Vicces topik (beszélgetés)
- Mégis, hogy járhattál k.rvákhoz?!
- Mert te sosem akartad...
- Miért nem mondtad, hogy akár fizetnél is érte??
A felesegemmel veszekedtunk, es mar nem birtem tovabb! Azt mondtam neki, hogy valjal el tolem!
Erre a felesegem azt mondta:
Nem vagyok hive a vallasnak, en az ozvegyseg hive vagyok!
Texas-ban:
Hej Indian! Hova megy ez az ut?
Az ut marad. Te mesz!
Hey Alexa, (akiknek Samsung okos telefonjaik vannak) hol van Apam? A te Apad Las Vegasban van, egy Chipp & Dale tancos.
- Nem jol tudod! az Apam kint van a konyhaban!
Aki kint van a konyhaban, az az Anyad ferje.
Vigyazz jozsi! Jon a kanyar!
Miert? Nem te vezetsz???
Szerinted fogyókúra dején mennyi sütüt ehetek?
---Semennyit.
Jól van, majd megkérdezek valakit aki ért is hozzá.
Itt a nagy nyilvanossag elott, szeretnek bocsanatot kerni, az en draga felesegemtol! Mert azt almodta, hogy megcsaltam a legjobb baratnojevel!
Ezzel en tudom, hogy nagyon megbantottam a lelket!
Es meg szeretnek ugyan csak bocsanatot kerni tole, mert amikor jottunk hazafele az autonkal egyutt utazva, es a legjobb fagylaltot arulo cukrazda elott meg kerdeztem tole, szeretne kerni, es milyen fagylaltot enne?
- es azt valaszolta, hogy nem ker semmit sem!
En pedig olyan udvariatlan voltam, hogy nem vettem neki az o kedvencenc fagyijat!
Megigerem, hogy legkozelebb nem fogok az almaban megcsalni a legjobb baratnojevel, es feltetlen megveszem neki a kedvenc fagyijat, annak ellenere, hogy azt mondta, nem keri!
Nagy figyelmet fogok forditani, lelke erzekenysege meg kimelesere!
Megegyszer, esedezve kerlek: Bocsass meg nekem szerelmem!
Egy osi mondas : "A gyemant a nok legjobb baratja"!
De a maganyosabb holgyek azt tartjak, a gyemantot rosszul betuztek!
Mert az ugy kellettt volna, hogy vibrator.
Nem 60 éves vagyok.
18 éves vagyok, 42 év tapasztalattal a hátam mögött.
- Anya, ez mi?
- Kék szilva.
- Akkor miért piros?
- Mert még zöld...
Mit mond az egyik leszbikus vámpír a másiknak?
28 nap múlva jövök.
Feleseg: Te hutlen diszno csalo! tudom, hogy mas novel alszol egyutt! Megcsalsz! Itt hagylak elkoltozok a hugomhoz!
Ferj: Gyere...
Modja Kovacs, mennyi az evi fizetese?
Honnan tudjam en?
Nem is ismerem az Evit!
Hallottad, hogy Évinek plasztikai műtétje volt?
- És hogy sikerült?
- F.sza lett!
Bíróságon:
- Uram, hányszor csalta meg a feleségét?
- Bíró úr, én ide válni jöttem, nem dicsekedni.
Egy hazasparnal a feleseg negyvenedik szuli napja kozeledett.
A ferj megkerdezte, mit szeretnel szulinapodra?
A neje azt mondta, szeretnek ujre 8 lenni!
A ferj, a neje szulinapja reggelen finom reggelit csinalt a felesegenek, es az agyban szolgalta fol neki, es reggeli utan, ugy tiz korul kimentek a helyi vidamparkba, es mindketten felultek a hullamvasutnak minden formajara celbalottek, labdakat dobaltak a celra, sor kitomott allatokat, babat es mas kutyut nyertek, sokat nevettek, vidamkodtak! Ujra gondtalan gyereknapjuk lehetett!
Amikor a feleseg mar kifaradt, hazaindultak, de megalltak a Mekinel es a felesegget megkerdezte mit ker? Utanna egy nagy csokis fagyival teteztek be! Mielott hazaindultak, megneztek egy Walt Disney filmet, es alkonyatra hazaertek, jol kifaradva...
A ferj megkerdezte a feleseget, jol erezte magat, ujra 8-nak???
Mire a feleseg azt mondta:
Te idiota! En nem az eletkozomra gondoltam, hanem a ruhaim mereteire!!!
Mi ebbol az a tanulsag?:
Akar hogy is figyel a ferj a felesege szavaira, es a legjobb akarattal akarja azt megvalositani, az ugy sem fog jo lenni, mert a nok es a ferfiak eszjarasa, a gondolkodasa egeszen mas!
A multheten, kint setaltam a Balaton partjan, es egy ember elkezdett kiabalni a vizben, nem tudok uszni! Segitsetek!
Igen megbotrankoztam, hogy minek kiabal?
Mirank var, hogy megtanitsuk uszni?
En sem tudok a trombitalni!
-meg sem kiabalom ki, a nagyvilagba!
Ugyan mitszolnalnak ra, ha en meg kiabalnek, hogy tudok biciklizni!
Nem kivancsi arra sem senki!
– Te, engem mindig kizár az asszony a lakásból, ha részegen megyek haza. Mit tegyek, nincs valami ötleted?
– Én azt szoktam csinálni, hogy bekopogok, levetkőzöm, beadom a ruháimat az ajtón, és nincs az az asszony, aki hagyná, hogy a férje meztelenül ácsorogjon az utcán.
– Rendben, kipróbálom.
Legközelebb mikor találkoznak, megkérdi a másik:
– Nos, bevált a tervem?
– Hát, csak részben.
– Hogyhogy részben?
– Bekopogtam, levetkőztem, beadtam a ruháimat az ajtón, az becsukódott, ám ekkor hirtelen bemondta egy hang:
„Deák tér következik...”
Loptam!
Elkuldtem a fenykepemet, azelkeseredettnokwebboldalara!
Eree Kaptam kettucat valasz!
:Ennyire nincsenek elkeseredve, miutan meglattak a kuldottkepemet!
Oda kellett volna irnom, hogy a parkoloban a helyemre ki van irva a nevem, de mar egesz heten mashova kellett parkiroznom, mert oda allt be az en rezervalt, kifizetett helyemre!
Semmi sincs ingyen mar manapsag. elobb utobb megfizetunk erte! Meg kellett ezt a szomszedomnak is tanulnia!!!
Olyan csondes volt a keso delutan, egy madar hangja sem zavarta meg a csondet, volt egy kis maradek penzem, es egy csomag sort kuldtem a szomszedom ferjenek, egy udvozlo lappal, "A heten ketszer is kivalo volt veled lenni ! Mind ket alkalommal haromszor vittel fel a csucsra!!! Igazan kitettel magadert most karacsony elott!!! Mar varom, a jovo hetet, amikor ujra az enyem leszel!!! Margod "
Harom sziv jel ala, es a bank kartyaval kifizettem, egy majd haromnegyed oraval kesobb a biciklis futar mar ki is hozta a csomagjat, az uzenettel!!!
Ahogy gondoltam, a felesege vette at, es odalett a csondesseg.
Meglett az egeszhetvegi cirkusz szorakoztatasom!
Meselte a haverom...
A korhazban a szulo osztalyon a nover reszlegen: Egy ferj es ujdonsult apa ment oda a nover szobaba, es azt mondta: Bocsanat a zavarasert, mert csak egy nover volt a noverek szobajaban: A felesegem ma szult, es szeretnem kerdezni, hogy mikor sexel hetunk?
Mire a nover azt mondta, jojjon vissza egy oramulva, mert most ot ora van, hatkor van vege a muszakomnak!
Idős bácsit megkérdezik:
- Mit szeret jobban, a karácsonyt vagy a szexet?
- A karácsonyt, mert az többször van. - válaszolta.
További ajánlott fórumok:
- Magyar szavak magyar értelmezése viccesen
- Vicces és "érdekes" topikcímek
- Videók(-vélemények), amik izgalmasak, viccesek, érdekesek...stb:)
- Humoros, vicces idézetek
- Hát nem vicces?
- Viccek, vicces mondások, vicces idézetek, elgondolkodtató, játékos érdekes gondolatok, akár felelni is lehet az előzőre, de ne legyen bántó!