Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Van aki szeptember 2.-án kezdené velem a 90 napost? fórum

Van aki szeptember 2.-án kezdené velem a 90 napost? (beszélgetés)

❮❮ ... 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 ... ❯❯
449. genia (válaszként erre: 447. - Menike)
2009. nov. 4. 06:17
Szia,nehezen birtam,hianyoztak az izek,ehes is voltam.Nehezen aludtam el es 5ora ota fent vagyok nem tudok aludni.Kedvenc edesegem a Kinder pingui[nem irtam helyesen] vettem a fuknak,de en csak megszagoltam,kepzeld, meg igy is elvesztem vitualisan,tiszta agyrem!!!Ugy irigyellek bar mar en tartanak -9 kilonal nalam meg senki nem vette eszre, csak a parom mintha vekonyabb lenne a derekam erzem a naciaimon is de meg nem annyira latvanyos.Remelem karacsonyig meglemegy vagy 4 kilo,jolenne 63 vagy esetleg 64 de annyi muszaly lenne !!Ma kell mennem manukuroshoz toltesre semmi kedvem .Ingerult vagyok tele van a ho cipom mindennelAAAAAAAAAAAA
448. Menike
2009. nov. 3. 20:06

Na!!!

Ma sincs itt senki?? Mi lesz velem?

447. Menike (válaszként erre: 445. - Genia)
2009. nov. 3. 19:32

Szia genia!

Jaj, annyi melóm van, hogy ma még inni is elfelejtettem. Ez nagyon durva. Kb. 10 perce értem haza a munkából, de még hoztam haza magammal. Hajnali 3 kor ébredtem meg, azóta fent vagyok. Hát, ha ténylegesen ennyi munka lesz, akkor majd arra kell figyelmeztess, hogy néha egyek valamit. Be akartam jelentkezni a fodrászhoz is, de nem jutottam el odáig. Ma meg észrevette egy kolléganőm, hogy fogytam és teljesen el volt ámulva, hogy 9 kilónál tartok.

Neked milyen volt a napod??

Hogy bírtad a szenvedést??

446. genia
2009. nov. 3. 09:23
Elzsabo, jol vagy?Meg neha kukkancs be hozzank!!
445. genia
2009. nov. 3. 09:22
Szia Menike,hogy birod? En eddig eleg jol...de estere mar biztos nehezebb lessz,de mi nagyon ugyik vagyunk !!!! Szep napot neked!!
444. genia (válaszként erre: 441. - Mona..)
2009. nov. 3. 09:20
Szia Mona! Nehogy feladd,es mivan ha bunoztel?Akilok sem egy ho.alatt jottek fel,KITARTAS!!!fog ez neked menni!!Mar en is feladtam volna ha ti nem lennetek,ugyhogy HAJRA MONA NE ADD FEL!!!!
443. Menike
2009. nov. 3. 06:18

Jó reggelt!

Ne izgulj Mona, nem csak te bűnözöl. Én sem bírtam ki a tegnapi víz napot teljesen. De majd ma, mert tudom, hogy ma genia is szenved velem. Ez sokat jelent. És már nem írtozom a víztől sem. Megy, hogy egész nap vizet iszom. Ma délután visszakapom az irodámat, és minden visszaáll a normális kerékvágásba.

Mindenkinek nagyon szép napot. Amint lehet jelentkezem ma.

Pusza

442. Dorkinc (válaszként erre: 441. - Mona..)
2009. nov. 2. 20:27
azért mert néha elgyengülsz még nem kell feladnod!! Folytasd bátran, majd belejössz. :) Menni fog.
441. Mona..
2009. nov. 2. 20:25

Sziasztok jányok!

Itt vagyok, bár bevallom bűnöztem, este 6-kor ettem 2 muffint, egyszerűen nem bírtam ki, annyira jó illata volt :(. Lehet, hogy nekem ez nem fog menni, azt hiszem túl gyenge vagyok, és nagyon kevés az akaraterőm :(. Azért még probálkozom egy darabig.

440. genia
2009. nov. 2. 17:53
Renben,igy jo lessz .A lenyeg az hogy en addig nem allok le a dietaval mig nem leszek 56kg.Sot az is elofordulhat hogy a hetfo mindeg gyuminap lessz hogy megtudjam tartani is csak legyen eleg egy gyuminap!!
439. Menike
2009. nov. 2. 17:29

Hát, hát!!! Akkor hagyjuk a vasárnapi lé napot, akkor legyen fehérje és majd a következőt megtartjuk. Akkor inkább most nem eszek, hanem megtartom ma is ,meg holnap veled is.

Rendben? Így jó?

438. genia
2009. nov. 2. 17:21
Na a hetvegevel en is gondba vagyok mert megyunk szombaton miis egy ceges vacsorara de ez 2 napos es csak vasarnap este jovunk.....mi legyen!!???
437. genia (válaszként erre: 436. - Menike)
2009. nov. 2. 17:19
Egyel gyumolcsot!
436. Menike (válaszként erre: 435. - Genia)
2009. nov. 2. 17:08

Szia!

Szombat este lesz egy céges vacsora, hát biztos nem fogom kihagyni a rántott sajtot, úgyhogy tuti a vasárnapi lé nap. Annyira felidegesítettek ma az irodába, hogy majd felrobbanok. Eddig kibírtam a lé napot, nem tudom, lehet most jól esne egy tonhal sali. Nem hiszem, hogy sokat ártana, bár akkor oda a lénap.

Jaj, ne tudom, mit csináljak.

435. genia (válaszként erre: 433. - Menike)
2009. nov. 2. 11:58
Szia.Koszonom hogy ram gondolsz,nagyon jol esik!!Ami azt illeti az en 7vegem sem alakult tul jol bunozes szempontjabol,merlegre ra sem merek alni ,majd 22 en.A 2 le nap nehez lessz de vegul is miert nem tartasz gyuminapot ma?,meg ha bunoztel is.A masik le nap vasarnapra esik hogy lessz? Azugy nem lessz tul brutalis?
434. genia (válaszként erre: 431. - Mona..)
2009. nov. 2. 11:53
Szia Mona sajnalom a kisfiaddal valo problemat,de biztos meg fog oldodni ,en mindenesetre szoritok nektek!! hat igy nem lessz konnyu a fogyira figyelni,de mint olvastam ,megis oda figyelsz ra gratula neked.
433. Menike
2009. nov. 2. 07:32

Jah, és ne aggódjatok, nem lesz semmi bajom a két lé nappal.

Igaz, ma félve, de ráálltam a mérlegre, hogy mennyit szedtem vissza a hétvégi a zabálással, és láss csodát, semmit se. Ugyanúgy 87 kg vagyok. Teljesen megdöbbentem. Talán a két lénappal lejjebb megy. Azért kettő, hogy ne hagyjam magára geniat sem. Ma gyümi napja van, holnap lé. Nem akarom, hogy egyedül szenvedjen. De szerdán fehérje nap.

Szép napot mindenkinek!

Délután 6 felé jövök.

432. Menike
2009. nov. 2. 07:28

Jó reggelt!

Hát Mona, nagyon komoly dolgok történnek veletek, de legalább már rendeződni látszanak a dolgok. Azért ehhez nagyon sok erő kell, csodállak érte. Mindent a gyermekekért! k a világ csodái. És hidd el, nálatok is minden rendben lesz.

Azért jó, hogy kitartasz a fogyiban is.

431. Mona..
2009. nov. 1. 22:18

Sziasztok!

Vagyok-vagyok. Jól haladok, ma pörköltszaftos tésztát nyomtam, háát nem keveset. Holnap gyümi. Alig voltam gépnél, Danival egész héten orvoshoz jártunk, sajnos meg kell műteni, mert az egyik heréje nem szállt le, de legalább megtalálták uh-val, Pesten is voltunk, de ott azt mondták nincs neki csak egy. Tegnap picoztunk, délután meg jó sokat aludtam, mert elég carul voltam. Ma pedig temetőben voltunk.

Menike, ez nagyon komoly 2 lé nap, nem ám lesz valami bajod.

Mindenkinek jó éjt! Holnap jövök!

430. elzsabo (válaszként erre: 428. - Menike)
2009. nov. 1. 20:39
Háát, a kezdeti kétségbeesésen már túl van:-))) Az viszont 3 napig kőkeményen tartott, mert hiába örül, de a felelősség ugye megduplázódik...szóval 3 napig pátyolgattam a lelkét, aztán szerencsére rendbe jött a srác, igazából terveztük már, de csak pár hónap mulva.
429. Menike
2009. nov. 1. 19:51

Mona!

