Vicces topik (beszélgetés)
Vetek elhagyni egy ferjes nonek a ferjet, a szeretoje miatt!
Egy furfangos no, az megtartja mind a kettot !
De annak meg lehet, egy masik kimenetele is, ket szek koze egyikre sem tud ulni, hanem csak kozejuk eshet...
Anyu, te egy baby kisfiut szerettel volna eloszor, vagy egy baby kislanyt, kerdezte Sarika?
En egy jo alapos maszirozast szerettem volna...
Mondta anyu...
Egyik evben, karacsonya Jozsi ajandekban megvett egy sirhelyet a temetobe az anyosanak ajandekba. utanna valo ev karacsonyara nem adott semmit sem,
Az anyosa hianyolata a mar minden evben eddig kapott ajandekokat, es megkerdezte Jozsit mitortent?
Erre Jozsi azt mondta, hogy amit az elozo evben kapott, meg azt sem hasznalta!
Karacsonyra kaptam ajandekot es nem alltam meg ki nem bontani!
Hat a legolcsobb GPS-t kaptam.
Bekapcsoltam es egy noi hang azt mondta, hogy alljak le az utszelere, es kerdezzem meg egy idosebb nenitol, hogy merre kell menjek a celoig?
Ahogy egy ferfi es egy no gondolkodik...
Ahogy Adam es Eva, ultek a fuge fa alat, Adam elkezdett gondolatait szavakba onteni:
Latod Eva, milyen jo nekunk, egeszsegunk, megvan, orokkel elunk, csak ki kell gondolni valamit es azonnal ott van elottunk, ha ehesek vagyunk, csak ki kell nyujtani a kezunket erte!
Erre megszolal Eva, ez igaz, csak ez meg nem eleg!
Az udvariassag!
Ha egy ruhatlan ferfi veletlen beteved egy noi oltozobe, akkor mindenfele kiabalas, sikitozas, csunya szavak es targyar ropulnek feleje!
Ha egy ruhatlan no veletlen beteved egy ferfi oltozobe, a ferfiak baratsagos mosolyal invitaljak be maguk kozejuk, es udvarias, kedves szavakkal probaljak meg szebbe tenni ottletet, es ha a no visszamosolyog rajuk, meg fel is ajaljak neki, hogy a hatat is tusolofolyadekkal megmaszirozzak, es lemosak!
Es meg a nok hangoztatjak, hogy a ferfiakban nincsen tobbe Chivalry, elozekenyseg es udvariassag!
- Hogy mondják másként azt, hogy sebész?
- ???
- Emberöltő.
Tegnap lemerult a mobilom eleme, es a haveromerol hivtam fol a nejemet!
Amint felvette, egy bol beleszolt, imadlak szerelmem!
Latod egybol tudta, hogy en hivtam, meg belese szoltak a kagylojaba a haver mobiljaba!
Egyszer hasznalt de sosem kinyitott ejtoernyo,
Elado!
Jelent meg az apro hirdetesben a szerdai ujsagban...
Én futni szoktam reggel, és te?
---Én fázni.
Hamu hirdetés.
Ez a fa eladó, csak egyszer volt használva.
Muszáj már megint sört innod?
---Nem. Én ezt önként teszem.
Te Jeno, a szekrenynek kijott a laba, javitsd meg, szogeld vissza!
-Hat mi vagyok en, asztalos?
Te jeno a zaron a csavar meglazult, szoritsd mar meg a csavarhuzoval!
-Hat mi vagyok en lakatos?
Hat Jeno, mar nem kell se aszekrenylabat sem a zarat megjavitanod! At jott az uj szomszed az a csinos jokigyurt izmu igazi ferfi, es mind a kettot megcsinalta!
-Na es, mot kert erte?
Hat, azt mondta, hogysussekneki egy dios tortet, vagy menjunk agyba vele...
- Na es milyen tortat sutottel neki?
Hat mi vagyok en cukrasz?
A berhazubkban az en lakasom alattiba egy uj hazaspar koltozott be. Egy felevre ra osszefutottam a szomszed lentlako asszonnyal, amikor azt mondta nekem: Margo vagyok, es az alattatok valo lakasban lakunk, es kezetnyultott a csinos asszonyka, bemutatkoztunk egymasnak.
Egy par honap mulva ujra osszefutottunk a liftben, amikor azt mondta, neked olyan jovagasuak a gyerekeid! En is olyanokat szeretnek magunknak!
Erre halkan azt valaszoltam, mivel csak ketten voltunk a liftben, hogy legyen egy finom tortad, es egy szep sexi alsonemud, es egy sorud.
Es milyen tortara gondoltal? De minek a sopru?
Ha a ferjed uzleti utra elutazik egy par napra, a sopruvel, kopogtassal fel a menyezeteden...
:-DDD
Meghalt a felesegem.
