VICTOZA injekcióval kapcsolatos tapasztalatok? (beszélgetés)
Szia ,
Oké
Szia Nadine81.
Hívj fel ha még érdekel
06203272509
Szia
Teki
Szia Tekivagyok
Hónapok óta nem használom avictozát 2 kg jött vissza de itt még állt
Pedig 13 kg fogytam
Nincs akkora étvágy mint régen de iszonyú édesség hiányt erzek
Ne félj
Üdv Teki
Szia Maridecem!, 👄
Újra abba hagytam a szúrás csak 3 napot bírtam, annyira meg viselt minden elojott hányinger szédülés stb viszont ujta az alatt a 2 nap alatt alig ettem nem kívántam semmit
Ami eddig vissza jött 3 kg, pedig nem viszem túlzásba a kaját de ez stagnál
Újra meg próbálom hátha be jön
Sajna a hasam nagy 😭a lábam, fenekem le ment ja meg a cici de bezzeg a has maradt, sajnos iszonyú rosszulvoltsm és nem tudtam szurni tovább
Azt vettem észre egy idő után már semmit sem fogsz fogyni
Na rajta húzzunk bele
Pusszantás Teki
Ugyan úgy . Egy grammal sem eszem többet
Mégis jön 😭😭
Sziasztok !!!!
Szúr valaki este Victozat. ??
Köszi Teki 👄
Szia szia , vissza jött kb 1-2 kg és nincs az a nagy étvágy de néha előfordul hogy egy fél disznót is meg tudnék enni
Én is félek hogy vissza jön
Remélem ez az 1-2 kg nem csak a kezdet S egyáltalán nem jön vissza
Szia Lucifer!
A fél év Victozának is folt érdemi hatása a testsúlyodra, vagy csak az Oezmpicnek? Ez nem derült ki számomra a bejegyzésedből.
Köszi előre is a választ!
Szia!
Akkor Te magyarul Victoza-val szúrod magad?
Sziasztok!
Már jó ideje küzdök az IR-rel.
7 hete szúrom a liraglutid hatóanyagú szurit minden reggel.
Nekem sikerélményem van vele, fogytam már 7,5 kilót :) Még sok van hára, de már 2 éve nem mozdult a súlyom semerre..nagyon örülők! Elolvasgatom mik a tapasztalataitok visszamenőleg amint lesz egy kis időm.
Az érdekelne, hogy aki leállt a szurikkal tudta tartani a súlyát?? Jött vissza étvágy??
Szia Teki, hol tartasz? Siker szuri nélkül is tartanod a súlyod?
Puszi, Mari
Szia szia Maridecem 👄
Na én kb 2 hete nem szurok nem is érzem rosszul magamat a vérkép csodás MOST , aztán ki tudja mi lesz , sajnos amit te használsz nem is gondol rá hogy ki írja a dokim , örülök hogy jól vagy és potyognak a kilók is , ez öröm ❤️ ha nem fogyok tovább nekem már csak 3 kg kéne újra kezdem mert a eredmények is jók de nagyon félek megint hasmars hányás stb jujjjjj rà gondolni is rossz
Te maszekhoz jársz ?? Ez a Horvát ugye
Persze most hogy szuper minden nem biztos hogy adna ozempicez
Vigyázz magadra puszi Teki 👄
Szia Teki :)
Nekem az ozempic nagyon bejön, remek a közérzetem, lassan fogyok, de ez jó is így.....az arcom rendben, de a karomon lötyög a bőr.....eldöntöttem elmegyek masszíroztatni, hátha jelent valamit....az evésre odafigyelek....de ha nagyon kell eszem egy kis édességet...pl banán az édes és klassz....esétnkét csak salátát, vagy gyümölcsöt eszem és ez így jó l is esik.....nem szenvedek a kaja miatt, de karácsonykor pl sok édességet, sütit ettem, hát az jelentett fél kiló pluszt....az ozempic remek!!!
S hol tartasz ?????
Ezzel az újjal ???
Könnyebb minden??!
Pusssszzzzi 💋
Szia Maridecem 👄 !
De szedek egyszem mercformint xr este , de hogy milyen lesz a következő vérkép ?? Be vallom a sok mellékhatás elmúlt , de szigorúan be tartom és nem zabàlok , már szinte ölni tudnék egy csokiért, S még is jött vissza , de be vallom van még ki írva lehet újra el kezdem , csak a mellék hatástól rettegek , de nagyon sokat segített
Vigyázz magadra nagyon 💞💋
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Mik a tapasztalatok a juharszirupos diétával kapcsolatban?
- Mik a tapasztalatok a Herbalife termékeivel kapcsolatban?
- Mik a tapasztalataitok a dr. Lenkei-féle vitaminokkal kapcsolatban?
- Mik a tapasztalatok a Mysimba szedésével kapcsolatban?
- Fogamzásgátló injekcióval kapcsolatos tapasztalatokat szeretnék