Visszaút önmagamhoz (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Visszaút önmagamhoz
Szerintem előbb-utóbb pár napon belül az a marha írni fog valamilyen sms-t, akkor kell majd nagyod kibírnod!
Megmondom őszintén miután én megtudtam, hogy az exem megcsalt nekem már nem hiányzott, 1 percig sem,fájt nagyon amit tett de undorodtam tőle, megutáltam. Igaz, már nagyon szar kapcsolatban voltunk de nem hiányzott.
VIszont amikor a mostani párommal volt mosolyszünet 3 hétig, hát minden baromságot csináltam, mindent... :-S lehet akkor is csináltam volna ha megcsalt volna, nem tudom. Más ha még szeretsz valakit amikor szétváltok és más ha már csak a megszokás tart össze.
Ez tökjó! Püföld meg jól azt a box zsákot! Én lovagolni kezdtem el:) nekem az is segít, ha kiírom magamból ami fáj, illetve már az összes barátnőmet lefárasztottam.
Szerintem az a lényeg, h mindig azt kell csinálni ami jól esik, ha sírni kell akkor sírj, ha egyedül akarsz lenni akkor ne erőltesd azt h emberek vegyenek körül. Úgyse érdekel más problémája még:)
Nekem még ez a mondat szokott segíteni: semmi sem lesz olyan, mint volt, de olyan se marad, amilyen épp most van.
Én is ezt hajtogatom magamnak,amikor elpityeredek néha...de ezek csak 1-2 perces pityergések,mert szerencsére eszembe jutnak a rossz dolgok és észhez térítenek:-)
3-kor konditerembe megyek próbaedzésre személyi edzővel,valami box-félével kellene kezdenünk:-)
Ez pedig egy lélekerősítő gondolat:
Elhiszem, hogy fáj. Benned van, és benned is marad, de csak addig, amíg meg nem érted, és el nem tudod engedni. Onnantól könnyebb lesz. De igen, még érezni fogod néha, fájni fog, de egyszer majd eljön annak is az ideje, amikor fájdalom nélkül tudsz azokra a sebekre nézni, amik most megölnek. Mosolyogva, mert pontosan fogod tudni, hogy melyik hova vitte el. Örülj neki, ha fáj. Megváltoztat, megerősít, bátrabbá tesz. Nem fogsz félni. Csak egyszer kell erőt venned magadon, onnantól menni fog. Aztán meg fogod tudni, hogy mindenen túl tudod tenni magad. Mindig.
Régóta olvaslak titeket, mert ugyanebben a helyzetben vagyok.
Én ha írni szeretnék neki sms-t, akkor azt valamelyik barátnőmnek küldöm el. Ők meg tuti válaszolnak is rá:) de legalábbis jól lecsesznek és elterelik a gondolataimat.
Meg kell gyászolni, és időt kell adni magunknak. Ma még fáj, egy hét múlva is, egy hónap múlva is, de aztán egyre kevésbé...
Jól teszed,de Te is szó nélkül menj el és ne mondd meg hol vagy!Ha érdekli,felhív,keres,ha meg nem,akkor úgyis mindegy...Húgoddal biztos kitaláltok valamit,hogy hogyen tudnál kilépni ebből a rémálomból!
Nekem mára is jutott bosszúság,de már csak nevetni tudok az egészen,annyira szánalmas a pali...Volt nála 1500 euróm,nyaralásra tettem félre és odaadtam neki,hogy ne költsem el:-D Elküldte az egyik barátjával,de egy zacskóban,felváltva 1-es és 2 eurósra!!!!!!!!!!Alig tudtam megemelni a zacskót,szerintetek noooormális???
Nem tudok menni sehova.Autóm szervízben és egy kis faluban lakunk.Nem merek elindulni busszal ebben a melegben.Azt se tudom még hogy fel tudok-e szállni a buszra.Igaz már 1 hónapos a műtétem,de még szarakodik rendesen belülről.
Hétfőn jön értem a hugom,elmegyek hozzá vagy 3 napra
Igazából akkor a héten nem is volt otthon...Megkérdezted már tőle,hogy hol alszik ilyenkor?Vagy nem mered,nehogy balhé legyen?
Én tegnap úgy jártam,hogy munka után öcsémmel elmentünk strandra.Kb. 5 éve voltam utoljára ezen a strandon,befizetjük a belépőt és kivel kell szembe néznem kb 3 méter után?Hát a fiatal utódommal...Gondolhatod,mennyi kedvem volt ezek után fürdőzni...Mikor ment haza,simán kikerülhetett volna,mert bent voltam a medencében,de neeeeeeeem,ő direkt azon az oldalon sétált el,ahol én beszélgettem a barátaimmal.Az egyetemista buksijába nem szorult annyi intelligencia,hogy ha már nekem nem is köszön,de mindenkit ismer,aki velem volt és annyit sem mondott,hogy mukk...Ha így megy tovább,én többet fogok találkozni a lánykával,mint a párom,bár nem szeretnék naponta összefutni vele valahol!
Lassan indulok barátnőmmel shoppingolni,kell a boldogsághormon:-D
Te is csinálj programot a lányoddal,ne üljetek otthon,ne agyalj,próbálj kikapcsolódni!!!!
További ajánlott fórumok:
- Az én hibámból csalt meg a párom és hagyott el a gyerekkel! Van visszaút?
- Tényleg el akar hagyni? Van visszaút?
- Ha visszautazhatnál bármelyik történelmi korba, mennél?Hova?
- Ha tévesen kapnál több ezer ft-ot visszautalnád?
- Én lennék túl kemény önmagamhoz?
- Nárcisztikus kapcsolat után visszatalálni önmagamhoz?