VICTOZA injekcióval kapcsolatos tapasztalatok? (beszélgetés)
Szia
Nekem úgy mentek le a kilók, hogy észre sem vettem. De igazából 2-4. héten vették észre, hogy fogytam. Igaz akkor nagyon komolyan vettem a szénhidrát, kalória betartását. Mostanában kicsit szabadabban értelmezem. Tudom nem lenne szabad.
Nekem az első 2 nap /talán az ijedtségtől/ lement 1 kiló, azóta egy deka sem. Egy hete használom.
Már kezdek elkeseredni. Gyaloglom kb. fél órát naponta, meg szobabiciklizem 1o perceket, néha többet is.
Szia
Én kb. egy éve használom a victozát a cukrom nekem is ugrál de be kell vallanom néha nem tudok a csábításnak ellen állni. 15 kg-ot fogytam tőle igaz igyekszem mozogni is. Én jól érzem magam nem fáj semmim csak a szurkálást unom már nagyon. A vérnyomásomat is rendbe hozta és az utolsó vérképem is nagyon jó lett.
Én csak 5 napja használom. Elsőre 6-ra levitte a reggeli cukromat. De már másnap 6,9 és harmadik napra 7,8 lett, úgy hogy a lefekvéskori cukrom 6 körül volt. Csak legalább fogynék, még 5-6 kiló is
óriási eredmény lenne. Sajnos a 12o szh-ot képtelenség tartani, főleg hét végén. Ti hogy vagytok ezzel? Minden bátoritás igen jól jön.
És mozgás nélkül is fogyaszt? Mert én gerincproblémák miatt túl sokat nem tudok mozogni.
Sziasztok! Én 10.hónapja használom a Victozát,az első hónapokban nagyon hatékony volt,de valahogy ma már egyre több problémám van.A vércukrom reggel 7,5-8,5,között van.Gyakran fáj az egész hasam,hányingerem van,és a fogyásnak is annyi.Egyébként leadtam több mint tíz kilót,de átalakult az egész alkatom,nem túl előnyösen!Sőt!
Szeretnék olyan sorstársammal konzultálni aki már hosszabb ideje használ Victozát.Köszi!
A férjem 4.hónapja szurja magát.Egyáltalán nem
volt rosszul tőle,de emellett még elég sok más
gyógyszert is szed.Az orvos azt mondta,hogy jelentősen csökkenti az étvágyat/elég nagy a sulya/de ez nála nem jött be.Emellett cukorra még
szedetnek vele más gyógyszert is,nem tudom van-e értelme az injekciónak.
Sziasztok!
Én még csak 1 hete szurom magam.Azt szeretném kérdezni, mikor kezdi el kifejteni a hatását? Egyenlőre jó étvágyam van és rosszul sem vagyok.
Szia én már 3 hónapja szúrom magam eleinte volt egy kis émelygés főleg ha kicsit több szénhidrátot sikerült ennem. De azóta semmi nekem bevált. A rossz közérzetem csak azért volt mert tű fóbiám van és nagyon zavart az, hogy magam kell szúrni, de ma már észre sem veszem. A vérnyomásomat is rendben tartja.
Szerintem jó.
Szia!
A férjem kb.két hete szurja magát ezzel, de semmi ilyen problémák nem jelentkeztek még eddig, reméljük nem is fog.
Szia
Én nagyon féltem tőle de aztán 10nap alatt kezdett helyre jönni a cukrom. Mint írtam könnyen lehet fogyni tőle mert elveszi az étvágyat és csak azért eszem mert kell. Én úgy vettem észre ha betartom a 140g szénhidrátot akkor nem tudom a megengedett 140kcalt elérni.
Sok sikert és kitartást kívánok a férjednek.
Szia
Örülök, hogy irtál, remélem a férjemnek is beválik.Még csak egy hete szurja magát,nagyon sokat lekellene fogynia.Örülök, hogy Neked bevált, remélem neki is jó lesz.
Szia
Én már kb 2 hónapja szúrom magam. Nekem nagyon bevált.Nagyon jok az értékeim.140g szénhidrátot és 1400kcal-t ehetek egy nap. De nincs étvagyam sokszor csak azért eszem mert muszáj le is ment 10kg. Licsit rémisztő volt az első szúrás de ma már észre sem veszem.
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Mik a tapasztalatok a juharszirupos diétával kapcsolatban?
- Mik a tapasztalatok a Herbalife termékeivel kapcsolatban?
- Mik a tapasztalataitok a dr. Lenkei-féle vitaminokkal kapcsolatban?
- Mik a tapasztalatok a Mysimba szedésével kapcsolatban?
- Fogamzásgátló injekcióval kapcsolatos tapasztalatokat szeretnék