Van aki szeptember 2.-án kezdené velem a 90 napost? (beszélgetés)
Jó reggelt!
Nem tudom, én a lé nap után sem alszom rosszul, de szerintem azért nem, mert lefáradok a melóban. És este nem volt bűnözés, kibírtam csak vízzel az egész napot. Jelentem, a ma reggeli mérlegelésnél 87 kg-ot mutatott a mérleg. Ez 9 kilóval kevesebb, mint a kezdetnél. Sosem hittem, hogy egyszer újra ennyi leszek. És hol van még a vége? De a lényeg, hogy ösztönzőleg hat a dolog rám. Sajnos azzal, hogy most ennyi munkám van, nem tudok tornázni, mert mint egy hulla, úgy érek haza és már csak az ágyba dőlök. De jövő héttől újra a saját irodámba dolgozok és akkor majd jobb lesz az időbeosztásom!
Szép napot mindenkinek!
Sziasztok lányok!
Komolyan annyira csodállak benneteket, nagyon ügyik vagytok.
Holnap jövök, már úgy izgúlok. Nagyon szeretnék nacit venni, de megfogadtam, hogy csak akkor kerül rá sor, ha lement pár kiló, no de hol vagyok én még attól....
Lehet én is fasírtot csinálok.
Én inkább csak esténként tudok jönni, mert ha leülök a gép elé a gyermekem rögtön itt terem, nagyon rá van kattanva :(.
Ti szedtek valamilyen vitamint?
Jó éjt nektek!
Ne haraguj, de én lefekszem, mert nagyon fáradt vagyok. Holnap reggel írok. Kiváncsi leszek, mi lesz a napi menüd.
Jó éjt!
Nálunk tojásos fasírt lesz. Mellé tükörtojás és sajt. Este az elmaradhatatlan tonhal sali.
Te mire gondoltál?
Büszke vagyok rád, hogy végig csináltad és örülök, hogy mindezt veled csinálhattam. Nem könnyű, az igaz, de ha elfoglalod magad, nagyon gyorsan eltelik a nap.
Köszönöm szépen a virágot! Mivel érdemeltem ki?
Sziasztok!
Örömmel jelentem, hogy mára végeztem a munkával és olyan sok volt, hogy észre sem vettem, hogy eltelt a nap. És igen, csak vizet ittam egész nap és nem voltam éhes. Most holnap kényszerítenem kell magam, hogy egyek. Az a baj, ha egy napot nem eszek, akkor utána már nem vagyok éhes, és figyelmeztetnem kell magam az evésre. Úgyhogy nekm a lé nap már meg sem kottyan.
Szia!
Ma bünti van, mert tegnap este elcsábultam, mert még mennem kellett egy előadásra és úgy éreztem nem fogom kibírni. áromnegyed 10ig tartott. Ha nem mentem volna, akkor efekszem és kész, de így, hát bűnöztem. Ezért ma csak vizet iszok. Remélem a sok meló elveszi a figyelmemet. Csak beugrottam most, megyek mert van egy S.O.S. munka,amit még most reggel meg kell csinálni.
Puszi.
Este jövök.
Szia!
éredklődve várom, hogy mennyit mutat a mérleg. Remélem az elvárásaidnak megfelelően fog kevesebbet mutatni.
Én nagyon örülök nektek és tényleg kenjed magad, hogy ne legyenek csíkjaid. Nyugodtan egyél finomakat, csak mértékkel. Nincs ezzel semmi gond. Annak a babának enni kell. És ajánlatos vitamint is szedned.
Jó, hogy nem émelyegsz és nem hánysz. És majd leadod azt, amit felszedsz a terhesség alatt.
Szia!
Én minden nap addig dolgozom, amíg el nem ájulok. Nagyom sok munkám van és nem végzek sosem. Most is van még egy óriási biztosításom, amit meg kell csinálnom, és még fogalmam sincs róla. Még csak most fogom elolvasni a feltételeket. Nagyon sok, de nem adom fel.
A gyümi nap eltelt simán, vettem 7 banánt és ezt eszegetem.
Holnap vízet iszok, legalábbis megpróbálom, h csak azt.
További ajánlott fórumok:
- 2010 szeptemberi babák
- 2009 szeptemberére várt babák
- 2011. szeptemberi babavárók!!
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Február 21.-étől kezdené valaki velem a 90 napost? Együtt könnyebb
- Mi a véleményetek a Szegedi Tudomány Egyetemről? Oda szeretnék járni szeptembertől.