Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Visszaút önmagamhoz fórum

Visszaút önmagamhoz (beszélgetés)

Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Visszaút önmagamhoz

❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
228. Krisz42 (válaszként erre: 225. - Szamoncsi78)
2013. jún. 24. 14:56
Elő a könyveket,a neten is rengeteg film van,addig nézd,míg nagyon álmosxleszel,aztán alszol is.Nekem 3könyv is vár elolvasásra,csak nekem nincs időm rá:)
227. Pasionella (válaszként erre: 225. - Szamoncsi78)
2013. jún. 24. 14:40

Szerintem előbb-utóbb pár napon belül az a marha írni fog valamilyen sms-t, akkor kell majd nagyod kibírnod!

Megmondom őszintén miután én megtudtam, hogy az exem megcsalt nekem már nem hiányzott, 1 percig sem,fájt nagyon amit tett de undorodtam tőle, megutáltam. Igaz, már nagyon szar kapcsolatban voltunk de nem hiányzott.

VIszont amikor a mostani párommal volt mosolyszünet 3 hétig, hát minden baromságot csináltam, mindent... :-S lehet akkor is csináltam volna ha megcsalt volna, nem tudom. Más ha még szeretsz valakit amikor szétváltok és más ha már csak a megszokás tart össze.

226. Pera0322 (válaszként erre: 225. - Szamoncsi78)
2013. jún. 24. 14:39
Ismerős. Nekem is volt olyan, h fél óráig szorongattam a telefont az ujjamon a hívás gombbal...de tudod mi tartott vissza? A büszkeségem. Nem fogok megalázkodni, és nem fogok esélyt se adni neki arra, h bánthasson. Hidd el az a legjobb, ha nincs min agyalni. Nem történik semmi, és szépen csendben egybefolynak a napok.
225. Szamoncsi78 (válaszként erre: 224. - Pera0322)
2013. jún. 24. 14:36
Jó,hogy megtatláltam ezt az oldalt,tartjuk egymásban a lelket:) Másnak könnyű tanácsot adni,de amikor te szorongatod a telefont,akkor nagyon nehéz az eszedre hallgatni.Legalábbis én tegnap ezt éreztem.Mindig csináltam valamit,amivel eltereltem a gonodlataimat és még meg is dícsértem magam,hogy eltelt 2 óra és nem írtam Neki...de este 10-kor már nem tudtam mit kitalálni elterelő hadműveletnek:-)
224. Pera0322 (válaszként erre: 223. - Szamoncsi78)
2013. jún. 24. 14:25

Ez tökjó! Püföld meg jól azt a box zsákot! Én lovagolni kezdtem el:) nekem az is segít, ha kiírom magamból ami fáj, illetve már az összes barátnőmet lefárasztottam.

Szerintem az a lényeg, h mindig azt kell csinálni ami jól esik, ha sírni kell akkor sírj, ha egyedül akarsz lenni akkor ne erőltesd azt h emberek vegyenek körül. Úgyse érdekel más problémája még:)

Nekem még ez a mondat szokott segíteni: semmi sem lesz olyan, mint volt, de olyan se marad, amilyen épp most van.

223. Szamoncsi78 (válaszként erre: 222. - Pera0322)
2013. jún. 24. 14:21

Én is ezt hajtogatom magamnak,amikor elpityeredek néha...de ezek csak 1-2 perces pityergések,mert szerencsére eszembe jutnak a rossz dolgok és észhez térítenek:-)

3-kor konditerembe megyek próbaedzésre személyi edzővel,valami box-félével kellene kezdenünk:-)

222. Pera0322 (válaszként erre: 221. - Szamoncsi78)
2013. jún. 24. 14:13
Ne sírj...vagy sírj. Nem is tudom melyik a jobb:) őrült érzelmi hullámvasút ez, de túl kell lenni rajta. Magad miatt!!! Én azzal szoktam magam erősíteni, h ő biztos nem sírja miattam tele a párnáját, akkor én miért vergődjek?
221. Szamoncsi78 (válaszként erre: 219. - Pera0322)
2013. jún. 24. 14:11
Na,most jól elbőgtem magam ezeken a sorokon:-)
220. Szamoncsi78 (válaszként erre: 218. - Pera0322)
2013. jún. 24. 14:11
Tegnap az első sms-t én is a barátnőmnek küldtem el,de épp grilleztek és csak 2 óra múlva vette észre.Akkor azonnal hívott,felsorolta az összes gusztustalanságot,amit az exem művelt,de akkor már késő volt...
2013. jún. 24. 14:07

Ez pedig egy lélekerősítő gondolat:

Elhiszem, hogy fáj. Benned van, és benned is marad, de csak addig, amíg meg nem érted, és el nem tudod engedni. Onnantól könnyebb lesz. De igen, még érezni fogod néha, fájni fog, de egyszer majd eljön annak is az ideje, amikor fájdalom nélkül tudsz azokra a sebekre nézni, amik most megölnek. Mosolyogva, mert pontosan fogod tudni, hogy melyik hova vitte el. Örülj neki, ha fáj. Megváltoztat, megerősít, bátrabbá tesz. Nem fogsz félni. Csak egyszer kell erőt venned magadon, onnantól menni fog. Aztán meg fogod tudni, hogy mindenen túl tudod tenni magad. Mindig.

2013. jún. 24. 14:06

Régóta olvaslak titeket, mert ugyanebben a helyzetben vagyok.

Én ha írni szeretnék neki sms-t, akkor azt valamelyik barátnőmnek küldöm el. Ők meg tuti válaszolnak is rá:) de legalábbis jól lecsesznek és elterelik a gondolataimat.

Meg kell gyászolni, és időt kell adni magunknak. Ma még fáj, egy hét múlva is, egy hónap múlva is, de aztán egyre kevésbé...

217. Pasionella (válaszként erre: 216. - Szamoncsi78)
2013. jún. 24. 14:03
Jajj IStenem! De megértelek, én is egy rakat hülyeséget műveltem akkoriban. Ilyenkor tényleg, inkább ide írj. Megértelek nagyon is, tőlem már vettek ki a kezemből telefont erőszakkal :-D
216. Szamoncsi78 (válaszként erre: 215. - Pasionella)
2013. jún. 24. 14:00
Hogy hiányzik...Tudom,hülyeség volt írni.
215. Pasionella (válaszként erre: 214. - Szamoncsi78)
2013. jún. 24. 13:54
Baszki... :-S örülj nagyon, hogy megszabadultál attól a mocsoktól! Mi a túrót írtál neki sms-be?
214. Szamoncsi78 (válaszként erre: 213. - Pasionella)
2013. jún. 24. 13:51
Hát igen,de most már tudjuk,hogy miért...én mondogattam neki viccből,hogy ne magából induljon ki:)Olyan szinten ellenőrzött,hogy rendesen az ő fejével kellett gondolkoznom.Az összes blokkot elraktam,mert azon rajta van az óra,perc,mikor vásároltam.Ha bolondján volt,akkor még a szennyestartót is átnézte,hogy milyen ruhákat hordtam,amikor nem volt otthon 7közben.Tudnék mesélni cifra történeteket,nem is értem,miért vártam meg,hogy én legyek úgymond lapátra téve,nekem kellett volna rácsapni az orrára az ajtót...
213. Pasionella (válaszként erre: 212. - Szamoncsi78)
2013. jún. 24. 13:37
Még mindezek mellett ő volt féltékeny? Ez most vicc... :-D
212. Szamoncsi78 (válaszként erre: 211. - Krisz42)
2013. jún. 24. 13:27
Biztos nem hiányzom Neki,vagyis még nem érzi annyira.A fia nála van szombat óta,úgyhogy nem unatkozik.A leányzóval nem tud találkozni,de ez az én szempontomból úgyis mindegy.Ha nem is lesz belőle tartós kapcsolat,hozzám már nem kell visszajönnie,már most látom az előnyeit annak,hogy egyedül vagyok!Inkább így,mint gyomorideggel,mikor,hol,kivel mit csinál...Az elmúlt hetekben mást sem csináltam,mint kutattam utána,gyanakodtam,kérdezgettem,míg le nem bukott.Azóta nyugodtan alszom,mert nincs miért idegeskednem:-D Arról nem beszélve,hogy ezzel visszakaptam a saját életemet is,mert így utólag már tudom,hogy magából kiindulva az elmúlt 1 évben minden lépésem ellenőrizve volt...kémprogram a laptopon,részletes telefonszámla,stb.Már nem kell körülnéznem az utcán,ha egy férfi ismerősöm megállít beszélgetni...
211. Krisz42 (válaszként erre: 210. - Szamoncsi78)
2013. jún. 24. 13:10
Ejnye-ejnye.Nyugodtan ìrhattál volna ide,én este biztos fenn vok.Ma strandoltunk volna,de hideg van hozzá....Tartottam volna benned a lelket.Egyébként lehet,h most még nem olyan nagy baj,most ugysem hiányzol neki.Majd később.Bár van olyan lány,akit emiatt nagyon alázott a volt barâtja.
210. Szamoncsi78 (válaszként erre: 209. - Krisz42)
2013. jún. 24. 13:01
Igen,mérges vagyok,de tegnap azért elgyengültem,írtam egy sms-t,persze válasz nem jött...Jó hülye vagyok,de vasárnap délután nem akartam senkire ráakaszkodni,otthon maradtam egyedül és ez lett a vége...Amíg vásásroltam,takarítottam,olvasgattam,semmi gond nem volt,de este...Na mindegy,több ilyen nem lesz!!!!
209. Krisz42 (válaszként erre: 208. - Szamoncsi78)
2013. jún. 24. 12:44
Sziasztok,tényleg mi újság?Remélem mindenki tudja tartani magát.Legyen erőtök,bár úgy érzem veled Szamoncsi nincs gond,te elég mérges vagy az apró húzásai miatt is.Egyébként ha strandon,bárhol összefutsz a leányzóval ne foglalkozz vele.Nem kell gyűlölni se,te is szeretted a férjed,naív,félre lett vezetve.Csak a férjedre haragudhatsz.
208. Szamoncsi78 (válaszként erre: 207. - Orchidea76)
2013. jún. 24. 11:59
Nálad mi a helyzet?
207. Orchidea76 (válaszként erre: 206. - Szamoncsi78)
2013. jún. 24. 11:25
Mekkora egy népművészeti agyagedény...
206. Szamoncsi78 (válaszként erre: 204. - Orchidea76)
2013. jún. 22. 16:36

