Van aki szeptember 2.-án kezdené velem a 90 napost? (beszélgetés)
Jaja, gyüminap, de este rántott sajtot eszek rizzsel, a desszert pedig barackos túrós palacsinta vanília öntettel. Ezt azért csak nem hagyhatom ki.
Ugye???
szi
Nagyon jó hétvégét. És kevés bűnözést!!!
Megyek, ne hari, de már elindult haz. Gyorsan megágyazok és megyek elé. Már nagyon várom. Olyan rég volt hétfő. Húúú, jövőhéten elmegyünk az IKEÁ-ba és megveszünk néhány karácsonyi ajándékot, vasárnap meg megyünk a temetőbe. Ideje lesz. Egész hétvégés progi.
Nagyon jó holnapi vacsit, meg holnap utánit.
Igyekszem holnap benézni, ha nem sikerül,akkor vasárnap megírom milyen volt a céges buli, a bowling és a pezsgő fürdő.
Azért már várom ezt a kikapcsolódást.
Pu
Ohh, remek, ebédelni is 2 óra alatt tudtam meg, mert mindig jött valaki.
Azért nem bánom, hogy vége ennek a hétnek. Elfáradtam minit. Kemény volt.
Mit bűnöztél? És mit ettél ma?
Ne hari, csak még dolgoztam, de már itthon vagyok és várom a drágámat haza. Nemsokára jön.
Végre!
Veled mizu? Milyen napod volt?
Ok, akkor vasárnap fehérje lesz. Rendben. Én is szeretnék csak havonta egyszer mérlegelni, de nem bírom ki, hogy ne álljak rá hetente. Így legalább inspirál az az 1 kiló mínusz.
Na, dolgozom tovább, mert nagyon sok autó biztosítását kell átszámolnom.
Jó reggelt!!!
ÁÁÁÁhhh, nem kaptam nadrágot. Beugrottam ittho az egyik kínai üzletbe, mert 50%-os leértékelés van, és gondoltam, majd csak kapok valamit. De hiába a 10 kg-os fogyás, a kínai méterek nem jók még rám.
De vettem magamnak 5 felsőt (fekete, sárga, narancssárga, lila és egy szürke pulcsi) meg 2 kesztyűt, 2 fülbvalót és így fizettem 6000 Ft-ot.
Reggel me a hajam, úgyhogy tegnap csak magamért csináltam mindent.
Jelentem a mai mérlegelésnél még 1 kg mínusz volt.
Már csak 1 kg és 85 leszek. Ez nagyon durva.
Genia, nem holnap mész te is vacsizni? Én igen. De addig csak gyümit eszek, így talán minit kompenzálom a dolgokat.
Akkor vasárnap milyen napunk is lesz?
Hóha!
Sehol senki!
Képzeljétek, most megyek nacit venni, mert ez nem állapot. Leesik az összes nadrágom!! JUHÉJJJ!!!
Most csak egyet veszek, mert nem akarok fölöslegesen pénzt kidobni, mert egy hónap múlva úgyis nagy lesz rám ez is. Csakhogy kénytelen vagyok befektetni, mert csak nem ülhetek a biztosítós irodámban egy szál pucér fenékkel. Izgi lenne.
Este leszek.
Szia!
Na, most lett egy mini időm. Nem voltam dokinál, a barátnőm deeksha adó (segít gyógyulni) és tegnap voltam nála. Hát jobb lett valamivel, de kell a gyógyszer. Sajnos csak jövőhétre van időpont a dokinál.
Én ma pörkölt szaftos tarhonyát ettem. Lehet nem fér bele, de ez van. Nem bírom a zöldségeket és jelenleg se lencse se borsófőzelék nem megy. Mást meg nem eszek meg. Szívás!
Az tuti, hogy én kitartok, mert nagyon sokan dicsérnek már. Ja és ma reggel végre eljutottam fodrászhoz, és melíroztattam meg levágattam lépcsőzetes formájúra. Nagyon tetszik. Remélem majd a páromnak is.
Én még mindig rosszul alszom. Tegnap este fél 11 kor feküdtem, gondoltam, hátha így alszok reggelig. Tévedtem, 4kor kidobott az ágy. Újabb szívás.
Viszont ma kapok a páromtól szülinapomra egy nacit, meg egy táskát, meg amit akarok. Igaz most én fizetek, de majd hétvégén odaadja. Ma hajnali fél 5kor keltettem telefonon, mert ment Olaszországba. Kiakadt, hogy nem tudok aludni.
Szia!
Húú, tök rossz, hogy csak ilyen ritkán jössz erre. Jól lemorzsolódtunk. Igen, én is nagyon örülök, ha hallatsz magatokról. Az émelygés majd elmúlik, ez a kis kellemetlenség megéri.
Nekem nagyon fáj a fogam, és szenvedek. De nem baj, így még kevesebbet eszek. Igaz, nehezen bírom a fogfájást, így marokszámra zabálom a fájdalomcsillapítót. A magam szemében hős vagyok, hogy így bírom. Bár a párom már fenyeget, hogy elvisz a dokihoz.
És ne izgulj, majd elmúlik a hányinger és akkor tudsz enni.
Itt vagyok Lányok!
Genia tündér vagy hogy hiányolsz:-))
A helyzet változatlan, émyelygés ezerrel, de róka nincs, viszont étvágy sincs, néha már aggódom, olyan keveset eszem. Már megint a kaja-témánál tartunk:-DD
Eddig az volt a baj hogy sokat, most már az hogy keveset...
De Ti látom jól haladtok, csak így tovább!
Nem tudom, miért alszunk ennyire rosszul, bár nekem eléggé betesz a fogfájás. Az tuti, hogy én nem az éhségtől alszom rosszul.
Azért büszke vagyok rád nagyon, hogy kibírtad tegnap, hogy nem haraptál bele a csokiba. Ez nagyon nagy dolog.
Viszont ma tonhal sali és túrógombóc. Az a kis cukor elmegy, nem tesz sokat a dolog ellen. Mert megérdemlem.
:)))))))))))
Jó reggelt!
Én ma is 3kor ébredtem, aztán meg csak néztem a plafont. Na, most anyukám hoz valami gyógynövényes cseppet, hogy aludni tudjak. Remélem segíteni fog.
A csoki nekem is a gyengém, nekem nem a Pingui, hanem Maxi King. Nagyon finom!
Nekem meg fogorvoshoz kell mennem, pedig 2 hónapja csináltattam meg az összeset. Mégis nagyon fáj valamelyik, és ezért sem alszom jól. Fájdalomcsillapítót is szedek.Nagyon durva, mert most vettem be a harmadikat.
További ajánlott fórumok:
- 2010 szeptemberi babák
- 2009 szeptemberére várt babák
- 2011. szeptemberi babavárók!!
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Február 21.-étől kezdené valaki velem a 90 napost? Együtt könnyebb
- Mi a véleményetek a Szegedi Tudomány Egyetemről? Oda szeretnék járni szeptembertől.