Te hogy állsz? Hogy telt a hétvége? Milyen napod lesz holnap?

428. Menike (válaszként erre: 419. - Elzsabo)
2009. nov. 1. 19:47

Jaj elzsabo, ebből a szempontból nem irigyellek. Nekem minden testvérem, sőt a sógornőm is hányt állandóan. Viszont az első 12 hétben semmilyen vegyszerrel ne érintkezz, illetve ne szippantsd be a szagát, mert ekkor fejlődik ki a baba idegrendszere és nem tesz jót neki. :)

Azért igazat adok genianak, ez a csoa mindent megér. Számomra olyan hihetetlen, hogy egy mini élet fejlődik a pocakodban és hogy egyszer csak kibújik és ott lesz ő, akit annnyira, de annyira vártatok. Nem is mondtad, a párod mennyire örült? Gondolom kicsattan ő is a boldogságtól.

427. Menike
2009. nov. 1. 19:43
Szóval most azt hiszem, jól fog esni a két víz nap, mert nagyon brutális hétvége volt.
426. Menike
2009. nov. 1. 19:42

Sziasztok!

Genia, lehet, hogy kevese eszek néha, de sajnos, most hétvégén bepótoltam, és hogy bevalljam, nem kis bűnözéssel. Vagyis tegnap bűnöztem, mert ma ugye szénhidrát nap, de ma sem azt ettem, amit kell, úgyhogy én holnap is és holnap után is víz napot tartok. Ne ijedj meg, nem lesz gond, de annyit ettem, hogy most komolyan rosszul érzem magam.

425. elzsabo
2009. nov. 1. 10:56

Sziasztok:-))

Genia úgy röhögtem miközben olvastalak:-D hajjaj, én mennyit bűnöztem (és milyen jól tettem:-)), még így is fogytam, és a vicc az hogy a mai napig nem tudom, hány kilót. Szerintem 3-4 kilót.

Genia te mennyit fogytál eddig kb?

A rókák? Tegnap majdnem volt, de egész nap nagyon szarul voltam, most lehet hogy jót tesz az egyik homeo-szer, a Nux Vomica:-)

Na, hajrá lányok, és csók mindenkinek!

424. genia
2009. nov. 1. 10:01
Latom ,nincs itt senki este majd benezek,mindenkinek szep napot,csok.
423. genia
2009. nov. 1. 06:57
Mindenkinek ,szep jo reggelt!!Hiaba,en koran kelo vagyok>.Menike,hova tuntel?Elzsabo, hogy alsz a rokakkal?remelem jol vagy!!NA lanyok,valomassal tartozom nektek...annyit ettem ,mit ettem ZABALTAM ategnap ,hogy ajajaj!!!!Igaz csak azt amt az adott napon belul lehet de abbol aztan rengeteget.Nem tudom mi van velem ,jovohet elejen nagylany kell legyek de az meg odebb van,vagy a hormonjaim mar bejeleztek?Olyan duhos vagyok magamra!!!!!Raadasul,ma szenhidratnap ami nekem anelkulis Mumus!!!!AAAAAAAAAA!!!Meg szerencse hogy holnap mar gyumi,utanna pedig le ,jo lenne ha kibirnam enis vizzel!
422. genia (válaszként erre: 421. - Elzsabo)
2009. okt. 31. 18:29
Anyukadra ,vagy anyosodra gondoltam!! Na megyek meg jott a parom ,csaladi est lessz puszi mindenkinek.Reggel jovok!!
421. elzsabo (válaszként erre: 420. - Genia)
2009. okt. 31. 17:08

6 hetes.

Az ember nagyon sokat dolgozik, most is (igaz, itthon), eleget szaladgál, nem akarom a főzést is ráhagyni. De mindegy, nekidurálom magam, aztán lesz ami lesz:-)

420. genia (válaszként erre: 419. - Elzsabo)
2009. okt. 31. 15:30
Ne akarj,jol vagy te ott ahol vagy!!Nincs aki megcsinalja helyetted az etelt? A szagoktol en is rosszul voltam.Ezt az allapotott tul kel veszelni ,tudod mar mennyi idos terhes vagy?Engem is kikeszitett idegileg az alando hanyinger.Az eleted legnagyobb csodajara keszulsz,megeri egy kicsit szenvedni!!!!
❮❮ ... 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook