Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Van aki szeptember 2.-án kezdené velem a 90 napost? fórum

Van aki szeptember 2.-án kezdené velem a 90 napost? (beszélgetés)

❮❮ ... 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 ... ❯❯
689. Menike
2009. dec. 15. 08:22

Ohhh, jóóóóó reeeeggggeeeellttt!!!!!

már nagyon elegem van a bűnözésből. Tegnap hazajött a drágám és főzött nekem tejbegrízt. Oda az egész napos koplalás. Na de majd ma, ma már nem jön haza és így be bírom tartani. Lehet beteg leszek, eléggé bágyadt és kóka vagyok. Beugrottam az orvoshoz, de annyian vannak, hogy majd később visszanézek. Amit ma reggelre terveztem még semmi sem sikerült. Viszont újra szedem a szűztea kapszulát és van hatása rendesen. Hihihi. Állandó rohangálás. Nem baj, az egy heti zabálást le kell tudni valahogy.

Viszont ma szigorúan lé nap. Nem biztos hogy víz, de hoztam almalevet. Kicsit csalunk. Az nem gond, ugye?? Vagy nagyon igen, mert akkor eldugom gyorsan a dobozt, mintha nem is lett volna.

688. Menike
2009. dec. 14. 16:30

Semmi gond, nekem is rengeteg a munkám, de te pihenjél légyszíves!!

Most kezdek éhes lenni, de ellenállok, mert erős vagyok és bátor. (És éhes, és kicsi és fázom is. hüp- hüp).

Na, nekiugrok a szerződéseket befejezem, mert eléggé sok van és ma még vásárolni akartam. Hát nem tudom, a drágám is akarja-e. De jó, ma is jön haza.

Puszi,holnap jövök én is.!!

687. genia
2009. dec. 14. 16:05
Ne haragudj,de ma mar nem tudok jonni ,de gondolok rad sok puszi.
686. genia
2009. dec. 14. 14:16
Szia ! Jo mozgalmas 7vegetek volt!!!Kivancsi vagyok a kepekre biztosan nagyon jok lesznek.A mi 7vegenk nem volt mozgalmas,csak pihi ,fozes,olvasas[imadok olvasni]hat....hogyis mondjam hmmmhmm.....elegge zaba volt a 7vegen de magyumi es kitartok mint Szalasi..es veled eggyut kemeny leszek ok!! A mai nap viszont mozgalmas volt elvittem a fiamat kozmetikushoz en meg leleptem vasarolni ,vettem neki egy szep lila inget,magamnak 2 boecipot magassarkut imadom oket en legtobszor abban jarok,a paromnak meg semmit nem talaltam o valami horgasz kutyut szeretne [halradar]ami jo draga pfhuj en azt nem tudom megvenni neki nem ertek hozza, de meg majd kitalalok hozza valamit.
685. Menike
2009. dec. 14. 13:21

Szia!!!!!

Na, hogy telt a hétvége??? Mi nem mentünk fürdeni, mert a gyerek köhög. Helyette elvittük a hegyekbe gyermek vasutazni. Esett a hó, meg utaztunk gőzössel. Nagyon jó volt, csak fáztunk. Eléggé hideg volt a hegyekbe. De legalább jól éreztük magunkat. Aztán voltunk egy bevásárló központban és ott verset mondott verset a Mikulásnak. Édi volt, lefényképeztem. Még valamelyik nap nagyon csinosan jövök és akkor este megcsináljuk a fotókat a naptárhoz. Alig várom. Igaz, már nem csak én leszek benne, hanem családit csináltatok. Izgulok.

Ja, hogy a kajálásról is beszéljek. Hát egész múlthéten össze vissza ettem mindent, nem kis mennyiségben. Ez a hétvégén sem volt másképp. Viszont ma megálljt parancsoltam. Ma csak gyümilevet iszom, hiszen ma gyümi nap van. Viszont már elegem van a gyümölcsből, inkább iszom helyette. Holnap meg víz nap. És kemény és kegyetlen leszek. Nem tűrök megingást. Legalábbis magammal szemben.

Te??? Hogy döntesz? :))

Karácsonyig semmi bűnözés. Az már csak 1,5 hét.

Ja, és becsomagoltam az ajándékokat. De még 13 hiányzik. Nem baj, majd beszerzem. Remélem a héten.

684. genia
2009. dec. 12. 07:55
Jo reggelt! tenyleg elvagyunk foglalva,de nem baj >A kormom szep lett faj a hasam rendesen ,ma ablak pucolas nagytakaritas igaz nem en csinalom szerencses vagyok mert jar hozzam egy holgy egy honapban 2szer .Nekem sincs kevem semmihez bunoztem is a tegnap nem tudom mi van velem egyszeruen nem tudok lealni utanna meg ugy erzem magam mint egy puffadt gyolya,megprobalok magamnak ma egy kicsit parancsolni eves szempontjabol ,remelem menni fog.Ha tudsz irj en tobnyire leszek ma.
683. Menike
2009. dec. 11. 16:40

Na, jó, rendben, nem nagyon érünk rá. Én holnap is dolgozom, de csak délig, az tuti. Utána hazamegyek és becsomagolom az összes ajándékot. Mindig csak ígérgetem, de sosem történik semmi. Na mindegy.

Vasárnap pedig fürdeni megyünk. Készítek majd fotókat, hogy kész legyen a naptár karácsonyra.

Hajjj, semmihez sincs kedvem. Iszonyatosan fáradt vagyok. Megyek is. Holnap jövök.

Millió puszi

682. Menike
2009. dec. 11. 11:28

Szia!

Most nagyon sok munkám van, de később tuti jövök.

Jót aludtam, de nem bírom ezt a kajálást. Teljesen kikészülök tőle. Na, majd jövőhéttől. És ez tuti.

Remélem szép lesz a körmöd!!!

:)))

681. genia
2009. dec. 11. 06:42
Jo reggelt!!!!!!!!!!!!!Hogy aludtal?En eleg rosszul tudod a le napkor szinte mindeg.Ma feherje juheeeeeeeeeee meg nem tudom mi lessz a mai menu ,most a reggeli almamat majszolom .Mint emlitettem a tegnap ma 10 re kell mennem manikuroshoz de utanna jovok,remelem szep napod lessz !!!
680. genia
2009. dec. 10. 16:45
Na ugy latom ,hogy ma te vagy nagyon elfoglalva..Kepzeld sutottem kenyeret es megettem a sarkat 2 harapas de meg lelkiismeretfurdalasom sincs ennyi volt a bunozes ..na puszi majd meg benezek ,hogy lassam jelentkeztel-e...
679. genia
2009. dec. 10. 09:38
Igen ,hetfo gyumi,nem baj ha zabalsz mielott en is nagylany leszek nekem is problema ,en a tegnap lettem ,megprobalom kibirni a let ma es akkor hetfotol ujra 1utt csinaljuk...je mindjart nekem is lejar a 3 ho,az az 22 en kivancsi leszek mit produkaltam ...Az jo ha a baratnod is fogja csinalni a fogyit majd rugdosuk [csak vicceltem] ha le akar alni hihihi...
678. Menike
2009. dec. 10. 08:51

Jó reggelt!!!!!!

Semmi gond, tényleg jó, hogy van sok munkátok. Én tényleg komolyan gondoltam a hétfői újra kezdést. Sem a gyümi, se ma a lé nem megy. Tegnap cukrász sütit ettünk és sajnos ma is azt fogok, mert nagyon sokat vettünk. :((((

Nem megy nekem ez a hét.

Hát nekem is megfogadta a barátnőm, hogy januártól velem csinálja. Nagyon kíváncsi leszek, mert nem nagyon kitartó. De majd ösztönzöm. Lehet azért zabálok ennyit, mert nagy lány leszek? Valamiért azt érzem, hogy ennem kell. Na, majd jövőhéttől kemény leszek. De te csak csináld tovább. Jaj, kitaláltam, hétfő gyümi nap, nem?? Na, akkor azzal kezdem és akkor nem veszítjük el egymást. Oké??

Majd kukkants be, ha lesz időd.

677. genia
2009. dec. 10. 07:37
Jo reggelt!!!!!!!!!!!! Bocsi a tegnapiert de nagyon elvoltunk foglalva,ma is eleg kemeny napunk lessz de amint mondtad jo hogy van mit csinalni. A tegnapi gyumi bunozesmentesen telt ma le remelem ez sem lessz gond de majd elvalik. Holnap pedig 10re kell mennem a manukuroshoz toltesre[mukormom van],de elotte meg jovok es utanna is. Ami az ajandekokat illeti en meg csak ezutan fogom megvenni ,de ami kesik nem mulik!!!!Na ettel tejbegrizt??Hetfon feherje ?na ne mar!! akkor nagyon ossze leszunk keveredve...azt irtad a multkor ,hogyha legalabb ezt a 2 napot [gyumi ,le]betartjuk mar akkor is jobb a semminel!!! Meselek 1 jo kis sztorit!!! A szomszed asszonyom 98 kg es eldontotte ,hogy lefogy persze a 90 napossal tegnap kezdte ,feherjevel ugye...kerdezem tolle Ildiko mit ettel ma? Mire o reggel egy almat,utanna vizet ittam ,hazajottem a munkabol[fodrasz] ettem egy szarnyat krumplival...mire en ..krumplival??? hat az kemenyito...!!! Mire o..dehat olyan keves volt, sajnaltam otthagyni, azt hittem bepisilek a rohogestol olyan komolyan es artatlanul mondta!!!! Na errrol ennyit!!
676. Menike
2009. dec. 9. 16:52

Na jól van, megyek, mert álmos vagyok és éhes is. Még be kell csomagolnom a kari ajándékokat, hogy tudjam, kinek nincs meg.

