)
tegnap 20:37

Semmit nem "kell", azt csinálsz amit akarsz. Mi az hogy nagyon erős kencék? Egészséges táplálkozás, elegendő folyadék, friss levegő, mozgás, 2 lépcsős tisztítás, este hidratálókrém, reggel fényvédő. Esetleg valami savas hámlasztó, nagyon kíméletesek vannak + retinol vagy retinal a kis ráncokra. Nem kell 10ezreket költeni mindenféle csodaszerre.

Amúgy az internet tele van információval erről ha rákeresel, skinsmart, (én nem szeretem de) okosszépség, stb. stb. ha csak rákeresel hogy arcápolási rutin, kidob millió találatot.

tegnap 20:23
Segítsetek légyszii

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook