Kínos látni azt, amikor a pénz és az ízlés fordítottan arányos. (beszélgetés)
Egy téli egy hetemet azzal toltottem el , hogy 4 könyvet elolvastak Tolouse-Lautrecrol, mert szeretem a képeit.
Ő szeretett botrányos dolgokat hordani.
Amúgy is varratni a kellett mindent.
Ilyen alapon a mostanában nyílt fórumok egyike sem vitatéma. Mégis van olyan, ami többszáz hozzászólásig megy. Ami szerintem ugyan elég furcsa, mert - számomra - érdektelen, vagy kamu; ettől függetlenül másoknak csemege.
Ízlések és pofonok...
Erről is éppúgy lehet beszélgetni, mint sok más témáról.
Így van. Én is csak vállat vonok, ha ilyet látok. Nem az én pénzemet költi. Ha neki így jó, akkor így.
Nem nekem kell megfelelnie.
Én is láttam már pl. olyan öltözéket, ami nekem látványra szörnyű ízléstelen volt. De a viselője büszke volt rá, hogy milyen drága. Van ilyen.
Magamban elkönyvelem, hogy ingyen sem kellene, aztán kész. Ugyanez vonatkozik lakásberendezésre, kertrendezésre. Van, ahol már - megint csak az én ízlésem szerint - giccsparádéba megy át.
Én jobban szeretem a letisztult dolgokat, más pont fordítva.
Ami neked ízléstelen, az másnak nem az.
Ergo ami neked ízléses, az mások szerint lehet ízléstelen. Felesleges ezen rugózni.
További ajánlott fórumok:
- Híres férfiak fordított ABC sorrendbe
- Fürdőszobában kb 5mm-es, puhatestű, fordított könnycsepp alakú, szárny nélüli állat. Mi lehet?
- Kora ősszel felvehetem már a fordított bőr anyagú combcsizmámat?
- Van itt valaki, aki huzamosabb ideje desztillált vagy fordított ozmózisos (ro) vizet iszik?
- Befelé fordított lábfej 1 évesen
- Mi lenne, ha fordított karácsony is lenne?