Végre fogyok (beszélgetés)
Gratulálok!
Ma nagyon szorítsatok, hogy a csökkentett szénhidrátnapomat be tudjam tartani, valamivel ismét jó útra kell tereljem a mérleget.
Gratulálok, ügyes vagy! :-)
Nekem a múlt hét csüt. óta felment 60dkgt, de tegnapra visszament és tegnap óta semmi. Remélem végre elindul ismét lefele. :-)
Nekem ez eszelős 6 hónap volt. Mint akinek átmentek az agyán egy úthengerrel. Megmondtam, nem fogok én totyogni az idők végezetéig, egyszer odarakom magam, egyszer lenyomom, azt annyi. Még jó, hogy 79-80-nál kaptam észbe és nem 85-90-nél.
Neked pedig kitartás! ;)
Én már a kajálásra nem figyelek, de én is ilyen voltam 6 hónapig semmi és senki nem tántorított el! Meg is lett az eredménye. Az edzést nem hagytam abba, naponta tolom. ;)
Te honnan kezded, hol tartasz most és hova szeretnél eljutni?
:)))
Hát igen.. nekem tuti agyamra ment az életmódváltás...
Dehogy bolondultál! Én is mindennap rápattanok!
(bár az uram szerint bolond vagyok...)
Sok mindentől függ, nem kell bepánikolni. Én is azt hittem agybajt kapok amikor egyik napról a másikra egy kilóval lettem több, aztán kiderült, hogy a fáradtságtól. Vissza fog állni a megszokott kerékvágásba, ne izgasd magad!
Én nem tudom mi van velem, olyan ehetnékem van - pd. ez nagyon, de nagyon ritkán szokott előfordulni velem.
Tudod egy panelban a fürdőszobában nincs akkora szabad hely, hogy le tudd úgy tenni, hogy ott is maradhasson, és ne kelljen mozgatni.
A szobában találtam egy "napi rendszeres járaton" kívüli helyet. Márpedig ha nem mozgatom el onnét naponta, akkor már semmiből sem tart, naponta rá-állni! :)))
Jó reggelt neked is! A keményítővel én is bizonytalan vagyok, konjak lisztet még nem próbáltam ki, de itt olvastam róla. Ha kicsit jobban állok majd anyagilag, beruházok rá! :-)
Jó reggelt lányok!
Evana, irigyellek azért a sok-sok dekáért ám!! :):) Én holnap állok mérlegre először, kíváncsi leszek.
Írtok itt sok-sok féle lisztet, én keményítővel helyettesítek. Az nem jó?
Nagyon hal ízű! :-)Az állaga pedig jó száraz, csirkemellhez hasonlatos.
valamit rosszul írtam biztos, mert nem a gyümileveshez kellett karamellizálnom a körtét, a levest én is simán készítem, megfőzöm mintha kompótot készítenék, aztán a végén belekieverek egy bögrényi hideg tejben feloldott tejszín ízű főzős pudingot. A köret volt karamellizált körte és szilva a lazachoz.
A paradicsomot alapból imádom, feta sajttal meg valami Isteni, estére szerintem én is azt fogok vacsizni, jó ötletet adtál! Nekem a fetaki márkájú sajt ízlik a legjobban a krémsajtok közül, de bármelyiket szívesen eszem.
még meg szoktam szórni bazsalikommal (általában szárított van itthon, tudom frissel az igazi, azért is bolondulok, főleg tavasszal)
A másik szerelmem a torma, az is nagyon finom paradicsommal. vannak időszakaim, amikor 1 hétig mindenhez tormát eszem :-)
A folyadékfogyasztás a nagy hiányosságom most, mindig elfelejtek inni, már be fogok állítani a telómra valami jelzést...
Szevasztok!
Csak ne feledkezzetek el róla, (mint pl. én is!), ha a mérleg hülyeségeket mutat, nem árt esetleg elemet cserélni benne!!
"Az ördög a részletekben bújik meg!" ... nem kell mindig alapjaiban lerombolni, amit addig felépítettünk! :))))
További ajánlott fórumok:
- 2013 január 1-től fogyókúra. Ki tart velem?
- 13 napos fogyókúra-nem a reggeli kávés
- Le fogunk fogyni!!!Az utolsó fogyókúránk, nem hízunk többé vissza!
- 2010.01.01-től fogyókúra indul! Aki akar csatlakozzon!
- Ki kezdi velem a fogyókúrát június 1-től?
- Valaki lenne a lelki társam egy fogyókúrában? Kezdjük együtt, így talán könnyebb lesz!