Egy hete temettuk.
A halottas hazban azt mondtak, hogy tegyek melle azt amit negyon szeretett!
Lattatok volna, hogy az anyos, hogy kapalozott!
Idos neni bevasarolni volt, es miutan kijott a boltbol, az o feher autojaba latta, hogy haromf fiatal ember beleult es elinditottak az auto motorjat!
Erre az ido neni, letette a csomagjat, es a retikuljebol elovette a pisztojat! Elialtotta magat, azonnal kijonni az autombol, mert a pisztojomat tudom hasznalni, es pontosan celzok!
Errefol a harom fiatal ember kiugrott az autobol es eszeveszetten elrohant! A neni betette a csogagjait a csomag tartoba, es beult a kocsiba, de az ulesen labdaf voltak, es frizbik! Aslusz kulcsa sem akart belemenni a zarba! Erre kijott a kocsijabl, es megnyomta a kereso gombot a kulcs karokan levo kutyun, es egy masik feher auto dudaja szolalt meg!
Hupssssssz
Az o autoja a masik volt!
Atpakolta a csomagjait, es elment a Rendorsegre, es elmondta az esetet!
Az ormester elkezdett nevetni, es ramutatott harom fiatalemberre akik a masik szoba uvegfala mogott ultek, mert azok meg bejottek a Rendorsegre, jelentetni, hogy egy idos asszony pisztojjal a kezebe ellopta az autojukat!
Te Gizi, honnan van az a szep fulbvalod?
Szeretomtol
Hat az arany nyaklancod?
Masik szeretotmtol
Hat az irhabundad?
Az a fonokomtol
A gyerekeid?
Azok, valamelyik szomszedtol...
Hat az a fekete monoklid a szemeid alatt?
Az a ferjemtol!
Te Jóska. Ízlett az ebéd?
---Látod Julis, már megint te kezded a veszekedést.
Hány éves vagy?
---Tizenegy.
A te korodban én már tizenkettő voltam.
Hogy hivjak a Japan agglegenyt?
Maradok A Magamura.
Szerelmes vagyok magaba Margo!
Nagyon szeretnem magat latni meztelen!
Ha annyira szeretne latni meztelen, rendben van Jenoke...
- de November van! Nem fog maga megfazni?
Mar egy hete ejszakai problemaim voltak! Amikor ramjott, hogy ki kell szaladnom a WC-re, mire felkeltem az agybol tiszta lucskos, nedves lett a pizsamam!
Hat elmentem az orvoshoz, az azt mondta, hogy vetkooek le egeszen a szuletesi ruhamra! Es kiment a vizsgalo szobabol.Hat en levetkoztem, es vartam. Ugy negyedoramulva visszajott, es azt mondta, forduljak a tukor fele es csinaljak egy kezen allast! Meg is csinaltam, erre ahogy ugy kezen allva altam, odatette a fejet a labam koze, es egy fel percig ott vol! Aztan azt mondta, jol van, oltozzek fel!
Hat en nem allhattam nem megkerdezni, mit talalt? Miert nem tudom tartani a pisilesemet, addig sem, hogy kimenjek a WC-re? Erre azt mondta, ne igyak sok vizet, mielott lefekszem!
Ezt ertem, de miert kellett ahhoz levetkoznom es a tukotelott fejre allnom?
Erre azt mondta, hogy csak megakarta nezni, hogy szakall jol allna e neki?!
A szerelem, az olyan mint a fing.
Ha eroltetjuk, akkor kaka lesz belole...
- A feleségem a hegyekbe akar utazni, síelni. Van valami különleges helyük?
- Természetesen. Elsősorban Ausztriát ajánlanám.
- Lavina van?
- Mama, mi történik azzal a kocsival, ami már semmire sem jó?
- Azt rásózzák apádra!
Békésen üldögél a töltött káposzta a gyomorban. Egyszerre érkezik egy fél deci pálinka :
-A Kovács Béla egészségére jöttem.
Kis idő múlva érkezik újabb fél deci, szintén a Kovács Béla egészségére, rövidesen még egy. Erre a töltött káposzta megszólal :
-Felmegyek már és megnézem ki az a Kovács Béla !
A nagy elemiszer uzletek, ingyen fagyasztott pulykat, vagy fagyasztott kacsat adnak barkinek, akit a rendorok nem tudnak elfogni!!!
:-DDD
VICC!!!!
További ajánlott fórumok:
- Magyar szavak magyar értelmezése viccesen
- Vicces és "érdekes" topikcímek
- Videók(-vélemények), amik izgalmasak, viccesek, érdekesek...stb:)
- Humoros, vicces idézetek
- Hát nem vicces?
- Viccek, vicces mondások, vicces idézetek, elgondolkodtató, játékos érdekes gondolatok, akár felelni is lehet az előzőre, de ne legyen bántó!