Van valakinek kéz és lábápolás, műkörömépítés kidolgozott tétele? (beszélgetés)
Sziasztok!
Valaki átküldené nekem a kidolgozott a tételeket?
Nemsokára lesz a modulzáró vizsgám és utána nem sokra rá meg a rendes vizsga...
A tételek sem adták ki még és ha az utolsó pillanatban odaadnák akkor sem tudom, hogy tudnám villámgyorsan kidolgozni :(
Nagyon szépen köszönöm a kedvességeteket, segítségeteket és nagyon hálás vagyok előre is :)
u.i.: jutzee nagyon jó a gyakorló kvízed :)
Réka
treka007@gmail.com
Sziasztok! Én is most kezdtem a kéz és lábápoló tanfolyamot, Nagyon szépen megköszönném ha valaki nekem is elküdené a kidolgozott tételeket(az anatómiát is ha van)! renatahalasz1@gmail.com
Ígérem , ha nagy leszek meghálálom!!!!!!!!!!!
(kisfiam mellett sajnos nehéz nekiállni és kidolgozni mindet)
Sziasztok!
Szeretnélek megkérni titeket, hogy nekem is átküldené a tételeket valaki? Előre is köszönöm a kedvességeteket.
toroktundike@gmail.com
Sziasztok.
Valaki nekem is elküldené a tételeket.
Nagyon megköszönném neki.
Sajnos kislányom mellett nemigen jut rá időm.
Előre is nagyon-nagyon köszönöm.
hotakmb@gmail.com
Sziasztok!
Légyszíves nekem is elküldenétek a kidolgozott tételeket??
orsy1991@citromail.hu
Előre is köszönöm szépen!!!!
Most kedtem én is a tanfolyamot, és nagyon hálás lennék, ha át tudná valamelyikőtök küldeni nekem a kidologozott tételeket. Előre is köszönöm szépen.
e-mail címem: gyuro.emese@freemail.hu
Sziasztok.
Aki tud legyenszíves segítsen, a 1213-06 kéz és lábápolás, műkörömépítés szóbeli vizsgatételekre lenne szükségem kidolgozva.
Előre is nagyon nagyon köszönöm ha valaki tudna segíteni.
ruzsakata79@citromail.hu
Kata
Sziasztok! Nagyon nagy segítség lenne számomra ha valaki eltudná nekem küldeni a kéz és lábápoló műköröm építő tételeket!Előre is köszönöm ha valaki megtenné nekem!
címem: hugi49@freemail.hu
Szia jutzee! Nekem is átküldenéd? Nagy segítség lenne! Nagyon szépen köszönoöm!!!
címem: hugi49@freemail.hu
Szia Jutzee!
Olvastam a fórumban, hogy Neked megvannak a műkörmös tételek. Megkérhetnélek arra, hogy Nekem is átküldenéd a tételeket?! Nagyon sokat segítenél vele!
Előre is nagyon szépen köszönöm a segítséged!
A címem: gazvezir0209@gmail.com
Kedves Jutzee!
Most regisztráltam, mert láttam, hogy neked vannak tételeid a kéz- és lábápoló műkörömépítő OKJ-s vizsgához. Megkérhetnélek rá, hogy nekem is küld át a tételeidet?
Nagyon szépen köszönöm!
ficanka00@hotmail.com
Sziasztok!!!Ha van valakinek kéz és lábápolás,műkörömépítés kidolgozott tétele szeretném ha elküldené nekem is.
Előre is köszönöm!!!Nagy segítség lenne!!!! maryke8773@citromail.hu
Sziasztok! Nemrég kezdtem el a kézápoló és műkorömépítő sulit. Szükségem lenne a kidolgozott szóbeli tételekre anyagismeret, orvostan, vállalkozásismeret. Sokat dolgozok és sajnos nincs elég időm a tételekre. Sűrgős lenne ha valaki eltudja kűldeni azt nagyon megköszönném.
pzsuzsanna79@gmail.com
Segítségeteket előre is köszönöm.
Sziasztok!
Most kezdtem el a kéz-és lábápoló műkörömépítő tanfolyamot.Ha valakinek vannak kidolgozott tételei,esetleg gyakorló feladatok,hálás lennék ha elküldené.
Előre is köszönöm!
Sziasztok!
Kérlek küldjétek el nekem is a kéz és lábápolás, műkörömépítés kidolgozott tételeket.
Előre is köszönöm.
judcsin@freemail.hu
Kedves Jutzee!
légyszíves nekem is küld át!! nagyon szépen köszönöm!!!:)
fivett75@gmail.com -ra
Sziasztok! Nagyon szépen kérem, hogy valaki nekem is küldje át a kidolgozott tételeket! Előre is nagyon köszönöm a kedvességeteket :)
kissvanda@indamail.hu
vagy bárki más is elküldheti,aki előbb olvassa! köszönöm szépen!:)
fivett75@gmail.com
Sziasztok! Valaki át tudná küldeni Nekem is a "felhasznált anyagok" kidolgozott tételeket? Nagyon fonotos lenne.Előre is köszönöm!
Email: krisztina00@freemail.hu
Sziasztok!
Igaz nem ide tartozik ez a dolog sztem, de érdeklődnék, hogy a vizsga (szóbeli,írásbeli,gyakorlati) mennyire volt necces? Sokat kérdeztek, vagy vmi hasonló?!
Kedves Jutzee!
Szeretnélek megkérni, hogy nekem is küld át a tételeket, előre is köszönöm a kedvességedet.
e-mail címem: viki.varga22@freemail.hu
Sziasztok!
Ha van valakinek kéz és lábápolás,műkörömépítés kidolgozott tétele szeretném ha elküldené nekem is.
Előre is köszönöm
cím:ifarkas.pc02@gmail.com
vagy:andi090922@freemail.hu
Sziasztok!
Ha nem gond nekem is tudnátok küldeni kidolgozott tételeket? hajni7236@freemail.hu
Köszönöm
Valaki nekem is el tudná küldeni? Nagyon fontos lenne! Előre is köszi!
szandrus9107@citromail.hu
További ajánlott fórumok:
- Óvodai dajka kidolgozott tételek
- Szeretnék belevágni egy kéz és lábápolási, ill. műkörömépítő OKJ-s tanfolyamba. Akik ilyennel foglalkoznak melyiket ajánlanák nekem?
- Pénzügyi és számviteli ügyintéző kidolgozott tételeket hol keressek? Vki tudna ebben segíteni?
- Kéz- és lábápolás, műkörömépítés
- Hol találok TF-ES sportoktató szakhoz kidolgozott tételeket?
- Kéz- lábápoló, manikűr tanfolyamon veszek részt. Valakinek nincsenek kidolgozott tételek hozzá?