Vélemények fitness dvd/kazettákról (beszélgetés)
Tudjátok esetleg az új Rubint Réka dvd fennt van már vmelyik letöltős oldalon??
Ncore-n evolution-n nincs még.
Hát én erről az oldalról szoktam töltögetni:
Viszont az Alexandrát azt hiszem az ncore.hu-ról töltöttem le, de sajnos az regizős oldal és jó ideje nem adnak meghívót.
Ezen a linken találtam két Alexandrát, csak nem tudom melyik videói, mert nem írja:
***** search/?search=b%C3%A9res+alexandra
Ha gondolod, próbáld meg. Ezek torrentek, egy külön progival kell majd letölteni őket. Nekem ez a progi van meg, innen le is tudod tölteni:
Remélem tudtam segíteni! :)
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Szia,
koszonom valaszod.esetleg van tipped, hogy Alexandra dvd-it hol tudnam letolteni?mert nekem csak Reka van es azt csak a nem terdfajos napokon tudom csinalni( ket het ota heti 3-szor volt eddig, ami nalam mar egesz jo:-), viszont az az erzesem, hogy a posim nagyobb lett, mint amikor nem csinaltam semmit.ez normalis? )a taposogep is elgondolkodtat, viszont annyira analfabeta vagyok hozza, hogy milyen is a jo...ahogy olvastam a forumon sem teljes az egyetertes, persze nalam mar az is haladas lenne, ha barmilyenen is de csinalnek valamit:-)
meg1szer koszonom a valaszod
Szia pumukly!
Dvd tornák közül:a Norbisakat,és az elsősorban zsírégető Béres A.tornák közül a Lendületben-t,Vitalitás-t és sokak álltal kedvenc még az Új kíhívás cimű dvd is.
Hatásos még a taposógép(nekem ez van és nagyon szeretem,lehet közben filmet nézni,zenét hallgatni)és az összes többi pulzust emelő gép.
Melyik szimpatikus neked?
És az étkezésre is nagyon figyelj oda!!
sok sikert a kezdéshez!
Sziasztok!
ma talaltam ra a forumra es nagyon jonak tartom, sok gondolattal lettem okosabb:-)
nekem az lenne a kerdesem, hogy kifejezetten fogyasra (kb. 10-15kg)milyen dvd-t vagy edzest ajanlanatok? mindenfele hasznos tanacsot elfogadnek,mivel elszant de kezdo vagyok ebben a temaban.sajnos a lehetosegeim eleg korlatozottak ( a varosunkban sem edzoterem,sem uszoda a futashoz meg sajnos nagyon terdfajos vagyok.)
koszonom
Sziasztok!
Belenéztem az új Réka dvd-be. Felötlött bennem egy kérdés: Ti mivel helyettesítenétek egy steppadot?
köszi
Talán hétfőn bejutok a Norbi találkozóra és ott megveszem...
Na, megvan, megnéztem. Háromszor 25 perces program van rajta, nehézségi fokozatok szerint. Azt tanácsolja, kezdd a leggyengébbel, majd haladj a nehezebbekig, és az egészen haladók egy edzés alkalmával kettő vagy akár mindhárom programot elvégezhetik.
Szerintem érdemes megvenni, jónak tűnik, és 2000 Ft-ért nem is vészesen drága.
Nekem a Réka dvd-je is tetszik, az is megvan már.
És az új Alexandra is! :-)
Biztos, hogy már a boltokban van, csak nekem vidékről egyszerűbb rendelni. Azt hiszem, párom ma hozza el a dvd-futártól, este belenézek!
Azt nem tudom, hogy hány torna van rajta, de ez is kiderül majd!
Előre is köszi. Szóval akkor ez is olyan, mint a Réka kazi, hogy több torna van rajta?
NA várom már a véleményeket. Boltben nem kapható?
Szia!
Én már megrendeltem, de még nem érkezett meg. Majd beszámolok!
Megrendeltem az új Rubint Rékát és a két utolsó Alexandrát is (Egyensúlyban, Live). Kíváncsi vagyok már nagyon!
Sziasztok!
Esetleg az új Norbi kazettáról nem tudtok vmit?
Szóval: Törökországban játszódik. Belekben vették fel a jeleneteket.
4x20 percből áll: felsőtest: bemelegítés után másfél kg-s kézi súlyzókkal dolgoztatja meg a váll,hát,kar és mell izmait,úgy hogy közben folyamatosan mozog. Nekem nagyon nehéz.
Aztán 20 perc comb. Rengeteg kitörés,gugolás és steppadot is bevet mellé,hogy még nehezebb legyen.
20 perc farizom. Megcsináltam és 3 napig izomlázam volt. :-)
20 perc hasizom: olyasmi mint a Réka 3. dvd-jén csak nem 30 perc. Ez a rész a tengerparton játszódik.
A végén extrák is vannak, pl. mikor Norbi meglepte egy gyűrűvel,vagy az utazás stb...
Na megjött a megrendelt Réka dvd??
2000ft + a szállítás?
Igen,tényleg.Én arra gondoltam talán az aszthiszemhez van köze a nevednek.:-))
Megnéztem az adatlapodat,nagyon szép helyen nyaraltál!
Beleolvastam a naplódba is.Hajrá,tornázz újra!
Holnap jön meg.
Anheszenamon Tutanhamon fáraó felesége volt. Imádom Egyiptomot,az adatlapomon fenn is van!
Én is szeretem a Cindy C.-t.Az a Radú tudhat vmit.
Anheszenamon!
Olyan fura ez a név,nehéz leírni.Miért ez lett a neved?
Szóval csak azt akartam írni,hogy nagyon várom a véleményed a dvd-ről.