Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Van aki szeptember 2.-án kezdené velem a 90 napost? fórum

Van aki szeptember 2.-án kezdené velem a 90 napost? (beszélgetés)

❮❮ ... 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 ... ❯❯
419. elzsabo
2009. okt. 31. 15:19

Jaj lányok, nem nyafogásból mondom, de amit ma műveltem azt legmerészebb álmaimban se gondoltam volna. Először is reggel óta hányingerem van, ergo nem tudtam enni, de az éhségtől szintén hányingerem van!!! Most végre lejutottam boltba, nagy nehezen kitaláltam, mit akarok enni, és a főznivalót is kitaláltam, elvileg barátnők jönnek este, de csak ha rágondolok hogy a darált sertéshúst meg kell dinsztelnem, jönnek a rókák...

Ez olyan borzasztó, sokkal nehezebb mint a diéta, mert folyamatosan rosszul vagyok!!

SEGÍTSÉG! VISSZA AKAROK MENNI AZ IDŐBEN ÉS VELETEK DIÉTÁZNI!!

418. genia (válaszként erre: 415. - Menike)
2009. okt. 31. 07:55
Te nem eszel tul keveset? en azert ettem jocskan,en nem birnam ki ilyen kevessel!!
417. genia
2009. okt. 31. 07:52
Mi holnap megyunk a temetobe itt a varosba utanna a sogonomnel leszunk.Ki alakitottunk egy szokast ,mindeg temeto utan a 4 csalad beult valahova es ettunk valamit[temeszetesen mi fizettuk merthogy a parom a legidosseb meg mi allunk ugy anyagilag, bla.. bla] na ,es ebbol aztan most az lett hogy a legkisseb ki ment Kanadaba aziden ,tehat o kiesett a masik falura koltozott nem hiszem hogy bejon ugyhogy ket csalad maradtunk es mivel neki [sogornomnek] 27 volt a szulinapja osszekotjuk a kellemest a hasznossal.
416. genia (válaszként erre: 415. - Menike)
2009. okt. 31. 07:46
Te nem mesz vele bulizni? Menjel vele!!!!!
415. Menike
2009. okt. 31. 07:28

Genia!

Te is jó korán keltél. Már nálam is megy egy adag mosás, egyet még tegnap este kimostam. Annak a nagy része már meg is szárad, úgyhogy már el is pakoltam. Elég álmos vagyok, nagyon rosszul aludtam, és nem az éhség miatt, igaz tegnap reggel ettem 1 banánt, meg délután kettőkor ebédeltem és azóta semmi, de egész álmomban dolgoztam és ez most kimerített.

Gyorsan kitakarítok, aztán jön a keresztfiam.

A párom meg Balatonra viszi a leendő anyósomat és a kisfiát, mennek a temetőbe. Addig nyugalom van. Este pedig bulizni megy, de szerintem nem marad sokáig, mert még csak most fog hazaérni a munkából.

Én majd csak jövőhéten megyek temetőbe, mert elég messze van 200 km, és ebbe a hétvégébe nem fér bele, meg nem akarok ezer ember között nyomorogni.

Nem bírom a tömeget.

414. Menike
2009. okt. 31. 07:22

Jó reggelt!

Köszönöm a kávét, nagyon ari vagy, bár az életben már évek óta nem iszom. Eltiltottak tőle, mert majdnem kilukadt a gyomrorm. Aztán átszoktam a csokis cappuccinóra, de január óta, mióta nem dohányzom, arról is lemondtam. Már csak az evést kéne visszafogni. Az előbb majdnem csaltam, enni akartam fekete rozs kenyeret, de kitartok és majd holnap. A krumpli levesnek nagyon megörültem, hogy ehetek. Legalább valami vigasz.

413. genia (válaszként erre: 408. - Elzsabo)
2009. okt. 31. 06:33
Talan jol emlekszem,[16 evvel ezelott] engem a roka addig latogatott mig Erik megnem mozdult addig nehez volt ,voltak sirogorcseim is 53 indultam a sok rokazastol fogyta 3 kg ,be kellet fekudnom infuziora.Miutan meg mozdult, kutyabajom nem volt,akkor szoktam ra az evesre es 70 mentem szulni[de jo vissz emlekezni].Reggel 8 jottek a fajasok de [eros asszony leven] elobb gyorsan kifoztem hogy maradjon aparomnak etel csak uttana mentem szulni.Delutan 4 megszuletett a fiam, anyosom segitsegevel nem kis meglepetest okozva mert ugy tudtuk hogy kislany lessz,aztan puff neki lett egy 3,85 kg fiu.Azt meg tudni kell hogy a Kerti familiabangeneraciok ota csak fiuk vannak ,hat ezt a sogoraim is kemenyem betartottak.Jujj de hosszu lettem ,Bocsika.
412. genia
2009. okt. 31. 06:20
A mai menum,sult krumli olaj nelkul ,savanyu disztelt kaposztaval,es paszulylevest fozok.Lanyok kave talalva ,Ebresztooooo>>>>>
411. genia (válaszként erre: 407. - Menike)
2009. okt. 31. 06:16
Lehet, en is ettem.
410. Mona.. (válaszként erre: 408. - Elzsabo)
2009. okt. 30. 22:20

Engem a 16. hétig látogatott rókakoma, ezalatt 3kg-ot lefogytam. De azért mégis irigyellek.

És vége a napnak, vagyis már az ágy szélén vagyok, innen már talán semmi nem kerül a számba :). Simán kibírtam /most jó nagyképű voltam/. Sokat dolgoztunk apával, fát hordtunk, garázst takarítottunk, medencét eltettük télire, szóval nem is volt időm gondolni a kajára. No de ha mindennap ennyit dolgozom, csak hogy ne gondoljak az evésre, kipurcanok :(. No de csak lesz valahogy, a lényeg hogy holnap jöhet a húsiii.Mindenkinek jó éjszakát!

409. Menike (válaszként erre: 408. - Elzsabo)
2009. okt. 30. 21:20

Tényleg normális a hasfájás, azt mondják a 12 hét után elmúlik. Mire valók a barátnők, ha nem erre? Még bármikor fodítva is megtörténhet a dolog. Tudom, hogy számíthatok rá, ha szükségem van segítségre.

Lépek, holnap jövök.

Te pedig vigyázz magatokra!

Puszi.

408. elzsabo (válaszként erre: 407. - Menike)
2009. okt. 30. 21:17

Menike nagyon rendi vagy a barátnőddel:-)

Sajnos nekem is sokat fáj a hasam, görcsöl, feszül, olyan mintha megjönne...ijesztő is kicsit, de normális azt mondják.

Na jó, megyek, mert nagyon off lesz ez a topic:-D

407. Menike
2009. okt. 30. 21:06

Na jól van csajok, mivel már senki sincs itt, így lépek én is. Még megnézem a helyszínelőket, legalábbis megpróbálom, bár már lergad a szemem. Hiába végeztem ma hamar (már fél 5kor itthon voltam) mennm kellett a terhes barátnőmhöz takarítani, mert szegénynk nem úgy tágul a méhe, ahogy a pici nő és hát nem nagyon tud semmit sem csinálni, mert nagyon fáj a hasa. És még csak a negyedik hónpban van. Ezért mindent megcsinálok helyette, nehogy baj essen. Így ma is későn értem haza, de nem gond. Jaj, holnap meg jön a párom a kisfiával és töklámpásokat faragunk. Alig várom.

Na jó éjt csajok!

Holnap talizunk. Jaj, holnap keményítő nap. Ki tudja, lehet krumpli levest enni? Szigorúan kolbász és virsli nélkül, csak a lé meg a krumpli. Imádom és már nagyon ennék.

406. Menike
2009. okt. 30. 20:43
Nekem még sokáig nem lesz, mert most az építkezés veszi el az életünket, később meg ketten szeretnénk lenni egy kicsit. Aztán majd jöhet a baba. Bár már most is babázhatnékom van néha, de ezt megoldják a barátnőim, mert a keresztfiam pont az én szülinapomon született, őt kaptam ajándékba 1 évvel ezelőtt, a másik barátnőm meg most vár babát. Így mindig van egy kicsi a közelemben és amennyi időt csak lehet, velük töltök. Így nem olyan rossz, hogy nekem még nincs. Meg a páromnak van egy kisfia, most lesz 4 éves, és hát vele kell törődnünk. Nem szeretnénk, ha sérüne most a válás alatt. Bár hála Istennek, elfogadott engem is, és most már kéri az apukájától, hogy hétvégén amikor ott van nála, hozza át hozzám, vagy menjünk el 3an fürdeni, vagy valahova. Nekem már ez is nagy dolog.
405. Menike (válaszként erre: 403. - Elzsabo)
2009. okt. 30. 20:33
Jaj, nehogy elpityeredj, csak örülünk neked, és annak is, hogy itt maradsz velünk és hogy egyáltalán megosztod velünk a boldogságodat, hogy részesei lehetünk ennek a csodának. N
404. genia
2009. okt. 30. 20:22
Egy kicsit iriggyellek is csoda szep dolog a terhesseg [a hanyasokat leszamitva de te hatha meg uszod!!!!
403. elzsabo (válaszként erre: 402. - Menike)
2009. okt. 30. 20:19
Annyira kedvesek vagytok hogy teljesen elérzékenyültem...!:-)
402. Menike (válaszként erre: 398. - Elzsabo)
2009. okt. 30. 20:09
Na, azt hittem szerencsés leszel, és megúszod. De egy kis émelygést még el lehet viselni. Nem győzőm ismételgetni, hogy nagyo örülök nektek és legalább olyan boldog vagyok, mint te. Ez nagyon nagy dolog.
401. Menike (válaszként erre: 391. - Mona..)
2009. okt. 30. 20:03

Szia!

Persze, hogy nem baj, csak valami hiba miatt nem tudlak visszaigazolni. Gond lehet az iwiw-vel, de amint engedi, bejelöllek.

Az már jó, ha megálltad a szendvics megevését. Nekem is szokott fáji a szívem egy egy finom falatért, dehát most nem lehet.

Ez a sorsunk.

Láttam a képeket rólatok, nagyon aranyos a kisfiad. És roppant édes.

400. genia (válaszként erre: 399. - Elzsabo)
2009. okt. 30. 19:51
Szia Elzsabo!! Emelyges?? volt olyan nap [a parom mar szamolta] hogy 11 szer latoattam meg roka komat a furdoben.A jeleket ugy tudod kuldeni hogy ra mesz az adatlapjara annak akinek kuldeni a karod es ott vannak a jelek, olyat valaszhatsz amilyent akarsz ra katitassz ees ennyi.
399. elzsabo (válaszként erre: 387. - Genia)
2009. okt. 30. 18:42

Menike, ez óriási, 9 kilo az már nem semmi! Gratula!!

Genia, gyüminap utáni éjszaka én is nehezen aludtam el, tuti hogy az éhségtől,

JÉÉÉ! Genia! :-DDD Most látomm csak mit küldtél nekem! Jaj de aranyos vagy, nagyon köszi! De hogy találtad ezeket a jeleket??

398. elzsabo (válaszként erre: 362. - Menike)
2009. okt. 30. 18:33

Hellohallo!

Na azért az émelygés beindult, de róka nem volt:-iszont az émelygés miatt nem eszem sokat, vitamint szedek persze.

Megfogadom a tanácsotokat, kenem magam!

Üdv mindenkinek és jó hétvégét!

397. Dorkinc (válaszként erre: 396. - Genia)
2009. okt. 30. 16:54
ahha sztem már lement :)
396. genia (válaszként erre: 395. - Dorkinc)
2009. okt. 30. 16:38
Ja ,hogy lemenjen az 1 kg ami feljott nem?
395. Dorkinc (válaszként erre: 394. - Genia)
2009. okt. 30. 16:32
nekem az soron kívüli sürgősségi lénap volt... keményitő helyett, igen elvileg gyüminap után jön és fehérje követi, legközelebb majd megint ugycsinálom
394. genia (válaszként erre: 393. - Dorkinc)
2009. okt. 30. 16:30
Bocsi, de le nap utan nem feherje jon?vagy ossze lehet cserelni a napokat?
393. Dorkinc
2009. okt. 30. 15:36
sziasztok nekem ma szénhidrát napom van, reggelire almát ettem lekvárral :) ebédre paradicsomszószos tésztát, aztán rá kb 2 órával (azaz az előbb:D) ettem almás pitét :) fincsi volt, meg ettem 1 kis győri kekszet is :S még ebéd elött
392. genia (válaszként erre: 391. - Mona..)
2009. okt. 30. 15:24
Szia Mona>akkor kitartast neked a gyumi naphoz.Nekem nincs iwiw em ,messengerem van.Megmosolyogtattal,Lelki szemeim elott.....na ez nagyon jo... amugy szerintem az en lelki szemeimmel is baj van le napkor de ki lehet birni ,hidd el.
391. Mona..
2009. okt. 30. 14:44

Sziasztok jányok!

Genia, köszi a képet, nagyon kedves vagy :)

Menika, micsoda kitartásod van, hogy egésznap csak víz.

Én ma gyümivel nyomom. Úgy gondoltam, kicsit szűkűljön össze a gyomrom, és holnaptól kezdem. Úgysem tudnám tartani veletek az iramot, mert ha rágondolok a lénapra, akkor a lelki szemeim előtt megjelenik a spájz, és a hűtőszekrény tartalma :).

Reggel csináltam a páromnak szendvicset, és ugyanolyan lendülettel álltam neki az enyémnek is, de időben észbe kaptam. Ma már ettem narancsot, szilvát, és még van banánom. Holnap megyünk a piacra.

Menike, bejelöltelek iwiw-en, remélem nem baj. Genia, te is fent vagy?

390. Menike
2009. okt. 30. 07:40

Szia Mona!

Isten hozott újra nálunk, nagyon örülök, hogy visszajöttél. Nekem is nacit kéne vennem, de nem merek. Anyukám vett nekem egyet, de már akkor is lötyögött rajtam, most meg leesik. Még szerencse, hogy nem hordtam és visszacserélik. Az az igazság, így sajnálok pénzt kiadni, mert 2-3 hét múlva már nagy és akkor elég hülyén néz ki az emberen. Viszont valamit nekem is kell vennem, mert elfogytak a nacik. Na majd meglátjuk. Veszünk mindenből kicsit, legalább az is inspirál.

Pusza

❮❮ ... 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook