Veszprémben szült vagy szülni fogó kismamák (beszélgetés)
Mondjuk akkor még eléggé pályakezdő volt,nem csodálom,hogy nem őt akartad.
Mondjuk majd szüléskor kiderül,hogy mi lesz,hogy lesz,de egyenlőre bízom benne :)
Dettó :D Bár apuci elkezdte pedzegetni a kistestvért. Na még mit nem...mégegy ilyen nyüzsi gyerek és az idegosztályon kötök ki :D
Orosz hát nem tudom milyen orvosilag, de mindig jókat vigyorogtunk, tehát emberileg ok.
Szia!
Bocs, hogy beleszólok, de én a másodikat az orosznál szültem. Márciusban lesz 3 éve, akkor egyáltalán nem lehetett dokit választani - ő volt az ügyeletes. Minden előzetes kapcsolat nélkül - nem szerettem volna nála szülni. De így hozta az élet. Betöltött 40. hét után, szülésindítássaL 4150 grammos csodaszép kisfiút szültem 5 óra alatt az Orosznál. Minden rendben volt - a véleményem pozitív lett róla.
A szüléstörtéentem az adatlapomon.
Szerintem különben teljesen normális. A Tallai mellett ő volt ügyeletben, mikor szültem, de egy csaj nem sokkal előttem szült és vele az Orosz foglalkozott, gondolom így kaptam a Tallait :)
Az Orosz mondjuk végig mondta menet közben a kismamának, hogy mi történik, ne féljen, minden rendben satöbbi, de nekem meg mondjuk az volt jobb, hogy a Tallai nem volt túl bőbeszédű menet közben.
Különben az Orosz baromi sokat volt benn a kórházban abban a kb 4 napban, míg mi is benn feküdtünk, de csak jókat tudok róla mondani!
A kontrollon is körültekintő volt és mindent elmondott mi a helyzet.
Szóval miatta szerintem nem kell aggódnod :)
Majd arra hesegetem a gólyákat :)
Drukkolok!
Nyárra kész lesz az ígérték,és lesz lehetőség vízben szülni.
Én is nyáron megyek szülni,úgyhogy jó lesz ha végeznek!
Ja bocsi nem válaszoltam.
A neten vettem, 6000-ért. Eladó, ha megtalálom :D Ugye mi kisbabával költöztünk, így még mindig van ami dobozolva van :D
[link] ilyesmi csak régebbi verzió
Azt mondták, hogy ősztől lesz, de megmondom őszintén novemberben még semmi nem volt (dokimnál voltam)
Sziasztok!
Van valami új híretek a felújításról a szülészeten? Elkezdték, vagy nincs még semmi?
Több barátnőm is nyárra van kiírva, jó lenne tudni mekkora felfordulásra számíthatnak.
Köszi :)
Hát szerintem 16 hetesen már nagyon könnyű megtalálni. Előtte, nem mindíg lehet :)
De készüléke válogatja, érdemes megkérdezni mielőtt veszel.
Köszönöm :)
Nagyon szép a Babód!
Engem mindenki azzal piszkál,hogy ha megveszem,és nem találom meg a szívhangot,akkor ijedezni fogom,meg hívom az orvost...
Én is jónak találom.
Hányadik héttől lehet használni?
én is használtam :)
jópofa dolog...kb 10ezer ft volt, és bababoltban kapható.
Sziasztok!
Új vagyok itt, azthiszem még nem írtam :)
Vett valaki magzati szívhangfigyelőt?
Ha igen mi a vélemény róla?
Kismama tornára mikor lehet jelentkezni?
Gratulálok minden kismamának és anyukának!
További ajánlott fórumok:
- 35 feletti kismamákkal (illetve akik ebben a korba szültek) szeretnék beszélgetni.
- Mohácson illetve Pécsett szülni készülő kismamák tapasztalatai
- Siófokon szült kismamák véleményére lennék kíváncsi
- Kismamikkal szeretnék megismerkedni, akik 2008.dec.-re várják a kisbabájukat és Veszprémben fognak szülni.
- Szült valaki az elmúlt 1 hónapban Veszprémben?
- Tapolcai kismamák, akik Veszprémben szültek/nek!