Visszaút önmagamhoz (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Visszaút önmagamhoz
Nálam csend és nyugalom:)
A fiú,akivel randiztam múltkor,kicsit fura...nem értem a viselkedését,de tényleg...Egész héten nem találkoztunk,esténként felhívott pár percre,de ennyi.Pénteken hulla fáradtan értem haza,2 órát vasaltam(nagy volt a halom),rendet raktam egy kicsit a lakásban és kidőltem.Este 9-kor jelentkezett,hogy találkozunk-e,mondtam,ma már inkább ne,inkább szombatra találjunk ki egy egész napos programot.Megbeszéltük,hogy elmegyünk erre-arra.Szombat délelőtt jön az sms,hogy közbejött valami,mejd jelentkezik.Este fél 7-re került elő,elmentünk egy közös ismerőshöz grillezni,éjfélig.Úgy váltunk el,hogy vasárnap jelentkezik,menjünk fürdeni valahova.Na,vártam du. 4-ig türelmesen,aztán meguntam,csináltam magamnak programot.Este fél 8-kor jött a telefon,hogy találkozunk-e....mondtam neki,hogy bocs,de én Győrben vagyok és nem tudom,mikor érek haza,meg egyébként is du. 4-ig otthon kuksoltam a hőségben,ahelyett,hogy valami tóparton feküdtem volna...rendesen meg volt sértődve,hogy nem szóltam Neki,eljött volna ő is Velem...Kérdeztem,merre járt,erre közölte,hogy az exbarátnőjénél,ahonnan még pár dolgot el kellett hoznia...egész nap...Azt hiszem,Vele is sza..ba nyúltam:)Ja,holnap elmegy nyaralni a haverjaival,tehát ezen a héten nem is tudunk találkozni...Reggel fél 5-kor küldött egy sms-t,hogy én voltam az első gondolata...vicces ezek után,nem is válaszoltam rá...
Atya ég. Most komolyan! Te ennek az embernek minek veszed fel még egyáltalán a telefont? Ne vedd fel neki de komolyan.
Marha sokat számíthatsz neki ha baj, hogy kitálaltál a csajnak, még szép...bakker! Tiltsd le, én ezt tenném, ezzel is csak azt mutatja mekkora féreg de azzal, hogy még mindig szóba állsz vele hozzá kötöd magad, egyszerűen ne reagálj semmire, ne vedd fel a telefont, ennyi.
Tényleg nem normális....
Most vagy elvette a maradék eszét a kislány vagy szed valamit...
Tegnap is volt történés,7végén épp ráér,elvinne valahova wellnesselni,úgyis szülinapom volt...
Ja, és vett Nekem ajándékot is,valami ékszert,mert megérdemlem....
MI VAAAAAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNN???????????
Azt hinné az ember,hogy már nincs lejjebb,de van...
Te jó ég! Ez az ember beteg!!!!
A lépcsőházba tolta le a gatyáját vagy a lakásba? :-)
Ez kész, már ne is haragudj. Szerethetsz valakit de nem így....mész visszakönyörögni magad és azt hiszed álló fassz@l lehet? Ez egyáltalán nem normális bakker, ennek mindig csak a szex volt a lényeg.
Te jó ég bakker hál Istennek, hogy megszabadultál ettől a mocsoktól.
CSinálja csak, annál jobban fog téged taszítani, tehát ez jó!
Kitartás.
Bakker nem térek magamhoz.
Már nem sírok,így visszagondolva tényleg vicces az egész,kár,hogy a meglepetéstől nem tudtam megszólalni,pláne kinevetni:-)
Nyilván a szükségleteit ki tudta elégíteni "otthon" is,nem is értem,miből gondolta,hogy én rá vagyok szorulva...
Letolt gatyával állt ott??!! Tejóég, ezt nem hiszem el!!! Ennek elmentek otthonról? Ezen én lehet elnevettem volna magam.
Sírd ki magad, aztán nézz ELŐRE!
Az ex kapja be :-D Én ezt üzenem neki, szerintem a többiek is :-D
Örülök, hogy jól sikerült a találkozás, igazad van, csak lazán, érezd jól magad.
Sziasztok!
A tali jól sikerült,a srác szombaton a szülinapi bulimhoz is csatlakozott,tegnap is találkoztunk,úgyhogy minden rendben.Nem tervezgetek,nem jártatom az agyam,majd lesz valahogy:-) Ő egy 6 éves kapcsolatból próbál kilábalni,a két sérült lélek egymásra talált:-)Ha nem lesz belőle semmi,akkor sem kesergek,a lényeg,hogy most jól érzem magam és nem a múlton rágódok.Az ex írt egy sms-t pénteken éjfél után 1 perccel a szombati szülinapomra,hogy ő legyen az első,aki felköszönt...ja,és ajándékkal is készült,amit majd szeretne valamikor odaadni,mert megérdemlem...
Tudom,hogy keményen el kellene küldenem melegebb éghajlatra,de nem vagyok olyan,sajnos...Még most is próbálok normálisan hozzáállni a dolgokhoz,pedig nem érdemli meg!
Hogy valami jó hírt is hozzak,pénteken este találkozom egy sráccal,látásból ismerjük már egymást,csak eddig nem mert lépni a párkapcsolatom miatt.Barátnőmnél már érdeklődött felőlem,szombaton véletlenül összefutottunk,holnap pedig találkozunk:) Én már azt sem tudom,hogy kell randizni...
Sztornó az előző kérdésem :-)
Akkor jó, lassan de biztosan te túl leszel rajta.
TUdod mi a vicces? Mindig így van...
Mi kikészülünk egyből, ők akkor vígan elvannak és mire mi túl jutunk rajtuk, ők még csak akkor jönnek rá mit veszítettek.
Hál Istennek.
De egyébként hogy vagy? felzaklat még? gondolom nem bántad meg, hogy elmentél.
További ajánlott fórumok:
- Az én hibámból csalt meg a párom és hagyott el a gyerekkel! Van visszaút?
- Tényleg el akar hagyni? Van visszaút?
- Ha visszautazhatnál bármelyik történelmi korba, mennél?Hova?
- Ha tévesen kapnál több ezer ft-ot visszautalnád?
- Én lennék túl kemény önmagamhoz?
- Nárcisztikus kapcsolat után visszatalálni önmagamhoz?