Jól teszed,de Te is szó nélkül menj el és ne mondd meg hol vagy!Ha érdekli,felhív,keres,ha meg nem,akkor úgyis mindegy...Húgoddal biztos kitaláltok valamit,hogy hogyen tudnál kilépni ebből a rémálomból!

Nekem mára is jutott bosszúság,de már csak nevetni tudok az egészen,annyira szánalmas a pali...Volt nála 1500 euróm,nyaralásra tettem félre és odaadtam neki,hogy ne költsem el:-D Elküldte az egyik barátjával,de egy zacskóban,felváltva 1-es és 2 eurósra!!!!!!!!!!Alig tudtam megemelni a zacskót,szerintetek noooormális???

205. Krisz42 (válaszként erre: 204. - Orchidea76)
2013. jún. 22. 15:03
Akkor lehet,h nem is nagyon fogsz ósszefutni vele.Az csak jó.
204. Orchidea76 (válaszként erre: 203. - Szamoncsi78)
2013. jún. 22. 08:37

Nem tudok menni sehova.Autóm szervízben és egy kis faluban lakunk.Nem merek elindulni busszal ebben a melegben.Azt se tudom még hogy fel tudok-e szállni a buszra.Igaz már 1 hónapos a műtétem,de még szarakodik rendesen belülről.

Hétfőn jön értem a hugom,elmegyek hozzá vagy 3 napra

203. Szamoncsi78 (válaszként erre: 201. - Orchidea76)
2013. jún. 22. 08:07

Igazából akkor a héten nem is volt otthon...Megkérdezted már tőle,hogy hol alszik ilyenkor?Vagy nem mered,nehogy balhé legyen?

Én tegnap úgy jártam,hogy munka után öcsémmel elmentünk strandra.Kb. 5 éve voltam utoljára ezen a strandon,befizetjük a belépőt és kivel kell szembe néznem kb 3 méter után?Hát a fiatal utódommal...Gondolhatod,mennyi kedvem volt ezek után fürdőzni...Mikor ment haza,simán kikerülhetett volna,mert bent voltam a medencében,de neeeeeeeem,ő direkt azon az oldalon sétált el,ahol én beszélgettem a barátaimmal.Az egyetemista buksijába nem szorult annyi intelligencia,hogy ha már nekem nem is köszön,de mindenkit ismer,aki velem volt és annyit sem mondott,hogy mukk...Ha így megy tovább,én többet fogok találkozni a lánykával,mint a párom,bár nem szeretnék naponta összefutni vele valahol!

Lassan indulok barátnőmmel shoppingolni,kell a boldogsághormon:-D

Te is csinálj programot a lányoddal,ne üljetek otthon,ne agyalj,próbálj kikapcsolódni!!!!

202. Giuly
2013. jún. 21. 23:57
Sziasztok! Olvasgatom a hozzászólásokat és eszembe jutott, hogy hasonlóakat éltem én is át az ex pasimmal. Lányok,csak azt tudom mondani, hogy legyetek erősek, álljatok talpra! Tudom, nem könnyű, de muszáj!!! Senki sem azért született, hogy holmi f@.kalap a földbe tiporjon benneteket! Szedjétek össze minden maradék erőtöket és foglaljátok le magatokat! Bármi, amihez kedvetek, pici időtök és nem enged gondolkodni!
201. Orchidea76 (válaszként erre: 200. - Szamoncsi78)
2013. jún. 21. 23:10
És még nem jött :(
200. Szamoncsi78 (válaszként erre: 199. - Orchidea76)
2013. jún. 21. 22:45
Én nem is értem,hogy bírod cérnával...Az enyém is egy díszpéldány,de nem ennyire...
2013. jún. 21. 19:46
Na a marhám már megint nem jön haza szerintem
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook