Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Van aki szeptember 2.-án kezdené velem a 90 napost? fórum

Van aki szeptember 2.-án kezdené velem a 90 napost? (beszélgetés)

❮❮ ... 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 ... ❯❯
299. genia
2009. okt. 21. 07:35
SZiasztok lanyok,jelentem meg volt a merlegeles es.......meg van az also 3 kg juj de orulok ha igy haladnek karacsonyig meg lenne a -9 az volna am az igazi ugyhogy nem feladni!!!De jo hogy vagytok nekem most mindenkit att olelnek ha itt lennetek.KOSZONOM LANYOK A BIZTATAST!!!!!
298. elzsabo
2009. okt. 20. 21:29

Hajjaj, elvileg már rég nagylány vagyok, de mégse...;-) Meglátjuk mi lesz, bár ezt minden hónapban eljátsza, egy hetes késé simán előfordul.

Menike, na az almalé az, amitől kilukadna a gyomrom, akkor inkább semmi se.

Képzeljétek, megint kreatívkodtam, most lettem kész a holnapi meg a holnaputáni kajával, olyan isteni sütőtökkrémlevest főztem, hogy el se hittem, pedig tényleg én találtam ki:-) Akit érdekel a recept, jelentkezni nálam, valójában a fűszerezésen van a hangsúly. De sajnos ez csak holnapután lesz. Holnapra viszont tejfölös-sajtos pulykát sütöttem, még nem kóstoltam, most lesz kész remélem.

Ja meg voltam tornázni is (tök jó volt), szóval nem tűnök ám el, csak nagyon sok dolog van, most még kórusban is énekelek egy hónapon keresztül, ráadásul ma meg holnap reggel 6ra megyek az oviba:-( úgyhogy délután muszáj kicsit aludnom, hogy este még be tudjak Nektek számolni:-))

Na, Mindenkinek NAGY GRATULÁLÁS a kitartáshoz, Menikének és Geniának különdíj a lénapért:-)

Csók!

297. Menike (válaszként erre: 294. - Genia)
2009. okt. 20. 19:13
Azt hittem, nehezebb lesz ez a lénap, de azzal, hogy megittam 1 liter almalevet, sokat segítettem magamon. Már azt érzem, hogy a holnap is menne. Majd kiderül.Lehet nem kéne több napot egymás után? Most én sem méreckedem jövőhét hétfőig, mert nagylány leszek, és mint mondtam, akkor sokkal nehezebb az ember. Na mindegy.
296. Menike
2009. okt. 20. 19:10

Szia elzsabo!

Hol voltál? Nem ér ennyi ideig eltűnni. Gratulálok, hogy ilyen szépen fogysz és milyen jó, hogy a kollégáid dícsérnek. Nagyon sokat számít. Hála nekem is megjegyzik. Ja és gratula a tornához is. Én is nyomom ezerrel. Bár most nincs sok kedvem, de rá kell magam kényszerítenem.

295. elzsabo (válaszként erre: 294. - Genia)
2009. okt. 20. 16:45
Hát le a kalappal elöttetek, én még nem tudtam magam rászánni, mert én már most a holnapi csirkékkel álmodok, nem birnék ki még egy napot kaja nélkül. Szóval annyira azért nem birom jól a gyüminapot, hogy még egy napot végigkoplaljak...és jelenleg iszonyú éhes vagyok, most keltem fel, 1 órát szundiztam, mindjárt megyünk tornázni, és most iszom egy jóóóó kis tejeskávét (kb fél deci tejjel...)
294. genia (válaszként erre: 293. - Elzsabo)
2009. okt. 20. 15:45
Orulok hogy nem vesztel el!!Gratula neked ugyes vagy,a 4 kg szerintem jo eredmeny.Lassan megszoktad a gyumi napot is ez igen egy cseppet sem vagy ehes???Mi Menikevel eggyutt gyotrodunk le napunk van mit mondjak ,mar rettenetes ehes vagyok de ki kell birni.
293. elzsabo
2009. okt. 20. 14:58

Itt vagyok Lányok, ne aggódjatok:-)

Menike, NAGY GRATULA a -8 kg-hoz!

Én változatlanul nem mérem magam, de nem is kell, mert nagyon meggyőző az eredmény:-))) Kolleganők sorra mondják, mennyire látni, szerintem -4 kg-nál tartok, hát, 5 hét alatt nem annyira sok, de azért meg vagyok elégedve, és amitől nagyon féltem, hogy az arcom petyhüdt lesz a fogyástól, nem történt meg!!!

Megyek ma tornázni, has-láb-popsira:-)))))

Ja, ma gyüminap, már rutinosan csinálom, meg se kottyan, de lénap eddig még nem volt...

292. Menike (válaszként erre: 290. - Genia)
2009. okt. 20. 12:37
Köszi. Már próbálgatok, és hála megeszi, meg nem is morog, ha nem is olyan, mint amilyennek lennie kéne. Tudja, hogy igyekszem. Persze, így nem annyira könnyű, hogy ő bármit ehet, én meg nem. Azért szerencsém van, hogy ő sokkal több mindent szeret, mint én, így nem csábulok el sűrűn. Igyekszek olyanokat főzni, amit nem szeretek.
291. genia
2009. okt. 20. 12:35
Mondjuk az unnepektol felek egy kicsit ,decemberben szulinap a paromnak aztan ugye karacsony ami dupla unnep ugyanis Eva vagyok aztan szilveszter Hajduszoboszlon 5 nap lessz kisertes ezerrel de ki kell birjuk.
290. genia (válaszként erre: 289. - Menike)
2009. okt. 20. 12:31
Hat az elejen en sem tudtam sot nem is szerettem de 18 ev hazassag alatt meg tanul az ember lanya majd te is bele jossz.
289. Menike (válaszként erre: 288. - Genia)
2009. okt. 20. 12:27

Na igen, csakhogy én nem nagyon tudok főzni, bár lassan tanulgatom. Viszont enni igen. Ezért vettem almalevet, mert jelenleg a víz gondolatától is rosszul vagyok. Jó lenne még egy--két kilót leadni, míg a párom hazaér. Azaz csütörtökig. Hétvégére már vagy egy csomó program, úgyhogy talán nem eszek sokat.

Nekem nem is tudom mi hiányzik. Tudnék enni, nem mondom, de később rosszabb lesz. De ha kibírom az első lé napot, akkor menni fog a többi is.

288. genia
2009. okt. 20. 12:03
Figyelj!Aki fozni szeret az enni is nem hiaba vannak azok a plussz kilok na latod ez a le nap atka ,kajarol beszelunk!!!!hianyoznak az izek de sebaj el telik ez a nap is.
287. Menike (válaszként erre: 286. - Genia)
2009. okt. 20. 12:00
ja, csak én enni is imádok, és ez a legnagyobb baj. Nagyon igyekszem betartani a dolgokat, de olykor becsúszik egy egy csalós nap.
286. genia (válaszként erre: 285. - Menike)
2009. okt. 20. 11:54
Enis szoktam fozos musorokat nezni most is a parolt lila kaposztas receptjet neztem ugyanis imadok fozni es az ujdonsagokat meg kulonosen szeretem ki probalni.
285. Menike
2009. okt. 20. 11:50

Nálam a 17 utáni órák nagyon kritikusak. Akkor érek haza és az nagy gáz. Tegnap tornáztam, meg ilyesmi, ma is ezt fogom tenni. Elfoglalom magam. Muszáj, mert kienném a hűtőt. Na, csak vicceltem.

Én esténként főzős műsorokat nézek, ami eléggé mazochista dolog.

284. genia
2009. okt. 20. 11:08
Nekem a csucsido 2 tol 5ig ugyerzem ehen halok de utanna nincs gond azigaz hogy ilyenkor almomban is ezem vicces nem??Hat bizom benne hogy segit holnap reggel megmondom az eredmenyt.
283. Menike
2009. okt. 20. 11:01
Kíváncsi vagyok ez mennyit segít a fogyásban!?
282. Menike
2009. okt. 20. 10:59

Ohh, genia, eddig egész jól bírom, bár reggel majdnem éhen haltam. Ittam egy pohár almalevet és az segített. Majd délután lesz még nagyon rossz.

Most el vagyok, nézegetem a csempéket, meg ilyeneket a házacskánkba.

281. genia (válaszként erre: 279. - NorbiMAn)
2009. okt. 20. 10:55
Menike gyonyoruen leirta a lenyeget,szerintem nem nehez betartani a gyumolcs nap viszont nem konnyu meg a le de segitunk egymasnak ez alenyege a forumnak .Fogj hozza aztan majd batoritjuk egymast nekem ez rengeteget segit.
280. Menike (válaszként erre: 279. - NorbiMAn)
2009. okt. 20. 09:43

Kedves Norbi!

A 90 napos diéta lényege, hogy szét kell választani az ételeket. ELméletileg szigorú sorrendiség van. Az első napon csak fehérjét lehet fogyasztani, ide tartoznak a húsok, tejtermékek, sajt stb. A második nap a keményítő nap. Itt lehet lencsefőzeléket, különböző zöldségeket. Harmadik nap, a kedvence mindenkinek a szénhidrát. Ez a kánaán. Itt ehet kenyeret, de csak mértékkel és nem fehéret. EHet sütiket, tésztát.A negydik napon viszont csak gyümölcsöt egész nap. Arról még nem írtam, hogy minden nap délig csak gyümölcs fogyasztható.

Ha szükséged van receptekre, írd meg privire az e-mail címed és átküldöm a receptkönyvet. De, ha beütöd a google-be, hogy 90 napos diéta, ott is találsz rengeteg mindent róla.

2009. okt. 20. 09:02
T.genia Én 32éves fiatalember vagyok,és leakarok fogyni 20 kilot a télen,de lövésem nincs hogy kezdjek neki milyen gyogyszerek? akor milyen zöldség gyümölcs esetleg ritkán ilyen husféleséget lehet-e semmit nemtok ,de már fulladok,ha feljövök amásodikemeletre.Gépkocsivezetö a szakmám,de most sajna nemnagyon van rá fuvarom,és kénytelen volnék fizikai munkát végeznem,de a hasam miatt nemtudok!Amugy csak a hasam nagy többi oké:)
278. genia (válaszként erre: 275. - Menike)
2009. okt. 20. 09:00
Igen .
277. Menike (válaszként erre: 274. - NorbiMAn)
2009. okt. 20. 08:58

Szia NorbiMan!

Üdvözöllek kis családunkban. Persze, hogy segítünk és bátorítunk téged. Mindenben melletted állunk és bármilyen problémád van, megoldjuk. Mennyiből és mennyit szeretnél fogyni?

276. genia (válaszként erre: 274. - NorbiMAn)
2009. okt. 20. 08:58
Udv neked.Hat persze hogy segitunk.Te is a 90 napost csinalod ,mennyitol akarsz meg szabadulni?
275. Menike (válaszként erre: 273. - Genia)
2009. okt. 20. 08:57

Jaj, ha nem vinné, szólj bátran, feladom postán. Nehogy emiatt ne próbáld ki. Mire valók a barátok!

Én elkövettem egy hibát.Reggel 7kor bevettem egyet, de az kb délután kettőre hatott, úgyhogy rohangáltam a melóban WC-re. Most már dél felé veszek be 1-et, az hat kb este 7 felé, meg este veszek be, mert az reggelre hat. Így nincs gond nap közben. Elméletileg naponta 3x1-et lehet bevenni, de ezt majd most próbálom ki a 3 napos hétvégén, ha otthon leszünk.

Leszel ma egész nap?

2009. okt. 20. 08:53
Sziasztok!Nehari,hogy beleszolok de énis fogyózni szertnék és ugyérzem végig csinálnám segitenétek nekem?
273. genia
2009. okt. 20. 08:44
Menike en sem hagyom abba amig nem leszek 56 szerintem az nem harom honap mulva lessz.Te nagyon ugyes vagy 8 kg minusz bar mar en is ott tartanek,hetvegen lehet en is meg kapom a szuztea kapszulat,egy baratunk Mo dolgozik azt mondta hetvegen hozza .Mennyit kell beveni belolle es mikor?
272. Menike
2009. okt. 20. 08:39

Ki meddig tervezi csinálni? Marad valaki utána is??

Hétvégén megdicsért a párom, hogy mennyit fogytam már.

Ja, és tegnap kipróbáltam a kickbox DVD-t, hát csak 8 percet bírtam. Nem akartam kicsinálni magam. Nem baj, ma egy kicsivel többet, és előbb utóbb majd megy ez végig is.

271. Menike (válaszként erre: 270. - Genia)
2009. okt. 20. 08:37

Gyümi nap, sima ügy. 1 banán és 3 db szilva. Ennyi volt a tegnapi fogyasztás. Ma viszont szerintem nagyon kemény lesz a lénap. Megnyugodtam, hogy nem csak vizet lehet inni, mert már csak a gondolatra rosszul voltam. Megyek is beszerzek egy kis gyümilevet.

Amúgy ma reggel 88 kg-t mutatott a mérleg, ami 8-cal kevesebb, mint szept. 1-én. Én nagyon örülök ennek. És már tudom, hogy hiába telik le dec.2-án, ha jól számoltam, szerintem nem hagyom abba. Kivételt teszek 3 hét múlva (szülinapom)és dec elején, mert névnapom lesz. Ja és hiába, azért Karácsonykor is eszek majd, csak mértékkel.

270. genia
2009. okt. 20. 08:02
Menike hogy birtad a gyumi napot ma le nap van ki kell birjuk. Elzsabo hova tuntel??
❮❮ ... 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook