Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Kínos látni azt, amikor a pénz és az ízlés fordítottan arányos. fórum

Kínos látni azt, amikor a pénz és az ízlés fordítottan arányos. (beszélgetés)

12. Lady Lavender (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 17:21

Egy téli egy hetemet azzal toltottem el , hogy 4 könyvet elolvastak Tolouse-Lautrecrol, mert szeretem a képeit.

Ő szeretett botrányos dolgokat hordani.

Amúgy is varratni a kellett mindent.

11. Amaunet (válaszként erre: 10. - Smaragdzöld 🐉)
tegnap 12:50
Köszönöm!
10. smaragdzöld 🐉 (válaszként erre: 8. - Amaunet)
tegnap 11:20

Ilyen alapon a mostanában nyílt fórumok egyike sem vitatéma. Mégis van olyan, ami többszáz hozzászólásig megy. Ami szerintem ugyan elég furcsa, mert - számomra - érdektelen, vagy kamu; ettől függetlenül másoknak csemege.

Ízlések és pofonok...

Erről is éppúgy lehet beszélgetni, mint sok más témáról.

9. smaragdzöld 🐉 (válaszként erre: 7. - Srcrss)
tegnap 11:16

Így van. Én is csak vállat vonok, ha ilyet látok. Nem az én pénzemet költi. Ha neki így jó, akkor így.

Nem nekem kell megfelelnie.

tegnap 09:49
Szerintem az izlés nem vitatéma. Persze beszélgethetünk róla, elfér a neten, de nem vezet sehova.
7. srcrss (válaszként erre: 6. - Smaragdzöld 🐉)
tegnap 09:43
Van ilyen ismerősöm. Mindig beszámol, hogy hol, és mennyiért vásárolt ruhát. 😄 Én meg mosolygok. Nem tud öltözködni, csak pénzt költeni, de felőlem...
tegnap 09:27

Én is láttam már pl. olyan öltözéket, ami nekem látványra szörnyű ízléstelen volt. De a viselője büszke volt rá, hogy milyen drága. Van ilyen.

Magamban elkönyvelem, hogy ingyen sem kellene, aztán kész. Ugyanez vonatkozik lakásberendezésre, kertrendezésre. Van, ahol már - megint csak az én ízlésem szerint - giccsparádéba megy át.

Én jobban szeretem a letisztult dolgokat, más pont fordítva.

tegnap 09:00
nem itelhetunk meg masokat hisz mindenki mas s igy az izlese is!dejo,hogy ahol en elek nincs ilyen!
4. srcrss (válaszként erre: 2. - Semleges)
tegnap 08:46
Bizony. Nekem nem fáj.
3. andi6020 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 07:13

Ami neked ízléstelen, az másnak nem az.

Ergo ami neked ízléses, az mások szerint lehet ízléstelen. Felesleges ezen rugózni.

tegnap 07:08
Nem vagyunk egyformák. Ha neki az tetszik, az tetszik.
tegnap 06:58
"Kínos látni azt, amikor a pénz és az ízlés fordítottan arányos."

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook