Végre fogyok (beszélgetés)
Sziasztok!
Aranyosak vagytok, és tudom sok nő Édesanya küzd hasonló problémával, de érdemes kitartani.Már most sokkal jobban érzem magam, és több energiám van. 33 évesen nem szeretnék a testem fogja lenni, és szeretném visszakapni a 2 éve elveszett alakomat.2 év alatt 20 kiló ment fel rám, pedig mozogtam annyit amennyit lehetett.Veszélyeztetett terhes voltam szóval vigyáznom kellett és sokat pihenni. Most viszont elhatároztam, hogy nem ajándékozom el a régi ruháimat, hanem hamarosan viselni szeretném őket!
Üdv:Ildikó
Kedves Mindenki!
Örömmel mesélem el ,hogy fogytam 10 kilót 4 hónap alatt és semmi különöset nem csináltam. Nem szedtem tablettát, tornázni sem volt időm mivel kisbabám van. Tényleg a kicsi minden időmet leköti.4ónapja nem szoptatok, és elötte nem is mertem volna belevágni. Egyszerűen az a módszerem, hogy apránként lecsökkentettem adagokat amiket nap mint nap megeszem. Most ott tartok, hogy sok zöldséget és húst fogyasztok(ez korlátlanul)max 1 zsömlét eszen, sok tejet iszom és vizet. 1 csoki balatonszelet még belefér meg joghurt , és nem vagyok éhes. Ha valaki hasonló cipőben jár és küzd a túlsúllyal írjon. Még 10 kiló a célom és akkor elkezdhetek sportolni, mert így tönkretenném az izületeimet!
További ajánlott fórumok:
- 2013 január 1-től fogyókúra. Ki tart velem?
- 13 napos fogyókúra-nem a reggeli kávés
- Le fogunk fogyni!!!Az utolsó fogyókúránk, nem hízunk többé vissza!
- 2010.01.01-től fogyókúra indul! Aki akar csatlakozzon!
- Ki kezdi velem a fogyókúrát június 1-től?
- Valaki lenne a lelki társam egy fogyókúrában? Kezdjük együtt, így talán könnyebb lesz!