Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Van aki szeptember 2.-án kezdené velem a 90 napost? fórum

Van aki szeptember 2.-án kezdené velem a 90 napost? (beszélgetés)

❮❮ ... 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 ... ❯❯
719. Menike
2009. dec. 19. 12:32

Oké!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nagyon kíváncsi vagyok. Majd a karácsonyit is átküldöm, hogy lásd a kis családomat!

Hihihi

Amúgy sajnos a párom kisfia mégsem jön velünk a nagy családomhoz, mert nem aznap van velünk, hanem másnap. Szívás. Ez nagyon rossz, mert így kimarad, de még megpróbáljuk megdumálni az anyukáját, hátha elengedi. