VICTOZA injekcióval kapcsolatos tapasztalatok? (beszélgetés)
Szia!
Még nem használtam de jókat hallottam róla ezért akarom kipróbalni.Sajnos nem tudok fogyni cukor és pajzsmirigyprobléma miatt,doki pedig nem irja fel.
Szia, Használtál már victoziát ? Mi a tapasztalatod ?
Köszönöm,
pár napja az endokronológus felírt nekem két havi adagot saxenda-ból - ugyanaz a hatóanyaga mint a victozanak. egyrészt borzalmasan drága, másrészt kíváncsi lennék, hogy ti mit tapasztaltatok.
nem vagyok cukorbeteg, de emelkedett a cukrom.
a doki friss labor nélkül felírta. ez normális?
Szia !
Köszönöm szépen a válaszod !
Nem hagytam végül abba ,csak ki hagytam 1 napot mikor nagyon rosszul voltam .
Sziasztok!
Abba lehet hagyni egyik naptól a másikra a Victozát?
Szia! Ez a doki dr. Tűű? Én 8 év után tudtam végre bejutni hozzá! Sajnos nekem a Merckformin xr (rosszul voltam tőle), Galvus (dettó), jött rögtön a Victozával. Most kezdem, be vagyok szarva tőle.
Érdekes módon ezt a Jentaduetot nekem nem ajánlotta fel, szerinte szar a bélflórám és úgysem szivódnak fel.
Szia! Mért váltottál dr Tűűről? Nekem évek óta most sikerült bejutnom hozzá és Merckformin xr és Galvus után (semmit nem használtak) most megkaptam a Victozat.
Fogytál tőle? Nekem 30 kilót kéne!
Szia! Te is Dr. Tűűhöz jársz? neked segitett ez az injekció? Én 87 kiló vagyok és 163 cm magas. Nagyon sok kiló rámjött IR és pm alulműködés miatt. Ami nem megy le semmivel! :(
Diétás nővér és edzés van már rég óta.
1400kcal és 140 ch
Sziasztok!
Én most a Merckformin xr és Galvus után kaptam dr. Tűű-től Victosa injekciót. Mert bármit csinálok nem tudok fogyni. 35 kilót kéne :( Nektek volt valami mellékhatás? Vagy bármi tapasztalat?
Köszönöm!
67,8...de nekem már nem kellene fogynom....ez így elég lenne....most megyek laborba, 15.-én konzultáció....hát majd elválik :)
Ezt a súlyt tudnám tartani, remek lenne :)
Szia !
Emeltünk az adagon amit elég jól bírok ,így 75 kg vagyok már.
5 kg -nak kell meg le menni ,70 kg szerintem szuper lenne a 178 cm magasságomhoz.
Nálad változás ?
Én nagyon akartam ,hogy ne változtassunk a 0.6 Adagon ,de sajnos meg áll ,vagy nem is tudom nem olyan ütemben fogyok ahogy szeretnek .
Le mentem 77 kg ,erre 2 nap múlva 78.6 .
Előtte stagnált 3-4 napig .
Étvágyam is jobb lett .
Val . emelni fog majd az adagon .
Pedig 70 kg a cél ,aztán meglátjuk .
Köszönöm :)
Most hogy állsz?
Én még szúrom magamat, de nem fogyok egy dekát sem, ugyan sajnos eszem is.
Nem semmi ,büszke lehetsz magadra !
Gratulálok !
Én tegnap óta érzek gyomorfajdalmat ,hányingert néha ,igaz rengeteg negatív dolog is ért most ,lehet a stressz és az ideg .
Savlekötőt kellett be vennem és este gyomorvédőt is vettem mellé.
Este szüneteltetem a Metformint .
Remélem rendben leszek .
Ez klassz :)
Én még az ozempicet szúrom...már egy éve...még cca 3 hónapig kell...már nem a súlyom miatt, hanem a rossz inzulin eredményeim miatt...eddig cca 27 kg ment le....már nagyon lassan fogyok...havi 1 kg max....de klasszul érzem magamat a - 27 kilóval :)
Sziasztok !
Ki hogy van ?
Hogy érzi magát ?
Én lassan kb. 6.-7. Hete hasznàlom 0.6 Victozat És eddig le ment 6 kg .
Teljesen elégedett vagyok ezzel ,adagot sem kellett eddig emelni és a súlyom is ment le .
Szépen lassan ,de kezd átalakulni a testem ,igaz hozza járul a sport is .
Szép Napot Mindenkinek!
Sziasztok!
Van olyan köztetek, vagy ismertek olyat aki a Victozat teljesen normál cukorértékek ellenére/mellett, kizárólag fogyás érdekében használja?
Sziasztok,
új vagyok itt és szeretném a véleményeteket kérni. GH és glükagon teszt után javasolta a doktornő a victoza 1,2 mg beadását. Gynege glukagonválasz amplifikálása megkísérelhető GLP-1 analóg adásával.
Esetleg van olyan köztetek, aki hasonló ok miatt kapta a victozát? Illetve milyen mellékhatásokat tapasztaltatok? Köszönöm a segítségeteket.
Meddig használtad ?
Egyáltalán meddig lehet?
Igen magasak az inzulin értéleid.
Más terápia erre?
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Mik a tapasztalatok a juharszirupos diétával kapcsolatban?
- Mik a tapasztalatok a Herbalife termékeivel kapcsolatban?
- Mik a tapasztalataitok a dr. Lenkei-féle vitaminokkal kapcsolatban?
- Mik a tapasztalatok a Mysimba szedésével kapcsolatban?
- Fogamzásgátló injekcióval kapcsolatos tapasztalatokat szeretnék