Van aki szeptember 2.-án kezdené velem a 90 napost? (beszélgetés)
Ohhh, jóóóóó reeeeggggeeeellttt!!!!!
már nagyon elegem van a bűnözésből. Tegnap hazajött a drágám és főzött nekem tejbegrízt. Oda az egész napos koplalás. Na de majd ma, ma már nem jön haza és így be bírom tartani. Lehet beteg leszek, eléggé bágyadt és kóka vagyok. Beugrottam az orvoshoz, de annyian vannak, hogy majd később visszanézek. Amit ma reggelre terveztem még semmi sem sikerült. Viszont újra szedem a szűztea kapszulát és van hatása rendesen. Hihihi. Állandó rohangálás. Nem baj, az egy heti zabálást le kell tudni valahogy.
Viszont ma szigorúan lé nap. Nem biztos hogy víz, de hoztam almalevet. Kicsit csalunk. Az nem gond, ugye?? Vagy nagyon igen, mert akkor eldugom gyorsan a dobozt, mintha nem is lett volna.
Semmi gond, nekem is rengeteg a munkám, de te pihenjél légyszíves!!
Most kezdek éhes lenni, de ellenállok, mert erős vagyok és bátor. (És éhes, és kicsi és fázom is. hüp- hüp).
Na, nekiugrok a szerződéseket befejezem, mert eléggé sok van és ma még vásárolni akartam. Hát nem tudom, a drágám is akarja-e. De jó, ma is jön haza.
Puszi,holnap jövök én is.!!
Szia!!!!!
Na, hogy telt a hétvége??? Mi nem mentünk fürdeni, mert a gyerek köhög. Helyette elvittük a hegyekbe gyermek vasutazni. Esett a hó, meg utaztunk gőzössel. Nagyon jó volt, csak fáztunk. Eléggé hideg volt a hegyekbe. De legalább jól éreztük magunkat. Aztán voltunk egy bevásárló központban és ott verset mondott verset a Mikulásnak. Édi volt, lefényképeztem. Még valamelyik nap nagyon csinosan jövök és akkor este megcsináljuk a fotókat a naptárhoz. Alig várom. Igaz, már nem csak én leszek benne, hanem családit csináltatok. Izgulok.
Ja, hogy a kajálásról is beszéljek. Hát egész múlthéten össze vissza ettem mindent, nem kis mennyiségben. Ez a hétvégén sem volt másképp. Viszont ma megálljt parancsoltam. Ma csak gyümilevet iszom, hiszen ma gyümi nap van. Viszont már elegem van a gyümölcsből, inkább iszom helyette. Holnap meg víz nap. És kemény és kegyetlen leszek. Nem tűrök megingást. Legalábbis magammal szemben.
Te??? Hogy döntesz? :))
Karácsonyig semmi bűnözés. Az már csak 1,5 hét.
Ja, és becsomagoltam az ajándékokat. De még 13 hiányzik. Nem baj, majd beszerzem. Remélem a héten.
Na, jó, rendben, nem nagyon érünk rá. Én holnap is dolgozom, de csak délig, az tuti. Utána hazamegyek és becsomagolom az összes ajándékot. Mindig csak ígérgetem, de sosem történik semmi. Na mindegy.
Vasárnap pedig fürdeni megyünk. Készítek majd fotókat, hogy kész legyen a naptár karácsonyra.
Hajjj, semmihez sincs kedvem. Iszonyatosan fáradt vagyok. Megyek is. Holnap jövök.
Millió puszi
Szia!
Most nagyon sok munkám van, de később tuti jövök.
Jót aludtam, de nem bírom ezt a kajálást. Teljesen kikészülök tőle. Na, majd jövőhéttől. És ez tuti.
Remélem szép lesz a körmöd!!!
:)))
Jó reggelt!!!!!!
Semmi gond, tényleg jó, hogy van sok munkátok. Én tényleg komolyan gondoltam a hétfői újra kezdést. Sem a gyümi, se ma a lé nem megy. Tegnap cukrász sütit ettünk és sajnos ma is azt fogok, mert nagyon sokat vettünk. :((((
Nem megy nekem ez a hét.
Hát nekem is megfogadta a barátnőm, hogy januártól velem csinálja. Nagyon kíváncsi leszek, mert nem nagyon kitartó. De majd ösztönzöm. Lehet azért zabálok ennyit, mert nagy lány leszek? Valamiért azt érzem, hogy ennem kell. Na, majd jövőhéttől kemény leszek. De te csak csináld tovább. Jaj, kitaláltam, hétfő gyümi nap, nem?? Na, akkor azzal kezdem és akkor nem veszítjük el egymást. Oké??
Majd kukkants be, ha lesz időd.
Na jól van, megyek, mert álmos vagyok és éhes is. Még be kell csomagolnom a kari ajándékokat, hogy tudjam, kinek nincs meg.
Holnap jövök.
Hajaj, nagyon sok a meló, úgy látom. Na nem gond, én is nyomom ezerrel, mert jön a drágám értem és nem akarom, hogy rám kelljen várnia.
Működik ez a gyümi nap, némi bűnözéssel. Reggelre müzlit ettem tejjel. Hiába na, ezen a héten nem megy.
Szerintem hétfőn újult erővel fehérjével kezdek, (tudom, h nem az jön), de így meglesz a teljes étrend. Ez nekem olyan, mint a hétfő vagy az elseje. A fehérje az eleje és kész. Ohhh, már nagyon álmos vagyok. Ja és este a párocskám tejbegrízt főz. Na, ezt nem hagyhatom ki, mert ilyen még nem történt. HIHi
Hóhóhóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!!!!
Na, ilyen sem sűrűn van. Tegnap én zártam a lapot, ma én nyitom??
Remélem ez azért van, mert sok a munkátok, mert az jó!
Én nem tudom, ma milyen napom lesz, remélem az idióták elkerülnek nagy ívben.
Na, majd benézek.
Pusz
Megyek, holnap jövök!
Ne haragudj!
Puszika
Nálam néha gond, hogy mindent előre látok, mert olyan dolgot is elképzelek, amit nem kéne. És van, hogy ráz a hideg rendesen. Húúú.
na, megint elrontottam egy szerződést. Megpróbálom kijavítani. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ.
Oké, én is elküldöm majd azokat is amiben szépen ki vagyok sminkelve. Meg a nyárit, amin nagyon kövér vagyok, meg egy mostanit is, hogy lásd te is mennyit változtam. Úgyis karácsonyra naptárt csináltatok a páromnak. De ez nagyon nagy titok, mert semmit sem sejt belőle. Mellettem van a fotós bolt, és a barátnőm lett a csaj, úgyhogy egy csomó képet csinált rólam. Meg megdumáltuk, hogy még csinál és akkor meg lesz a naptárhoz elegendő kép.
Izgulok, hogy mit fog szólni. De csak kicsit csináltatok, hogy magával tudja vinni a kamionba!
Ne izgulj, vannak ilyen napok, amikor nem lehet megálljt parancsolni, és tudod mit? Nem is szabad. Valami hiányzik a szervezetünknek, ezt jelzi. Karácsonykor is enni fogunk, az tuti, csak a mennyiség lesz sokkal kevesebb, mint tavaly. És ez megnyugtató. Holnap gyümi, és utána lé. Ha ezt a két napot kibírjuk, visszaáll minden a régi kerékvágásba. Nem tudom mi van, de lehet a lassan eljövő nagy lányság teszi.
Én is rohadt álmos vagyok, de figyelnem kell, nehogy beleessen a fejem a mákos tésztába, mert jól fogok kinézni mákos homlokkal. inkább el is rakom, mert ez veszélyes játék.
Picit pihenek, mert elfáradtam a kajálásban.
ohhh, haza akarok menni, álmos vagyok.
Ja, most tudtam meg a jó hírt, hogy a kolléganőm nem fog dolgozni a két ünnep között, úgyhogy aki addig nem kötötte meg nála a biztosítását, az az én nyakamba szakad. Jó lesz.
Na, tényleg szundítok egyet, de szigorúan nyitott szemmel és normális képpel, le ne bukjak.
Jó reggelt!!!!
Hát, én tegnap sem bírtam ki. Egészen jól ment a keményítő nap, egészen addig míg este be nem mentünk vásárolni Pestre. Na, persze, hogy ennem kellett egy gyrost. Na mindegy. Ez a hét már ilyen. Viszont ma reggel rossz nadrág akadt a kezembe és felvettem egy olyan nadrágot, ami 5 évvel ezelőtt volt rám jó. És láss csodát, ma reggel felhúztam és hopp, jó rám. Nem volt az a nagyon kényelmes, de eddig bele sem tudtam tuszkolni magam, most meg már a cipzárt is fel bírom húzni.
Ma mondják ki a drágám válását délután fél 2kor. Szegénynek egész éjjel rémálmai voltak. Én meg arról álmodtam, hogy pici baba van a pocakomban. Olyan jó volt, még az arcát is láttam. Na, majd ennek is eljön az ideje.
Nálunk esik az eső, ezért ma nem tudják az ácsok a tetőt csinálni. Ez is elszomorítja. Viszont tegnap megvettük a fiának a karácsonyi ajándékot, 2 mese DVD-t és egy 110 cm-es nagy, távirányítós darut. Ennek örülni fog. Meg még pár apróságot, de vele nem lehet vásárolni.
Na, majd írj, én egész nap leszek.
További ajánlott fórumok:
- 2010 szeptemberi babák
- 2009 szeptemberére várt babák
- 2011. szeptemberi babavárók!!
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Február 21.-étől kezdené valaki velem a 90 napost? Együtt könnyebb
- Mi a véleményetek a Szegedi Tudomány Egyetemről? Oda szeretnék járni szeptembertől.