Van aki szeptember 2.-án kezdené velem a 90 napost? (beszélgetés)
Jaj lányok, nem nyafogásból mondom, de amit ma műveltem azt legmerészebb álmaimban se gondoltam volna. Először is reggel óta hányingerem van, ergo nem tudtam enni, de az éhségtől szintén hányingerem van!!! Most végre lejutottam boltba, nagy nehezen kitaláltam, mit akarok enni, és a főznivalót is kitaláltam, elvileg barátnők jönnek este, de csak ha rágondolok hogy a darált sertéshúst meg kell dinsztelnem, jönnek a rókák...
Ez olyan borzasztó, sokkal nehezebb mint a diéta, mert folyamatosan rosszul vagyok!!
SEGÍTSÉG! VISSZA AKAROK MENNI AZ IDŐBEN ÉS VELETEK DIÉTÁZNI!!
Genia!
Te is jó korán keltél. Már nálam is megy egy adag mosás, egyet még tegnap este kimostam. Annak a nagy része már meg is szárad, úgyhogy már el is pakoltam. Elég álmos vagyok, nagyon rosszul aludtam, és nem az éhség miatt, igaz tegnap reggel ettem 1 banánt, meg délután kettőkor ebédeltem és azóta semmi, de egész álmomban dolgoztam és ez most kimerített.
Gyorsan kitakarítok, aztán jön a keresztfiam.
A párom meg Balatonra viszi a leendő anyósomat és a kisfiát, mennek a temetőbe. Addig nyugalom van. Este pedig bulizni megy, de szerintem nem marad sokáig, mert még csak most fog hazaérni a munkából.
Én majd csak jövőhéten megyek temetőbe, mert elég messze van 200 km, és ebbe a hétvégébe nem fér bele, meg nem akarok ezer ember között nyomorogni.
Nem bírom a tömeget.
Jó reggelt!
Köszönöm a kávét, nagyon ari vagy, bár az életben már évek óta nem iszom. Eltiltottak tőle, mert majdnem kilukadt a gyomrorm. Aztán átszoktam a csokis cappuccinóra, de január óta, mióta nem dohányzom, arról is lemondtam. Már csak az evést kéne visszafogni. Az előbb majdnem csaltam, enni akartam fekete rozs kenyeret, de kitartok és majd holnap. A krumpli levesnek nagyon megörültem, hogy ehetek. Legalább valami vigasz.
Engem a 16. hétig látogatott rókakoma, ezalatt 3kg-ot lefogytam. De azért mégis irigyellek.
És vége a napnak, vagyis már az ágy szélén vagyok, innen már talán semmi nem kerül a számba :). Simán kibírtam /most jó nagyképű voltam/. Sokat dolgoztunk apával, fát hordtunk, garázst takarítottunk, medencét eltettük télire, szóval nem is volt időm gondolni a kajára. No de ha mindennap ennyit dolgozom, csak hogy ne gondoljak az evésre, kipurcanok :(. No de csak lesz valahogy, a lényeg hogy holnap jöhet a húsiii.Mindenkinek jó éjszakát!
Tényleg normális a hasfájás, azt mondják a 12 hét után elmúlik. Mire valók a barátnők, ha nem erre? Még bármikor fodítva is megtörténhet a dolog. Tudom, hogy számíthatok rá, ha szükségem van segítségre.
Lépek, holnap jövök.
Te pedig vigyázz magatokra!
Puszi.
Menike nagyon rendi vagy a barátnőddel:-)
Sajnos nekem is sokat fáj a hasam, görcsöl, feszül, olyan mintha megjönne...ijesztő is kicsit, de normális azt mondják.
Na jó, megyek, mert nagyon off lesz ez a topic:-D
Na jól van csajok, mivel már senki sincs itt, így lépek én is. Még megnézem a helyszínelőket, legalábbis megpróbálom, bár már lergad a szemem. Hiába végeztem ma hamar (már fél 5kor itthon voltam) mennm kellett a terhes barátnőmhöz takarítani, mert szegénynk nem úgy tágul a méhe, ahogy a pici nő és hát nem nagyon tud semmit sem csinálni, mert nagyon fáj a hasa. És még csak a negyedik hónpban van. Ezért mindent megcsinálok helyette, nehogy baj essen. Így ma is későn értem haza, de nem gond. Jaj, holnap meg jön a párom a kisfiával és töklámpásokat faragunk. Alig várom.
Na jó éjt csajok!
Holnap talizunk. Jaj, holnap keményítő nap. Ki tudja, lehet krumpli levest enni? Szigorúan kolbász és virsli nélkül, csak a lé meg a krumpli. Imádom és már nagyon ennék.
Szia!
Persze, hogy nem baj, csak valami hiba miatt nem tudlak visszaigazolni. Gond lehet az iwiw-vel, de amint engedi, bejelöllek.
Az már jó, ha megálltad a szendvics megevését. Nekem is szokott fáji a szívem egy egy finom falatért, dehát most nem lehet.
Ez a sorsunk.
Láttam a képeket rólatok, nagyon aranyos a kisfiad. És roppant édes.
Menike, ez óriási, 9 kilo az már nem semmi! Gratula!!
Genia, gyüminap utáni éjszaka én is nehezen aludtam el, tuti hogy az éhségtől,
JÉÉÉ! Genia! :-DDD Most látomm csak mit küldtél nekem! Jaj de aranyos vagy, nagyon köszi! De hogy találtad ezeket a jeleket??
Hellohallo!
Na azért az émelygés beindult, de róka nem volt:-iszont az émelygés miatt nem eszem sokat, vitamint szedek persze.
Megfogadom a tanácsotokat, kenem magam!
Üdv mindenkinek és jó hétvégét!
Sziasztok jányok!
Genia, köszi a képet, nagyon kedves vagy :)
Menika, micsoda kitartásod van, hogy egésznap csak víz.
Én ma gyümivel nyomom. Úgy gondoltam, kicsit szűkűljön össze a gyomrom, és holnaptól kezdem. Úgysem tudnám tartani veletek az iramot, mert ha rágondolok a lénapra, akkor a lelki szemeim előtt megjelenik a spájz, és a hűtőszekrény tartalma :).
Reggel csináltam a páromnak szendvicset, és ugyanolyan lendülettel álltam neki az enyémnek is, de időben észbe kaptam. Ma már ettem narancsot, szilvát, és még van banánom. Holnap megyünk a piacra.
Menike, bejelöltelek iwiw-en, remélem nem baj. Genia, te is fent vagy?
Szia Mona!
Isten hozott újra nálunk, nagyon örülök, hogy visszajöttél. Nekem is nacit kéne vennem, de nem merek. Anyukám vett nekem egyet, de már akkor is lötyögött rajtam, most meg leesik. Még szerencse, hogy nem hordtam és visszacserélik. Az az igazság, így sajnálok pénzt kiadni, mert 2-3 hét múlva már nagy és akkor elég hülyén néz ki az emberen. Viszont valamit nekem is kell vennem, mert elfogytak a nacik. Na majd meglátjuk. Veszünk mindenből kicsit, legalább az is inspirál.
Pusza
További ajánlott fórumok:
- 2010 szeptemberi babák
- 2009 szeptemberére várt babák
- 2011. szeptemberi babavárók!!
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Február 21.-étől kezdené valaki velem a 90 napost? Együtt könnyebb
- Mi a véleményetek a Szegedi Tudomány Egyetemről? Oda szeretnék járni szeptembertől.