Holnap jövök.

675. Menike
2009. dec. 9. 15:51

Hajaj, nagyon sok a meló, úgy látom. Na nem gond, én is nyomom ezerrel, mert jön a drágám értem és nem akarom, hogy rám kelljen várnia.

Működik ez a gyümi nap, némi bűnözéssel. Reggelre müzlit ettem tejjel. Hiába na, ezen a héten nem megy.

Szerintem hétfőn újult erővel fehérjével kezdek, (tudom, h nem az jön), de így meglesz a teljes étrend. Ez nekem olyan, mint a hétfő vagy az elseje. A fehérje az eleje és kész. Ohhh, már nagyon álmos vagyok. Ja és este a párocskám tejbegrízt főz. Na, ezt nem hagyhatom ki, mert ilyen még nem történt. HIHi

674. Menike
2009. dec. 9. 08:30

Hóhóhóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!!!!

Na, ilyen sem sűrűn van. Tegnap én zártam a lapot, ma én nyitom??

Remélem ez azért van, mert sok a munkátok, mert az jó!

Én nem tudom, ma milyen napom lesz, remélem az idióták elkerülnek nagy ívben.

Na, majd benézek.

Pusz

673. Menike
2009. dec. 8. 17:57

Megyek, holnap jövök!

Ne haragudj!

Puszika

672. Menike
2009. dec. 8. 15:44
Ohh, talán sikerült elintézni a tévedést. Remélem bejön a csávó és elintézzük a dolgot. Látszik, már fáradok. Ezért kellene elmennem szabira legalább egy hetet.
671. genia
2009. dec. 8. 13:44
Na hagylak,dolgozzal majd meg beszelunk !!!Jo munkat,csok.
670. Menike
2009. dec. 8. 13:42

Nálam néha gond, hogy mindent előre látok, mert olyan dolgot is elképzelek, amit nem kéne. És van, hogy ráz a hideg rendesen. Húúú.

na, megint elrontottam egy szerződést. Megpróbálom kijavítani. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ.

669. genia
2009. dec. 8. 13:04
Hat igen az szep ajandek lessz,te nagyon kreativ vagy erzodik az irasaidon is ilyen a parom is latni veli elore amit elkepzelt en viszont csak akkor ha kesz!!Szokott is heccelni ezert nem erti hogy nem vagyok egy vizualis alkat de hat nem vagyunk egyformak.
668. Menike
2009. dec. 8. 12:46

Oké, én is elküldöm majd azokat is amiben szépen ki vagyok sminkelve. Meg a nyárit, amin nagyon kövér vagyok, meg egy mostanit is, hogy lásd te is mennyit változtam. Úgyis karácsonyra naptárt csináltatok a páromnak. De ez nagyon nagy titok, mert semmit sem sejt belőle. Mellettem van a fotós bolt, és a barátnőm lett a csaj, úgyhogy egy csomó képet csinált rólam. Meg megdumáltuk, hogy még csinál és akkor meg lesz a naptárhoz elegendő kép.

Izgulok, hogy mit fog szólni. De csak kicsit csináltatok, hogy magával tudja vinni a kamionba!

667. genia
2009. dec. 8. 12:39
Hat...te egy tunemeny vagy mekkorat rohogtem ,na ne mar...dolgozol a 2 unnep kozott!!! hat ez szivas!!A szenhidratok miatt vagyunk mi almosak hidd el tele a poci elvagyunk lustulva kellene aludni...elraktad a makos tanyert ,elkepzeltelek makos orral hihihi...,nem is tudom hogy nezel ki jut eszembe furcsa ez azegesz mi?En sajnos eleg bot vagyok a szamitogephez nem tudok feltenni kepet csak a fiam meg a parom,hatha lessz egykis ido az unnepek alatt es majd kuldunk neked email ben .
666. Menike
2009. dec. 8. 12:26

Ne izgulj, vannak ilyen napok, amikor nem lehet megálljt parancsolni, és tudod mit? Nem is szabad. Valami hiányzik a szervezetünknek, ezt jelzi. Karácsonykor is enni fogunk, az tuti, csak a mennyiség lesz sokkal kevesebb, mint tavaly. És ez megnyugtató. Holnap gyümi, és utána lé. Ha ezt a két napot kibírjuk, visszaáll minden a régi kerékvágásba. Nem tudom mi van, de lehet a lassan eljövő nagy lányság teszi.

Én is rohadt álmos vagyok, de figyelnem kell, nehogy beleessen a fejem a mákos tésztába, mert jól fogok kinézni mákos homlokkal. inkább el is rakom, mert ez veszélyes játék.

Picit pihenek, mert elfáradtam a kajálásban.

ohhh, haza akarok menni, álmos vagyok.

Ja, most tudtam meg a jó hírt, hogy a kolléganőm nem fog dolgozni a két ünnep között, úgyhogy aki addig nem kötötte meg nála a biztosítását, az az én nyakamba szakad. Jó lesz.

Na, tényleg szundítok egyet, de szigorúan nyitott szemmel és normális képpel, le ne bukjak.

665. genia
2009. dec. 8. 12:15
Jol megkacagtattal!!!! ezerrel turod a makos tesztaaat....en most gyurtem le 1 sor milkat jezusom mi van velunk!!!! Mi lessz karacsonykor...bele sem merek gondolni.aaaaaa....
664. Menike
2009. dec. 8. 12:07
Húúú, megnyugodtam, hogy nem csak nekem megy ezen a héten nehezen a fogyi. Nálam is mindig lemegy valami, aminek nem kellene. Ki is vagyok akadva rendesen. Nem tudom mi van. És az esték a kritikusak, de azok nagyon. Most éppen ezerrel túrom az arcomba a mákos tésztát. Hmmmm. Imádom.
663. genia
2009. dec. 8. 11:55
Szia.Orulok ,hogy jo a regi nadragod [megpirosodott aleptopom].A dragad a mai naptol akkor szabad ,gratula mostmar semmi sem alhat kozetek!!!! Itt gyonyoru az ido sut a napocska hat a mai napot elcsusztam ettem 1par pogacsat na puff neki...de holnap veled gyumi!!!Nem tudom mi van velem nincs olyan nap hogy lene csuszna valami ami nem kene,basszus....ja meg most sem lettem nagylany pedig kelett volna,mondtam a paromnak ,hogy jon a kicsi lany ,kikacag meghat van spiralom csak megfog jonni.Elegge faradtnak erzem magam ,nem igazan aludtam jol na de majd ma ejjel bepotolom.
662. Menike
2009. dec. 8. 08:22

Jó reggelt!!!!

Hát, én tegnap sem bírtam ki. Egészen jól ment a keményítő nap, egészen addig míg este be nem mentünk vásárolni Pestre. Na, persze, hogy ennem kellett egy gyrost. Na mindegy. Ez a hét már ilyen. Viszont ma reggel rossz nadrág akadt a kezembe és felvettem egy olyan nadrágot, ami 5 évvel ezelőtt volt rám jó. És láss csodát, ma reggel felhúztam és hopp, jó rám. Nem volt az a nagyon kényelmes, de eddig bele sem tudtam tuszkolni magam, most meg már a cipzárt is fel bírom húzni.

Ma mondják ki a drágám válását délután fél 2kor. Szegénynek egész éjjel rémálmai voltak. Én meg arról álmodtam, hogy pici baba van a pocakomban. Olyan jó volt, még az arcát is láttam. Na, majd ennek is eljön az ideje.

Nálunk esik az eső, ezért ma nem tudják az ácsok a tetőt csinálni. Ez is elszomorítja. Viszont tegnap megvettük a fiának a karácsonyi ajándékot, 2 mese DVD-t és egy 110 cm-es nagy, távirányítós darut. Ennek örülni fog. Meg még pár apróságot, de vele nem lehet vásárolni.

Na, majd írj, én egész nap leszek.

661. genia
2009. dec. 7. 18:54
Na latom meg most sem vagy,en mar nagyon faradt vagyok bebujok az agyikoba ,majd reggel jovok...jo pihizest neked,na csok!!!!!!!!!!!!!Ja ti hatrebb vagytok 1 oraval...
660. genia
2009. dec. 7. 13:23
Szia ! Most ertem haza ,es ettem egykis husi levest csak hussal,meg gyumit sem ettem nem volt idom de 2 kavet azert lenyomtam,na mind1 a lenyeg ,hogy ma mar megprobalok nem enni ha megsem birom iszok egykis levest uresen.Holnap en gyumit tartok ha kibirom es holnap utan is utanna let.Ugydontottem utanna merlegeles...22 en jar le a 3 ho -m en biztos nem tudok annyi minuszt produkalni,de ha meg lemenne 2 kg mar kieggyeznek magammal!!!Igaz nem lenne meg a kituzott 62 de 64 sem lenne annyira rossz igaz igy csak 6 kg menne le 3 ho alatt es meg hatra van 8 kg de majd csak letornazom valahogy nyarig!!!!
❮❮ ... 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook