Van aki szeptember 2.-án kezdené velem a 90 napost? (beszélgetés)
Hajjaj, elvileg már rég nagylány vagyok, de mégse...;-) Meglátjuk mi lesz, bár ezt minden hónapban eljátsza, egy hetes késé simán előfordul.
Menike, na az almalé az, amitől kilukadna a gyomrom, akkor inkább semmi se.
Képzeljétek, megint kreatívkodtam, most lettem kész a holnapi meg a holnaputáni kajával, olyan isteni sütőtökkrémlevest főztem, hogy el se hittem, pedig tényleg én találtam ki:-) Akit érdekel a recept, jelentkezni nálam, valójában a fűszerezésen van a hangsúly. De sajnos ez csak holnapután lesz. Holnapra viszont tejfölös-sajtos pulykát sütöttem, még nem kóstoltam, most lesz kész remélem.
Ja meg voltam tornázni is (tök jó volt), szóval nem tűnök ám el, csak nagyon sok dolog van, most még kórusban is énekelek egy hónapon keresztül, ráadásul ma meg holnap reggel 6ra megyek az oviba:-( úgyhogy délután muszáj kicsit aludnom, hogy este még be tudjak Nektek számolni:-))
Na, Mindenkinek NAGY GRATULÁLÁS a kitartáshoz, Menikének és Geniának különdíj a lénapért:-)
Csók!
Szia elzsabo!
Hol voltál? Nem ér ennyi ideig eltűnni. Gratulálok, hogy ilyen szépen fogysz és milyen jó, hogy a kollégáid dícsérnek. Nagyon sokat számít. Hála nekem is megjegyzik. Ja és gratula a tornához is. Én is nyomom ezerrel. Bár most nincs sok kedvem, de rá kell magam kényszerítenem.
Itt vagyok Lányok, ne aggódjatok:-)
Menike, NAGY GRATULA a -8 kg-hoz!
Én változatlanul nem mérem magam, de nem is kell, mert nagyon meggyőző az eredmény:-))) Kolleganők sorra mondják, mennyire látni, szerintem -4 kg-nál tartok, hát, 5 hét alatt nem annyira sok, de azért meg vagyok elégedve, és amitől nagyon féltem, hogy az arcom petyhüdt lesz a fogyástól, nem történt meg!!!
Megyek ma tornázni, has-láb-popsira:-)))))
Ja, ma gyüminap, már rutinosan csinálom, meg se kottyan, de lénap eddig még nem volt...
Na igen, csakhogy én nem nagyon tudok főzni, bár lassan tanulgatom. Viszont enni igen. Ezért vettem almalevet, mert jelenleg a víz gondolatától is rosszul vagyok. Jó lenne még egy--két kilót leadni, míg a párom hazaér. Azaz csütörtökig. Hétvégére már vagy egy csomó program, úgyhogy talán nem eszek sokat.
Nekem nem is tudom mi hiányzik. Tudnék enni, nem mondom, de később rosszabb lesz. De ha kibírom az első lé napot, akkor menni fog a többi is.
Nálam a 17 utáni órák nagyon kritikusak. Akkor érek haza és az nagy gáz. Tegnap tornáztam, meg ilyesmi, ma is ezt fogom tenni. Elfoglalom magam. Muszáj, mert kienném a hűtőt. Na, csak vicceltem.
Én esténként főzős műsorokat nézek, ami eléggé mazochista dolog.
Ohh, genia, eddig egész jól bírom, bár reggel majdnem éhen haltam. Ittam egy pohár almalevet és az segített. Majd délután lesz még nagyon rossz.
Most el vagyok, nézegetem a csempéket, meg ilyeneket a házacskánkba.
Kedves Norbi!
A 90 napos diéta lényege, hogy szét kell választani az ételeket. ELméletileg szigorú sorrendiség van. Az első napon csak fehérjét lehet fogyasztani, ide tartoznak a húsok, tejtermékek, sajt stb. A második nap a keményítő nap. Itt lehet lencsefőzeléket, különböző zöldségeket. Harmadik nap, a kedvence mindenkinek a szénhidrát. Ez a kánaán. Itt ehet kenyeret, de csak mértékkel és nem fehéret. EHet sütiket, tésztát.A negydik napon viszont csak gyümölcsöt egész nap. Arról még nem írtam, hogy minden nap délig csak gyümölcs fogyasztható.
Ha szükséged van receptekre, írd meg privire az e-mail címed és átküldöm a receptkönyvet. De, ha beütöd a google-be, hogy 90 napos diéta, ott is találsz rengeteg mindent róla.
Szia NorbiMan!
Üdvözöllek kis családunkban. Persze, hogy segítünk és bátorítunk téged. Mindenben melletted állunk és bármilyen problémád van, megoldjuk. Mennyiből és mennyit szeretnél fogyni?
Jaj, ha nem vinné, szólj bátran, feladom postán. Nehogy emiatt ne próbáld ki. Mire valók a barátok!
Én elkövettem egy hibát.Reggel 7kor bevettem egyet, de az kb délután kettőre hatott, úgyhogy rohangáltam a melóban WC-re. Most már dél felé veszek be 1-et, az hat kb este 7 felé, meg este veszek be, mert az reggelre hat. Így nincs gond nap közben. Elméletileg naponta 3x1-et lehet bevenni, de ezt majd most próbálom ki a 3 napos hétvégén, ha otthon leszünk.
Leszel ma egész nap?
Ki meddig tervezi csinálni? Marad valaki utána is??
Hétvégén megdicsért a párom, hogy mennyit fogytam már.
Ja, és tegnap kipróbáltam a kickbox DVD-t, hát csak 8 percet bírtam. Nem akartam kicsinálni magam. Nem baj, ma egy kicsivel többet, és előbb utóbb majd megy ez végig is.
Gyümi nap, sima ügy. 1 banán és 3 db szilva. Ennyi volt a tegnapi fogyasztás. Ma viszont szerintem nagyon kemény lesz a lénap. Megnyugodtam, hogy nem csak vizet lehet inni, mert már csak a gondolatra rosszul voltam. Megyek is beszerzek egy kis gyümilevet.
Amúgy ma reggel 88 kg-t mutatott a mérleg, ami 8-cal kevesebb, mint szept. 1-én. Én nagyon örülök ennek. És már tudom, hogy hiába telik le dec.2-án, ha jól számoltam, szerintem nem hagyom abba. Kivételt teszek 3 hét múlva (szülinapom)és dec elején, mert névnapom lesz. Ja és hiába, azért Karácsonykor is eszek majd, csak mértékkel.
További ajánlott fórumok:
- 2010 szeptemberi babák
- 2009 szeptemberére várt babák
- 2011. szeptemberi babavárók!!
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Február 21.-étől kezdené valaki velem a 90 napost? Együtt könnyebb
- Mi a véleményetek a Szegedi Tudomány Egyetemről? Oda szeretnék járni szeptembertől.