Van aki szeptember 2.-án kezdené velem a 90 napost? (beszélgetés)
Oké!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon kíváncsi vagyok. Majd a karácsonyit is átküldöm, hogy lásd a kis családomat!
Hihihi
Amúgy sajnos a párom kisfia mégsem jön velünk a nagy családomhoz, mert nem aznap van velünk, hanem másnap. Szívás. Ez nagyon rossz, mert így kimarad, de még megpróbáljuk megdumálni az anyukáját, hátha elengedi. Jó lenne. Na, megnézheted a 2 szerelmemet, meg engem is. Sajnos nem voltam még csinin felöltözve, amikor csináltuk a képet, meg nem is egész alakos.
Ja, sok mailt küldök, mert egyszerre két hónapot tudok elküldeni, olyan nagyok.
Bocsi
Szia!
Holnap nem dolgozom!!
Futás??????? Hát ez igen, le a kalappal előtted, én csak a karácsonyi cuccok után rohangálok. Hihhi. Én csalok össze vissza, de persze mértékkel. Nem bírom megállni, de már nem is akarom. Majd januárban újult erővel nekiugrom. Hiába, hiányzik a szervezetemnek ez-az.
Az e-mail cím jó, már küldöm, csak nehezen tölti be. Kíváncsi vagyok a véleményedre. Van benne rólam is 2 kép, ez a múltkori diszkó sminkem.
Nézd meg és véleményezd.
Tél van, hideg van, ez sajnos a természet rendje. De majd újra nekilendülünk januárba újult erővel. Én is kipihentebb leszek és akkor kemény és kegyetlen. A barátnőm már most kifarolt a dologból. Valamelyik nap beszéltünk erről és már most mondta, hogy nem fogja normálisan csinálni. Én meg nem unszolhatom, hiszen elkezdenie saját magától kell. Nem erőltethetem, de ha akarja, akkor segítek. Ha engem is basz...ogatnak, akkor juszt is nem azt csinálom. Mindent szépen a maga sorrendjében.
Hát, még nem lehet jegyet venni a koncertre, de azért jövőhéten még megkérdezem. Ha nem lehet még akkor sem, akkor írok egy Meghívót a koncertre és azt kapja meg a kincsem. A jegyet meg később, amikor már lehet venni.
Ha küldesz e-mail címet, átküldöm a naptárt és megnézhetsz bennünket.
:)))))))))))))))))))))))
Sikerült mindent megvenni? Nagyon ügyesek vagytok. Egyszerűen hihetetlen. És gondolom a bevásárlást is megcsináltátok. Mármint a kajákat. Hát én még azt nem teljesen, de igyekszem nagyon. Ma nagyon sokan voltak nálam, ami nem gond, mert így vasárnap nem kell bejönnöm. Nagytakarítás lesz, és még a maradék ajándék becsomagolása.
Alig várom, hogy pihenhessek. Aztán kari után jön az utolsó roham és vége.
Én nem ettem sokat, viszont nagyon éhes vagyok. Remélem időben haza érek és akkor nyamizunk valamit.
Szia!
Én is jó voltam, bár csak nagyon minit. Viszont, ha minden igaz, már csak 2 db karácsonyi ajándék hiányzik és kész vagyok. Képzeld, ma megláttam az utcán sétálva, hogy lesz Kárpátia koncert. Emlékeim szerint a drágám szereti, ezért gondoltam veszek 2 jegyet rá, és elmegyünk. Na, fel is hívtam itt a városunkban lévő irodát, hogy kellene 2 jegy, érdekes volt, mert ők nem is tudták, hogy árulnak. Na, most koslathatok a jegyek után. Szívás, de legalább karácsony letudva.
Hát nekem sem volt kedvem vásárolni menni, mert nagyon hideg volt az este, de muszáj. Essetek túl rajta minél hamarabb, aztán meg igyatok egy forró csokit. Ma engedélyezve van!!!!!!!!!!
Pusza
Szia!
Jó légy!!
Remélem ma már meg tudunk mindent venni, és csak a téli gumi marad hátra. Azt meg egy ügyfelem intézi már.
Holnap!!
Puszi
Hát, jelenleg igen rossz helyen kopogtatsz fenékbe billentésért, merthogy engem igencsak maga alá gyűrt az éhség. Mit vettem?? Kiflit, szalámit, sajtot. Mindent amit nem szabad. Inkább most eszek, mert este vásárolni megyünk és nem akarok ott zabálni.
Na, mindegy, ma nem tudok mit tenni.
Hüp-hüp.
Sírhatunk!!!!!!!!!!!!!!!
SZia!
Én éhes vagyok, de nagyon. Át is megyek a boltba veszek valamit, igaz ez csalás lesz. Nem baj, nem érdekel. Nálunk is esett a hó, én hajnali 4kor takarítottam. Nem bírtam aludni, mert állandóan rémálmaim vannak. Na mindegy. Aztán meg az iroda előtt is kellett.
Húú, az epe az kemény. De már jobban vagy és ennek örülök. Felnézegetek ma.
Persze, majd azért felkattintok, hogy mi a helyzet. Meg hát, hogy mikor mit ettél, mit kaptál, egyáltalán hogyan érezted magad. Érdekel minden. Kis kíváncsi Fáncsi vagyok.
Hihihi.
Na, most jelentkezett be egy Ügyfél 27-re vasárnapra. Nagyon boldog vagyok tőle, de mindegy. Muszáj lesz bejönnöm.
Nem, szent este az itteni nővéreméknél vacsorázunk, ő főz. Náluk van gyerek, így hozzájuk megyünk. 25-én pedig Makóra megyünk a lenti testvéremékhez, ott aztán mindenki ott lesz. Keresztszülők, kereszttestvérek, unokaöcsik stb. stb. Ilyenkor vagyunk kb 40-en. Ott a nővérem főz, de mi is reggel megyünk, hogy tudjunk főzni. Hatalmas eszem iszom, dinom dánom, a gyerekek énekelnek, és nyitogatják a sok sok ajándékot. Aztán 26-án lehet, de nem biztos, hogy megismerkedem leendő anyósomékkal. Majd kiderül, bár most már egyre jobban nem akarom megismerni. Villog a beszarás jelzőm, mint állat. Na mindegy.26-27-én én nagyon sokat szeretnék pihenni. Vagy maximum még egy két ajándékot, ami megmaradt szétszórok, de nem hiszem. Inkább előbb szoktam odaadni, mint utóbb.
Nálatok hogy zajlik??
Nálunk már most bolondok háza van minden üzletben. Sajnos még én sem vásároltam be, nálunk is hétvégére marad. Én is utálom a tömeget, de nem tudok mikor bevásárolni, mert a drágámnál van a kocsi. Ott hagyja a telephelyen én meg szívok állandóan. Na mindegy. Most ő fog, hogy a tömegben vásárolhatunk. Jah, és még téli gumink sincs, most próbálok szerezni valamit, mert jövőhéten utazunk és én így nem vezetek. Meg le is veheti a rendőr a rendszámot.
Sajnálom, hogy fáj a fejed, ez nagyon kemény dolog. Próbálj meg keveset mozogni és csendben lenni. Nekem beválik, plusz a fájdalomcsillapító.
Tegnap vettem is pár dobozzal, mert én nem megyek neki úgy a Karácsonynak, hogy nincs otthon. Nem merek. De alig várom, hogy 3 napig ne kelljen dolgozni jönni.
Szia!
Természetesen nem ment, anyukám rántott sajtot csinált. Hmmm, nem lehetett ellenállni. Ma viszont jó leszek, mert ma fehérje nap van, és grillezett hal lesz. Eddig még nem ettem ma, de már nem is fogok, míg haza nem érek, mert nincs időm. Jó lesz ez, most visszaáll a rend. De, jó az az 5 kiló. Nem sok súlyból nehezebb fogyni. Nekem azért ment ilyen sok, mert egy nagy állat voltam. Viszont a karácsonyt nem szabad kihagyni. Januárban tényleg mindent elölről kezdünk és akkor megint végig csináljuk. Nyárra bombázók leszünk, de nagyon. HIHIHIHI
Majd csak erényövben engednek a fiúk bennünket strandra. Jó lesz.
Nem vagyok beteg, csak tegnap voltam nagyon rosszul. Húú, szédültem meg minden, de aztán elkezdett éjjel esni a hó és minden bajom elmúlt. Azóta is esik folyamatosan. Nem bánom, de csúszik, mint állat, és az előbb is eltaknyoltam a Postára menet. Szép látványt nyújtottam a telehold seggemmel, ami az ég felé meredt. Na, páran sokkot kaptak, de mindegy.
Most már leszek.
További ajánlott fórumok:
- 2010 szeptemberi babák
- 2009 szeptemberére várt babák
- 2011. szeptemberi babavárók!!
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Február 21.-étől kezdené valaki velem a 90 napost? Együtt könnyebb
- Mi a véleményetek a Szegedi Tudomány Egyetemről? Oda szeretnék járni szeptembertől.