VICTOZA injekcióval kapcsolatos tapasztalatok? (beszélgetés)
Fiúk , lányok sziasztok !
Nekem minden dokim azt mondta ez nem inzulin
Szedem is a merkformin xr , és fogytam is 13 kg
Nagyon drukkolok nektek , bár vannak szörnyű napok 😭😭
Kitartás
Puszi Teki
Érdekes nekem azt mondta a dr semmi köze a cukromhoz , szedjen a mercformint xr az oké és 2-3 hónapja victoza 13 kg mínusz de vannak szörnyű napok
Cukrom oké
Remélem már Te is jól vagy
Üdv Teki
Tuti sikerül !!!! En másfél hónap alatt 13 kg fogytam de be vallom néha iszonyú mellékhatás van még mindig , most jön a 2 hónap és még mindig büdi büfi, puffadás hányinger, S néha futás a fajanszra , de még éri
Ez nem inzulin !!!!! Mercformint xr szedek este
Kitartás lányok ❣️ én meg egy adagot ki váltók és vége , na akkor leszek ki vancsi
Most alig van étvágyam de nem dietàzom
sziasztok mindenki! :)
Nekem bejött a victoza, másfél éve szurkálom magam, egyetlen gondom van, az üritsnél vannak enyhe görcseim. kibirató. :) Nem volt hányinger, étvágytalanság, vagy más....
szóval még mindig erővel kell lefogni magam, hogy ne kajáljak be. Hajah kérem a régi szép idők...
No, de nem is ezért jötem ide. Csak gondoltam megosztom.
ami érdekelne, és most keresek a neten de nagyon, hogy ma egy doki, nem diabéteszes, hanem más terület orvosa, azt mondta nekem, hogy a Victoza az inzulin.
és ezen meglepődtem. me hogy eddig azt hittem, hogy nem inzulin, a diabeteszes doki azt mondt,a hogy ne az. :)
szóval az érdekelne, hogy akkó ez most inzulin? vagy nem inzulin?
forrás anyagot keresek ami leirja rendesen.
Eddig nem érdekelt a dolog, gyógyszer oszt kész, max injekcióban szedem be.
Most érdekelt vagyok a forrást illetően, mert egy másik kezelést azért nem kaphatok mert ez a victoza inzulin mondta a másik doki.
ki mit tud?
örülnék, ha valaki tuna mutatni linkeket esetleg, vagy leirást.
persze továbbra is keresek. :)
köszi.
sziasztok.
Sziasztok Teki vagyok ! Fel a fejjel , én màr 3 hónapja szurok 06,egy hét után 1,2 kb 12 kg fogytam a cukrok és vérnyomásom szupi de egy hónapig majd bele döglöttem, hányad, hasmenés,ma már csak néha van , mindent eszem csak keveset . Azt persze nem tudom mi lesz ha abba hagyom
Én havi 30 ezret fizetek érte sajna
Jobb lesz idővel !!!! Ki tudja mi lesz ha abba hagyjuk ??? Köszi a választ 👄
Köszi szépen!Én is reggel szúrom magam.Én még most kezdtem. Még 0,6-tal szúrom magam. Vasárnaptól 1,2-vel. Egyenlőre még nem érzek semmit, talán kicsit csökkent az étvágyam és az édességet nem kívánom annyira.
Remélem a nagyobb adag majd meghozza a hatást.
Én második hete szúrok, 0,6-al, étvágyam kevesebb, de napi 3x eszem, fogyok is, 2x1 szem merckformin 1000-t szedek mellé, ha olyasmit eszem amit nem szabadna, akkor émelygek, ezért vigyázok a tiltó listára.
A tiltó listám egyszerű és nem is nehéz betartani:
krumli
tészta
rizs
fehérkenyér
édesség
szőlő
joghurt
alkohol
lehet ennem:
zöldség
gyümolcs
hús
édesburgonya
durum tészta
barna kenyér
édesítők
barna rizs, basmati, jázmin rizs
Sziasztok.
Kb. egy 3 hete bököm magam 0,6os victózával. De nem értem mi a baj?
Mert émelygek még, alig tudok enni valamit, mégsem fogyok semmit. Mostanság edzeni is újra elkezdtem.
A cél kettős volt. 1. Inzulin szint lejebb vitele, 2. Fogyás, mert lenne mit leadnom.
De nem látok szinte semmi változást. Plusz az utóbbi napokban fáradt és enervált is lettem.
Mit csinálok rosszul? Az evésen kellene még variálni valamit?
Miket, mennyit evett az aki fogyni tudott? Vagy mit szedett még mellé? Mert láttam hogy van itt aki mercformint kapott, van aki inzulint, van aki meg vércukorszint csökkentőt.
És aki hízott mellette? Az mit hogyan csinált? Mert talán tanulhatok belőle.
Köszönöm annak aki tud nekem válaszolni, mert most el vagyok kissé kenődve, a kontroll meg még messze.
Dr Balog Illés DR ROSE klinika
Inzulinrezisztens vagy?
Én az vagyok.....gyógyszerrel kezdtük, fokozatosan nagyobb dózissal....nem működött, ezért tértünk át a victozára....1 hete szúrom magamat
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Mik a tapasztalatok a juharszirupos diétával kapcsolatban?
- Mik a tapasztalatok a Herbalife termékeivel kapcsolatban?
- Mik a tapasztalataitok a dr. Lenkei-féle vitaminokkal kapcsolatban?
- Mik a tapasztalatok a Mysimba szedésével kapcsolatban?
- Fogamzásgátló injekcióval kapcsolatos tapasztalatokat szeretnék