Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Van aki szeptember 2.-án kezdené velem a 90 napost? fórum

Van aki szeptember 2.-án kezdené velem a 90 napost? (beszélgetés)

❮❮ ... 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 ... ❯❯
539. Menike
2009. nov. 20. 17:28

Szia!

Elrontottam egy szerződés, és sajnos nekem kell kifizetnem a hibát. Nem annyira sok, 10.000 Ft, nem is a pénz bánt, hanem , hogy elrontottam. Teljesen kiakadtam rajta. Na, mindegy, ezen nem tudok már változtatni.

Húúú, gondolok rátok holnap. Remélem minden rendben lesz. Itt leszek és várlak.

Na, most már dolgozok tovább, de nem megyek sehova.

Ha itt vagy, majd írj.

Puszika

538. genia
2009. nov. 20. 07:41
Sajnalom ,hogy ennyit kell dolgoznod,de lassan mar itt a karacsony es tudsz majd pihenni.Neked normalisan vasarnap kellene le zni de ha akarod akkor legyen neked is feheje ,megaztan utalok vasarnap lezni,mert ilyenkor eggyutt ebedel a csalad a hetkoznapok konnyebbek!!Holnap megyunk at a nogyogyasz hoz kicsit izgulok viszem a csalad egyreszet es [nagyneni ,unokahug]nem tudom mikor erunk haza de mimdenkeppen be nezek hplnap is estere!Ma viszont leszek ha tudsz gyere fel neha,jo munkat neked,pusza!!
537. Menike (válaszként erre: 536. - Genia)
2009. nov. 19. 21:44

Szia!

Sajnálom, de már nem bírom utolérni magam a munkában. Tegnap is este fél 11kor mentem el, ez ma sem lesz másképp. De ma nagyjából kész lettem mindennel. Nagyjából. Sajnos dolgoznom kell egész hétvégén, mert nem haladok. Nem baj, januárban majd nyugisabb lesz valamivel.

Próbálok holnap többet jönni.

Akkor nem együtt lézünk?? Húú, nekem a mai keményítőt kellett volna kihagynom. Na mindegy, majd a következőt és akkor megint együtt szenvedjük a napokat. Rendben?

Nekem azért ment le több, mert én többről indultam. Most nekem is lassabban megy, pedig minimálisat eszek, de ez van. Mivel keveset alszom, ezért a szervezetem felhasználja a tartalékait, így nem fogyok semmit, mert nem tud arra koncentrálni, csak az "életben maradásért" küzd.

Holnap reggel jövök én is. Jó éjt! Millió puszi

536. genia
2009. nov. 19. 19:20
Ugy latom ,ma nem jossz nekem holnap gyumi akkor es holnaputan le,puszi neked jo ejszakat!
535. genia
2009. nov. 19. 07:36
Jo reggelt!! Menike hol vagy?
534. genia (válaszként erre: 532. - Menike)
2009. nov. 18. 07:19
Szioka!!Akkor te nehagyj ki semmit de en kifogom es akkor vasarnap feherje lessz.Azert teszem mert vasarnap reggel nekem merlegeles lessz es muszaj valamennyivel kevesebbet mutasson az a franya merleg mert bepoccenek!!!Hat en annak is orulnek ha karacsonyra lemennek 63 ra az meg csak 7 kg minusz lenne 3 ho alatt nagyon keves a te 11 kg hoz kepest de ugylatszik nekem nehezen megy.Igaz voltak bunozesek de a gyumi es le nap mindeg tisztessegesen zajlot,mar emiatt is tobb kelett volna lemenjen ,ugy latszik az en 90 naposom nem 90 napos lessz!!!Megis ki kell taranom mert 56 ig meg sokat kell koplalnom na mind1 ez van.Kellmes napot neked es jo munkat!!!!Csok!!!!!!!!!!!!
533. Menike (válaszként erre: 527. - Elzsabo)
2009. nov. 17. 17:57

Húúúúú, Köszike!

Kicsi vagyok, székre állok, onnan egy nagyot kiáltok:

BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!!

Gratula a nagy gyermekhez, biztos nagyon édi lesz majd. Húú, mi is most láttuk barátnőmékét 4 D Uh-on és kisfiú, és annyira aranyos, szopizza az ujját. Gyönyörű lesz.

532. Menike
2009. nov. 17. 17:55

Szia!

Tényleg el vagyok úszva. Tegnap este 10ig voltam bent, és reggel fél 7kor jöttem. Most is van egy csomó munkám, meg még jön egy Ügyfél, illetve van még 5 autóm. Tudom szívás, de élvezem a pörgést. A lé megy, mert időm sincs megállni. Sajnos a baj az, hogy keveset is iszom. Én nem hagyom ki a szénhidrátot, az tuti, inkább a keményítőt. Tudod, hogy az a mumus!

Tegnap este nagyon éhes voltam, majdnem megettem valamit, de végül mandarint pucoltam, legyűrtem fél liter vizet és jóccakát.

531. genia
2009. nov. 17. 14:03
Ugy latom megint el vagy havazva munkaval,hogy birod a le napot?hat en ehes vagyok de ki fogom birni,ma csak tea volt es 2 kicsi klementi le,eddig!
530. genia
2009. nov. 17. 07:36
Ja neked is Boldog szulinapot!!!hisz te is skorpio vagy!!!
529. genia (válaszként erre: 526. - Elzsabo)
2009. nov. 17. 07:34
Szia orulok,hogy jol vagytok Menike tenyleg ugyes ,en csak 7vegen mereckedem,majd beszamolok.
528. genia (válaszként erre: 525. - Menike)
2009. nov. 17. 07:32
Igen ,a szenhidratot de majd meglatom azert gondoltam mert azutobbi idoben elegge ellazultam a fogyit,mondjuk nem tulzasba de megis.
527. elzsabo (válaszként erre: 525. - Menike)
2009. nov. 16. 20:47
Menike, Neked is szülinapod volt, az Isten Éltessen Sokáig!:-))
526. elzsabo
2009. nov. 16. 20:46

Hallo Lányok:-)

Menike fantasztikus vagy, 11 kilo??? Bakker, szuper vagy! Genia hogy haladsz, mikor méreckedsz?

Mi jól vagyunk, 8 hetes, másfél centis:-)))Már kép is van róla, "hiszen ez egy nagy gyerek", így az orvos:-D

525. Menike (válaszként erre: 524. - Genia)
2009. nov. 16. 18:40

Örülök, hogy jobban vagy.

Most eszem meg a mai 3. banánomat, enni sincs időm. Ebben a pillanatban ment el az utolsó Ügyfelem, de még van 7 autó, amit meg kell csinálnom, meg a mai papírmunkát, ami legalább 3-4 órát vesz igénybe. Ha a feléig eljutok, akkor már jó, mert reggel korán bejövök az irodába és megcsinálom. Kemény, na, de valahol élvezem.

Ha szombat lé nap, akkor mit hagysz ki? A szénhidrátot? Én azt nem bírnám, végem lenne. Ez a nap éltet igazán.

524. genia (válaszként erre: 523. - Menike)
2009. nov. 16. 15:45
Orulok hogy jol sikerult a hetvegetek,igen magyumi nap jol birom de en azert nem felejtek el enni.A hasam sem faj jol vagyok, de a 7vege eleg huzos volt ugyhogy ma 2 almat ettem ,de nem is vagyok ehes holnap meg le.Vasarnapra meg ujra le az nekem kemeny gondoltam penteken tartok megint gyumit es szombaton let,na mit szolsz?
523. Menike
2009. nov. 16. 13:31

Na, most jött el egy banán ideje, mert már éhes vagyok, de csak minit. Muszáj figyelmeztetnem magam, mert elfelejtek enni is. Hiába, ha egyszer elfoglalják az embert, akkor nincs eszébe.

Genia? Te hogy bírod? Jobban vagy már? Hasad?

522. Menike
2009. nov. 16. 08:22

Jó reggelt!

Egy újabb hét, és ma gyüminap. Mai menü: banán, mandarin és narancs. Ma is biztosan rengeteg munka lesz, ezért gondoltam, hogy már most benézek.

Milyen volt a hétvége? Nálunk minden simán ment, még a kicsi is eljött velem a játszótérre az apukája nélkül. Ja meg vittem az unokatesóimat is. Én egyedül négy gyerekkel egy autóban. Még sosem vittem gyereket. Nem sokat vezetek, de ez meglepett, hogy mindenki mondta, hogy nyugodtam vihetem őket. Jó érzés volt. Ja és azt mondták, hogy mi ez a pálcikaság, nem ehhez vannak hozzászokva. Most már majd nem bírnak a súlyommal élcelődni. Hát ez van. A páromat is és a kicsit is nagyon jól fogadták, elbeszélgettek, meg elnevetgéltek. Tök jó érzés volt. Már meg is hívtak bennünket karácsonyra.

521. genia (válaszként erre: 520. - Menike)
2009. nov. 14. 12:51
Keszen van az alap ilyen hamar,es 3 het mulva teto alatt ,hat ez nem semmi!!Ami anyukadat illeti nem hagyod cserben,csak egyszeruen elkezdodik a te eleted is ,ez igy normalis ha meg mindennap talalkozhattok akkor meg plane,ha elegge fiatal meg o is ujra ferhez mehet[ ha jol ertettem apukad nem el]az enyem 69 evesen ujra ferhez ment eloszor nehezen fogadtam el [a novereim nem problemaztak] tollem kerte meg a kezet akkor velunk elt ,de jo dontest hozott mert rendes ember,azt mondja ilyen jo dolga soha nem volt mint most es mi nagyon szeretjuk a mostoha apamat,bar bevallom edesapam nagyon hianyzik meg most is bar mar 12 eve halott.de legalabb anyum boldog.
520. Menike (válaszként erre: 519. - Genia)
2009. nov. 14. 12:09

OHhh, rendben. Remélem minden ok lesz veled.

Hát most este én is bevettem egy kapszulát és már az előbb voltam WC-n. Nem bírtam volna ki hazáig.

Ma délután még Budapestre is be kell mennem, találkozom egy ismerőssel, neki is most volt a szülinapja. Aztán még este meglátogatom a keresztfiamat, mert ő azon a napon született amikor én, de még hozzá sem jutottam el. Vettem neki egy babzsákos vízilovat. Nagyon aranyos, legszívesebben megtartanám, de nem lehet. Ahhoz képest, hogy szombat van, ma is van munka.

Csinálgatom szépen lassan, hogy jövőhétre ne maradjon olyan sok.

Este ha hazaértem még ki kell mosnom, meg fel kell takarítanom, mert holnap nem lesz rá időm. Utálom az 1 napos hétvégéket. És pedig ez most így lesz december 31.-ig. Januártól nem kell szombaton dolgozni. Juhééééj!

Ja, és képzelt el, kész van a házunk alapja, és azt ígérte a kőműves, hogy 3 hét múlva tető alatt lesz. Nem semmi. Pedig az építési engedélyt csak jövőhéten kapjuk meg, de szóban már megadták. Ha így halad a dolog, akkor nemhogy a jövő karácsonyt, de már a húsvétot is ott töltjük. Pedig eddig nagyon úgy nézett ki, hogy örülhetünk, ha jövő decemberben beköltözhetünk.

Hát lehet, hogy már tavasszal végleg kirepülök a családi fészekből??

Azért ez nagyon furcsa, és bevallóm rémisztő is egyben. Nem nagyon akarom az anyukámat egyedül hagyni. Már hozzászoktam, hogy mindig velem van.

Igaz, éltünk már külön 2 évet, és utána furi volt haza költözni, de akkor is. Olyan, mintha cserben hagynám. Pedig így is fogunk minden nap találkozni.

519. genia
2009. nov. 14. 11:38
Szedem a kapszulat van amikor egy nap kimarad de ritkan,a hatasa nem semmi ,kivancsi leszek ha mar nem szedjuk nem lessz az elenkezoje?Jovoheten megyek orvoshoz de csak szombaton at szoktam menni hozzatok[MO ra] Fehergyarmatra jarok aztan majd irok a fejlemenyekrol!!
518. Menike
2009. nov. 14. 11:32
Ja, a tortát én kapom most szülinapomra, de mivel a sógoromnak is most volt. így elvisszük a nagy részét és megosztjuk velük. Holnap bűnözés lesz, mert szülinapi ebédre megyünk. Na de hétfő gyüminap, kedd víz nap. Keményen betartom és akkor még 1 kg lecsúszik. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy december 1-ig mennyit fogyok. Nekem akkor jár le a 90 nap, de nem hagyom abba. Azért elég gyorsan eltelik. Jójó, az elején majdnem megőrültem, de már észre sem veszem, hogy szétválasztom a kajákat. Tök jó.
517. Menike
2009. nov. 14. 11:28

Reggel 6kor, mikor keltünk, még én sem tudtam, hogy fiú vagyok-e vagy lány, alig láttam ki a fejemből. Kemény volt.

Húú, tényleg el kell menned dokihoz, ez nem játék. Lehet elcsúszott vagy cserélni kell, vagy valami. Ne szenvedj feleslegesen. Én sem járok szívesen, de kb. félévente elmegyek. Bár én a fogorvostól jobban félek, de azt is kibírom. Nincs mit tenni, mi HŐSÖK vagyunk.

Amúgy nekem is megjött csütörtökön, pedig csak jövő7 végén kellene, de mivel járok energia programra, így attól van. Azt mondta az oktatóm, hogy az én szervezetem így tisztul. Mások hánynak, sírnak, megy a hasuk. Szívás.

Jaj, tényleg, szeded még a szűztea kapszulát? Én minit elhanyagoltam, mert csak este vettem be, mert napközben a sok munka miatt mindig elfelejtem. De azért annak az egynek is van hatása rendesen. :))

516. genia
2009. nov. 14. 09:59
Jo reggelt! Te tenyleg fel vagy dobva!!!Jo neked,nekem rettenetes ejszakam volt , mint irtam nagylany vagyok annyira fajt a hasam ,nen tudtam aludni ,pedig regen nem is ereztem ,hogy megvan.Ket eve miota gold lilim van[spiral]ez van ugylatszik el kell mennem megnezetni mert ez mar igy borzaszto,csakhogy utalok menni nogyogyaszhoz de ki nem?Ma mar kicsit jobb de olyan erotlen vagyok meg most is .Maskulomben rendben van minden.Tortat?szulinap lessz?Majd ird meg hogy tetszett a parod a csaladnak,biztos eszre fogjak venni a fogyast,hisz 11 kg az eleg latvanyos mar!!!.
515. Menike
2009. nov. 14. 08:54

JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ RRRRREEEEEEEGGGGGGGEEEEEEEEEELLLLLTTTTT!!!

Na újra munkában. Minit fáradtnak érzem magam, de fel vagyok dobva, hogy holnap megyünk nővéremékhez. Tuti, hogy céges telefont nem viszek. Ráadásul jó idő lesz, úgyhogy király. Visszük a tortát, meg ajándékot. Húúú, még el kell mennem a virágoshoz is. De már autópálya matricánk van. Ez is valami, ja és a kocsit is teli tankoltuk tegnap.

Tényleg úgy várom, mint egy kis gyerek. Pedig csak arról van szó, hogy egy nap pihi, amikor nem vagyunk itthon. A családom most találkozik először a párommal és a kicsijével. Ez is izgalmas. De nem lesz gond. Ott is van sok gyerek, a kicsitől a nagyig, majd ellesznek. Én nagyon csinin megyek, hogy megnézzem, észreveszik-e a 11 kg mínuszt. Érdekes lesz!

Na, még benézek.

Pusza

514. Menike
2009. nov. 13. 17:32
Holnap én is is leszek, mert dolgozom, és tudok lenni. Vasárnap viszont már nem ígérem, mert az utazás biztos elfáraszt.
513. genia
2009. nov. 13. 17:26
A parom imad horgaszni o fog menni szombaton is vasarnap is mi [a fiam es en]ithon fozunk,pihizunk aztan anyumek 2 utcaval lejebb laknak le futok hozzajuk ,vegulis semmi kulonos.En tehat leszek a 7 vegen is.
512. Menike
2009. nov. 13. 16:05

A tesómékhoz utazunk, mivel anyukám velünk él, illetve még mi élünk vele. De megyünk vasárnap délelőtt, kiszaladunk a temetőbe és utána a nővéreméknél ebédelünk, aztán a gyerekek játszanak egy kicsit végül indulunk haza.

Holnap leszek, mert dolgozom. Nagyon sokan vannak, és most adtak még egy adagot, kb 200 embert, akit fel kell hívnom. Bár ez nem nagyon tetszik, de ez van.

Nálatok milyen lesz a hétvége???Csináltok valamit? Vagy csak pihiztek?

511. genia
2009. nov. 13. 15:46
Utaztok 7vegen a szuleidhez?Leszel holnap?
510. Menike
2009. nov. 13. 14:51
Hát igen, nekem a kutyim a szemem fénye. Imádom. Bele sem tudok gondolni mi lesz velem majd nélküle. Sajnos tavaly novemberben meg kellett műteni, mert rákos daganat volt a hasában, akkor azt mondta a doki, hogy kezdjek elbúcsúzni tőle, mert max. márciusig fog élni. Hát, nagyon rossz bőrben volt, sírtam éjjel nappal. Még a szülinapomat sem ünnepeltük meg, csak feküdtem mellette és ápolgattam. És láss csodát, azóta eltelt egy év és jól van. Csak hát az öregséget nem lehet elkerülni. Már nem lát valami jól, meg a szaglása sem a régi, de nekem olyan, mintha a gyerekem lenne. Minden éjjel én kelek fel hozzá, ha pisilnie kell. Én vagyok az ő Anyukája!
❮❮ ... 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook