Van aki szeptember 2.-án kezdené velem a 90 napost? (beszélgetés)
Hm, ez tényleg érdekes, nem hallottam még nálunk hogy szurit adnának náthára. Jobbulást nektek!
Jobb mint a gyogyszer ,ezt biztos beveszi .es erositi az iminredszert is arrol nem beszelve hogy a gyogyulas gyorsabb
Igen nagyon meg vam fazva magyarul natha.
De miért kapja? Egy náthára?
Nalatok nem hiszem hogy van Polidin nek hivjak es nem antibiotikum.
Na igen, egy kamasszal nem könnyű:-) Nekem is van 2 kamasz öcsém, egyik rosszabb mint a másik:-)))
Milyen szurit adsz a fiadnak?
Apropo gyerek neveles:a fiam meg van fazva adom neki a szurit es vitatkozunk utal fekudni en mondom fekudjle o NEM ugyhogy jol el vagyunk ,mondom megverlek erre kikacag enis mokor nem latja kepzelheted 1 78 magas megeszi a fejem rol a tesztat en meg 1.59 vicces ugyhogy jol elszorakozunk!!!
Szuz vagyok de csak a jegyem szerint...He hehe.
Genia, annyira aranyos vagy! Te milyen jegyű vagy?
Egyébként Menike is skorpió:-)
Akkor viszont belekell huzni, a ferjemek 4 vannak 4 fiu mi 3 an 3 lany de mi koztunk [novereim]tul nagy a korkulombseg 12,9. Hat ez eggyaltalan nem jo.Orulok hogy meg vannak felelosegteljes fiatalok akik igenis mernek tobb gyereket valallni,csak ne legyen tul sok korkulombseg de ha te mar 30 vagy akkor nem is lessz..SZep szakmad van.Anyukam is novemberi 11 szeretem a skorpiokat jol kijovok veluk ket labbal alnak a foldon sokra viszik es nagyon jo szulok tobb is van a csaladban es ez mindekire jellemzo akar ferfi,akar no.
Tudod Genia, én óvónéni vagyok, és nekem egy gyerek az nem gyerek, legalább 4et szereténk! Úgyhogy annak neki kell állni, hiszen novemberben töltöm a 30at...
Remelem jo hirrel jossz ,szoritok neked szep es egyben nehez is anyanak lenni az en fiam mar 16 eves kar hogy 1 el maradtunk de sajnos,nekunk igy alakult.Puszi neked,vigyazz magadra!!
Lányok az a helyzet hogy nem tudom mi van:-)))), mert nem jön meg, és biza van esély rá, hoy igen, bár csak pár hónap múlvára terveztük (ezért is akartam lefogyni).
Szóval most nem nagyon tudom magam kínozni, mert mi van ha mégis:-))) akkor nem jó ha koplalsz. Első bébi lenne;-) és nagyon szeretnék már babázni:-))
Úgyhogy addig amíg nem derül ki, addig eléggé nem a diétán jár az eszem, persze próbálom betartani, bár ma szénhidrát van és reggeliztem egy lájtosat, az ember meg elvisz étterembe késöbb:-) De most lehet hogy nem nagyon jövök, de szerintem pár nap múlva lógó orral jövök majd vissza, hogy megjött...addig is gondolok Rátok, csók!
Ok.este en is leszek itt esik az eso, dionk nincs a retesem nekem is sul, es makos teszta lessz. A muffint en is ki fogom probalni csak kell vennem format hozza.Vegul, mivel is foglalkozol ?persze ha nem vagyok tul indiszkret!Menike te a mai napon mar nagyon ugyes voltal,nam semmi! Gratula neked,este beszelunk Csok.
Szia!
Én ma is leszek, de csak este. Már megsütöttem a muffint, és nemsokára készül a mákos guba is. Már kimostam, most megyünk diót szedni. Csak beugrottam az irodámba, mert volt még egy kis munkám is. Felmosok itt is, aztán gyí tovább.
Este jövök, addig kitartás!!!
Puszika
Hali !! Ma sincs itt senki,Menike!!
én Szlovákiába leszek a hétvégén, 7főn jövök!! :) sok sikert a 7végére mkinek :)
Hat, ugy latom tenyleg mindenki hetvegezik ,mindenkinek szep hetveget azert en holnap benezek!!
Most ertem haza vanitt valaki ???
Jól van lányok, feladom, látom ma senki nem jár erre. Mindegy. Mindenkinek nagyon kellemes hosszú hétvégét, pihenjetek sokat és nincs bűnözés!
Puszi nektek!
A gond az, hogy én nem szeretem a zöldségeket, kivétel paradicsom, paprika, uborka. Úgyhogy nekem ez a krumpliról szól. Nem gond. Holnap viszont mákos guba lesz. Imádom!!!
Szia Menike ezek a lanyok tenyleg eltuntek!!A kemenyitot en szeretem ma grillezet padlizsant csinalok es burgonya levest.Nekem a szenhidrat rosszab mert ugye hamar ehes vagyok tolle de muszaly kibirni es olyankor oda kell figyelnem a mennyisegre.
Jó reggelt Mindenkinek!
Hova tűntetek el? Már mindenki a hosszú hétvégére készül? Azért remélem ma benéz valaki.
A mai nap keményítő lesz. Kibírjuk, bár utálom.
Ma reggel semmit nem ettem, eléggé kavargott a gyomrom a víztől. Délben megettem a tonhalsali felét, nemrég meg a másik felét. Ha hazaérek, akkor natúran meggrillezett halfilé lesz. Nagyon finom. Nyami. Szórok rá bazsalikomot, meg ezt azt és hamm, megeszlek.
Ja, és beszereztem egy muffin sütőt, mert az egyik netes oldalon olvastam, hogy ch napon lehet enni muffint.
Én is erre a következtetésre jutottam este, hogy 5. napnak bevállalom a lé napot. Igaz azt mondják, hogy legjobb lenne, ha vizet innánk, de nekem már elegem van a vízből. Az azért nem megy. A vasárnapot én sem kívántam, de a jövőhét csütörtök teljesen megfelel.
Akkor hát hajrá lénapok!
Szia. akovetkezo le nap vasarnapra esik mert el dontottem hogy minden gyumi nap utan le napot tartok de most ez a vasarnap nem jo mert ki kell mennem falura nagybattyamekhoz es ott varnak kajaval igy a feherje nap pont jo lessz edesapam nem el ott van eltemetve es kell vinnunk neki koszorut elsejen nem tudunk mert a Gabriel[a parom] szulei viszont itt vannak eltemetve o itt szuletett es akkor ide kell menni .Tehat akovetkezo le nap akkor csutortokre esik,orulok hogy velem tartasz legalabb nem egyedul szenvedek.Puszika.
Akkor ha megengeded, csatlakoznék hozzád a lé napokon. Bár én még ma is kibírnám, de tartok tőle, nem tenne túl jót. Csak szólj, hogy melyik napon iszunk. Jó intézkedést mára. Várunk délután!
Pusz
Gratula, hogy ennyi felé szaladsz, és még kreatívkodsz is. Én nagyon gondolkoztam, hogy ma i lé napot tartok, de mivel genia nem, és egyedül nem megy így, akkor marad a fehérje nap. Végre egy kis tonhal sali. Én nem ugrálok a tökért, de lehet majd elkérem, megcsinálom a páromnak. Megkérdem szereti-e.
Nagyon ügyi vagy, de ne tűnj el ilyen sok időre.
En is kibirtam de most valahogy nehezebben ment,de megerte ugy latszik nekem muszaly le napokat tartani de most vasarnapra esik ugyhogy most ki hagyom de csutortokon mar megtartom.Ti milyen idokozonkent altok merlegre??Delelott nem leszek mert el kell vinni a kocsikat a szervizbe a parome ott marad es azenyemmel maszkalunk ,bank meg ilyesmi majd jovok,mindenkinek Puszi!!!!
További ajánlott fórumok: