Végre fogyok (beszélgetés)
Sziasztok!
Közel lakom a Lehel piachoz, ott szoktam zöldségeket vásárolni. Egy nénitől veszem a céklát, 4 szál 300FT.(Teljesen vegyszer menteset árul) Nem a hagyományos kerek fejűt árulja hanem hosszúkás inkább répa szerűnek néz ki! Képzeljétek el hogy nincs mellékíze, nem kesernyés. Olyan mintha sárgarépát ennék. Nyersen is meg birom enni. Kisfiamnak is szereti! Mindenkinek csak ajánlani tudom!!!!A levelét is említette,hogy salátába beleteszik, nem tudtam ,hogy ehető, még olvasok róla. Majd írok ezzel kapcsolatban!!
Üdv:Ildikó
Én biztos, hogy nem várnám meg.
Lemennék a körzetihez és kérnék beutalót, mert hogy nem akarom megvárni, hogy egyszer összeessek és ő meg széttárja a akarjait, hogy nem érti nem is volt előzménye....
Azt elvileg nem teheti meg, hogy nem ad. Ha meg igen, akkor addig el nem mennék, amíg meg nem unja és akkor inkább ad, csak tűnjek el.
Nálunk volt olyan, hogy a gyerek dokit kellett helyretennem...akkor még a mobil számát is megadta...aztán még 2x volt hasonló szitu...azóta előre köszön az utcán, pedig ritkán járunk hozzá.
Szerintem ne hagyd magad!
A stressz is okozhat szervi gondot.
Szia Napocska gratulálok! Én a céklával még nem vagyok nagy barát, csak savanyúságként szeretem, illetve főzve, mert nyersen nem tudom megenni. :(
Evana mi a baj?
Sziasztok!
Szeretném elújságolni, hogy -15,1 kg-nál tartok.
Mostanában több párolt gombát, és céklát ettem.Nézek egy sorozatot, a tv-ben és ott gyakran javasolják mint vitamin forrást és májtisztítót.A Gombában lévő B vitamin meg szinten tartja energiátokat.Tényleg van benne valami, hiszen a májban lévő enzim az epe bontja le a zsírokat és erre most nagy szükségem van.
Mindenkinek kitartást!!
Üdv: Ildi
Édes lehet. :-)
Imádom a kis törpéket, ők még olyan romlatlanok, őszinték, segítőkészek. :-)
Köszi.
Ez is egy megoldás. :-D
Én kezdetben kiadtam feladatként a fiamnak, hogy szúrjon le, ha rosszat ennék és csapjon egy nagyot a kezemre.
Nem volt rá szükség, bár baromi lelkes volt. :-D
:) Az jó, gratula Neked is!
Azzal nincs is gond, csak a mennyiségekkel. :( Egyáltalán nincs önfegyelmem ilyen téren. Meg kell kérjem a páromat, hogy tegye fel a szekrény tetejére, oda ahol már nem érem el. :)
Hello!
Gratula, nekem is megy lefele a kilóm. :-)
Nem lehet úgy időzíteni, hogy délelőtt edd?
Az elmúlt másfél hétben állt a mérleg, ill. pár dekával nőtt a súlyom. Hogy ez valódi hízás, vagy csak valami víz, egyéb salakanyag maradt bennt, nem tudom.
Csinálom rendületlenül. Nálam inkább az a baj, hogy a minimálisan szükséges napi 1200 kcal-t sem nagyon tudom megenni, pedig ha az alatt eszünk, akkor a szervezet visszaáll tartalékolni.
Közben naponta csinálom a helyben-járást, ahhoz hogy a napi 500 kcal deficitem meg legyen, elég sokat kell tepernem hozzá.
Szóval ennyi!
A többiek... vagy az egyik fogyós fórumon, vagy a másikon gyűlnek össze, szerintem nem nagyon van már itt olyan, hogy valakinek törzshelye. Ahol látod, hogy ismerős fogyózók "beszélgetnek", éppen akkor ott a csapat!
Szia!
Azt hittem bedöglött a fórum :-) Köszönöm, jól haladok, kezdenek beállni a kajamennyiségek, kevesebbel is beérem, mint eddig, sikerült a kenyérféléket egészségesre leváltani, és csak minimálisat enni belőle.
Hatalmas előrelépés nálam, hogy az ajándékba kapott 10 mignon-ból nem ettem egyet sem,elviseltem a hűtőnkben anélkül, hogy folyton azon járt volna az eszem, hogy meg kéne enni őket.(végül elajándékoztam)Délután megettem egy kisméretű banánt, amit egyébként ritkán szoktam, de most édességre vágytam és megkívántam. Ééééés nem dőlt össze a világ! :-) Általában ilyenkor szoktam azt érezni, hogy most már úgyis mindegy, elrontottam, de ez most elmaradt.A fogyás és életmódváltás tényleg fejben dől el, ezt most érzem. Veled mi újság?
Szia-szia!
Itt vagyok!
Mi újság nálad, hogyan állsz, vagy haladsz?
Sziasztok!
További kitartást mindnekinek! =)
Megesik. :)
Csoda történt, mára a mérleg megint ugrott egy nagyot: 68,3kg. Hurráááá!
További ajánlott fórumok:
- 2013 január 1-től fogyókúra. Ki tart velem?
- 13 napos fogyókúra-nem a reggeli kávés
- Le fogunk fogyni!!!Az utolsó fogyókúránk, nem hízunk többé vissza!
- 2010.01.01-től fogyókúra indul! Aki akar csatlakozzon!
- Ki kezdi velem a fogyókúrát június 1-től?
- Valaki lenne a lelki társam egy fogyókúrában? Kezdjük együtt, így talán könnyebb lesz!