Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Van aki szeptember 2.-án kezdené velem a 90 napost? fórum

Van aki szeptember 2.-án kezdené velem a 90 napost? (beszélgetés)

❮❮ ... 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 ... ❯❯
269. genia (válaszként erre: 267. - Dorkinc)
2009. okt. 20. 07:58
Csak 3 kicsi toltelek volt a kendvenc etelem soha nem tudok ellenalni most meg anyukam keszitette azt meg plane nem tudom kihagyni szakacsno volt tudjatok ez mit jelent? istenien tud fozni.
268. Dorkinc (válaszként erre: 261. - Elzsabo)
2009. okt. 19. 20:27
nekem nincs bajom a zöldségekkel, a kenyér viszont 1általán nem hiányzik. ami viszont igen h a suliban lemenjek a büfébe és minden gond nélkül vegyek egy fincsi szendvicset, és ne kelljen állandóan azon agyalnom h mit is egyek az nap. hát ez hiányzik nekem...
267. Dorkinc (válaszként erre: 262. - Genia)
2009. okt. 19. 20:26
egy gyümi meg 1 lénap után biztos h lesz eredmény, az a kérdés mennyi volt az a töltött káposzta :)
266. Dorkinc (válaszként erre: 263. - Menike)
2009. okt. 19. 20:25
én csak vizet meg teát ittam, ez volt az első víznapom, sokkal jobban bírtam mint gondoltam, mintha sima gyümi nap lett volna. meg azért az sztem sokat számított h elég sokáig voltam suliban, hazajöttem és elmentem tornázni, nem ültem itthon és unatkoztam, így nem is ettem.
265. genia (válaszként erre: 263. - Menike)
2009. okt. 19. 18:44
En gyumolcs levet vagy zoldseg levet szoktam inni a viz csak egyedul az nagyon durva, es sok teat.Holnap nekem is le nap ugyhogy ketten fogunk szenvedni,szoritok magunknak.!!!
264. genia
2009. okt. 19. 18:30
Nincs itt senki?
263. Menike
2009. okt. 19. 08:43

Sziasztok!

Na, akkor megnyugodtam, hogy nem csak nálam volt bűnözés! Jaj, nagyon szomi vagyok, hogy nem bírtam ki, dehát kacsasült volt törtkrumplival. Egész nap nem ettem, de mire hazaértünk a fürdőből, már a fejem is fájt az éhségtől. Erről ennyit. Na ma gyüminap, hogy én is kompenzáljam minit a dolgokat. Ha bírom, én is kipróbálom a lé napot. Ilyenkor mit isztok? Csak vizet?

Elég durván hangzik, de ha segítetek, akkor kibírom. :((

262. genia
2009. okt. 19. 07:49
Sziasztok lanyok!! a hetvegem total kaosz volt bunozes szempontjabol,tudjatok lagzi ami nagyon jo volt reggek 6 ertunk haza annyit tancoltunk hogy holyag nott a labamra!!Vasarnap pedig toltott kaposzta ami nincs is mit keressen a dietankba.Ma viszont gyumi nap holnap le,szerdan pedig merlegeles remelem lessz valami eredmeny.Bizom benne .
261. elzsabo (válaszként erre: 260. - Dorkinc)
2009. okt. 18. 23:09
Hát igen, valamit muszáj volt ennem, persze rozskenyérből volt a pirítós, egyel kevésbé rossz:-)) Ma keményítőn is ettem kicsit (kizárólag rozskenyeret eszünk), én nem tudok magában enni zöldségeket, de persze azért ez nincs mindig így, ráadásul így is jönnek le a kilók, max. nem olyan gyorsan.
260. Dorkinc
2009. okt. 18. 17:57
a pesto gondolom nem baj de a pirítós? :) az nem pont gyümölcs, egyébként szerintem néha belefér a dolog. :)
259. elzsabo (válaszként erre: 258. - Dorkinc)
2009. okt. 18. 16:30

Hááát, este az emberrel egy kis pestós pirítóst:-)))

Eddig végig kibirtam a gyüminapokat, de most nagyon nyűgös voltam, meg is fog jönni elvileg, készen már a gyomrom a gyümölcstöl, muszáj volt valami ami leköti a savamat.

258. Dorkinc (válaszként erre: 256. - Elzsabo)
2009. okt. 18. 13:45
mit ettél a gyüminapon bűnözés gyanánt?
257. Dorkinc
2009. okt. 18. 13:44
köszi a választ majd még kitalálom, h h leszek az első víznapom után. :) szurkoljatok. ma gyümi hnap víz. menni fog mint a karikacsapás :D
256. elzsabo (válaszként erre: 255. - Dorkinc)
2009. okt. 18. 11:52

Hehe Dorkinc, tegnap én is víznapot akartam tartani a gyüminap után, de főleg kompenzálni szerettem volna a gyüminapos első bűnözésemet, de nem sikerült, úgyhogy jó kis fehérjenapot csináltam sok hallal!

A víznap után szerintem folytasd fehérjével, 2 nap éhezés után ne kínozd magad tovább:-)

255. Dorkinc (válaszként erre: 254. - Elzsabo)
2009. okt. 18. 11:24
gratulálok a nadrág leeséshez! :) ma nekem gyümi napom van és holnap víznapot akarok tartani, szerintetek lehet a víznap után megint gyümölcsnapot tartani vagy az durva lenne? tnap azt hiszem kicsit sokat ettem tnap előtt pedig bűnöztem. kompenzálni szeretnék.
254. elzsabo
2009. okt. 16. 19:43

Háló Lányok!

Örülök hogy jól mennek a dolgaink, nekem olyannyira hogy a mai gyüminap után megpróbálkozom a víznappal...bagatell lesz:-D

Na, mindenkinek jó és kitartós hétvégét kívánok:-)

Ui.: Leesnek a nadrágjaim!!!

253. genia
2009. okt. 16. 17:48
Mindenkinek jo hetveget kivanok.Holnap lagziba megyek reggel fodraszat ,hetfon jovok mindenkinek pusza.
252. Menike
2009. okt. 16. 16:42

Jól van, mindenkinek nagyon jó hétvégét kívánok!!!

Hétfőn jövök!

Pusza

251. Menike
2009. okt. 16. 14:27

Na, látom, ma senki nem jár erre! Mindegy.

Holnap takarítás és pakolászás, vasárnap pedig Tropicarium és álomautó kiállításra megyünk a gyerkőccel vagy fürdeni. Majd eldönti, mihez van kedve. Holnap pedig lovagolni megy az apukájával. Első lovaglás. Én meg halat sütök, mert holnap fehérje nap!!!!! JUhÉJ.

250. Menike
2009. okt. 16. 09:05

Jó reggelt genia!

Tényleg korán itt voltál már ma. Gratula a léböjthöz, nem tudom elégszer hangsúlyozni, hogy a szememben hős vagy. Nálam hatott a szűztea kapszula. Nem volt nagyon vészes. Fehérje nap?? Akkor aztán ehetsz finomakat. Én ma gyümölcsözök, már vettem is szilvát.

Szép napot mindenkinek!!

249. genia
2009. okt. 16. 06:17
Sziasztok.Hova tunt mindenki?Korankello vagyokmi?A fiam 7 ment suliba felkeltem reggelit csinalni neki.Tul vagyok a le napon jelentem.Egesz ejszaka kajaval almodtam nem semmi de meg almomban sem tudtam enni megette a csalad nem maradt nekem vicces nem?jo reggelt mindenkinek !!Ma feheje nap,juj de jo!!!
248. Menike
2009. okt. 15. 12:43

Na, mégiscsak hat ez szűzteás dolog. Hát mennem kellett már a mosdóba, de nem volt annyira vészes. Nem kiabálom el, eddig nem volt!

Mákos tészta volt ma az ebéd, de alig bírtam megenni. Hiába, csak megy össze a gyomrunk is. Igaz??

genia, akkor 22-ig ne mérlegelj, majd akkor. Szerintem biztos lesz eredmény, főleg ezekkel a léböjtökkel.

247. genia
2009. okt. 15. 09:45
Sziasztok lanyok!Ma le napom van a tegnapi gyumi is jol telt .Menike akkor nem allok merlegre csak ha vege van a mensim ami meg 5 6 nap pedig mar olyan kivancsi vagyok.Normalisan 22 en lessz meg az 1 honap na majd meglatjuk mennyi ment le 30 nap alatt.Udv mindenkinek.
246. Menike (válaszként erre: 245. - Elzsabo)
2009. okt. 15. 09:05
Nem csodafogyi tabi, mert olyan nincs, egyszerűen nem vagy tőle annyira éhes. Ami nekem már nagyon jó.A kapszula semmit nem csinált velem, legalábbis eddig. Nem megy a hasam sem. Viszont a bűvös 90 kg alá mentem. Ez hihetetlen. Már nem is reméltem, hogy ez sikerülni fog. Most még nagyobb a lelkesedésem. Juhéj!!!
245. elzsabo (válaszként erre: 243. - Menike)
2009. okt. 14. 22:24

Menike vigyázz azért ezzel a sok étrendkiegészitóvel meg szűzteakapszulával. A szűzteát nagyon régen szedtem egyszer, és durván ment a hasam tőle, na az nekem nem hiányzik és nem tesz jót.

Az ilyen "csoda-fogyi" tablettákban meg alapból nem hiszek, de hát izlés dolga:-)

244. elzsabo (válaszként erre: 235. - Dorkinc)
2009. okt. 14. 22:22
Dorkinc és hány kiló vagy, megtudhatjuk? Csak mert a többől könnyebben megy...állítólag.
243. Menike
2009. okt. 14. 19:23

Sziasztok!

Na bevettem az első szűztea kapszulát. Még semmi. ma nem volt vacsi, mert az előbb értem haza. Inkább megittam fél liter vizet. Holnap méreckedem, és majd 2 hét múlva.

Mindenki rendben van???

242. Menike (válaszként erre: 241. - Genia)
2009. okt. 14. 15:37
Akkor lehet nem kellene mérlegelned, olyankor nehezebb az ember. Nehogy elmenjen a kedved. Múltkor én is nehezebb voltam vagy 2 kilóval. Azt hittem, leszédülök a mérlegről. Most a barátnőmtől kapok szülinapomra egy olyan mérleget, ami mér mindent. Na tuti, hogy többször fogok majd padlót. Nagyon el leszek keseredve, de mivel elszánt vagyok, így az sem érdekel, ha a mérleg a feje tetejére áll, én akkor is lefogyok. Ha nem 90, akkor 365 nap alatt. Nem szeretnék gyors súlyvesztést, mert abból eddig még sosem jöttem ki jól. Mindig visszajöttek.
241. genia
2009. okt. 14. 12:59
Alebojt tenyleg nem konnyu de ki lehet birni nekem adelutani 2 tol 5 ig a csucspont akkor tenyleg nagyon ehes vagyok ,utanna mar megy.Most meg ugy ezem mensim keszuloben van holnap mar biztos megjon ugyhogy merlegelesnel pont telibe leszek basszus namindegy az monjak addig jo meg van.
240. Menike (válaszként erre: 239. - Genia)
2009. okt. 14. 12:35

Szia genia!

Én még sosem próbáltam ezt a kapszulát, de kíváncsi vagyok nagyon. Most nem méreckedtem hétfő reggel óta, de holnap megteszem, csakhogy tudjam majd, mit köszönhetek a kapszulának. Amúgy én ezzel a -6 kg-val megvagyok, csak most már mehetne tovább. Ezért hagytam fel a bűnözéssel.

A léböjtért csodállak.

❮❮ ... 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook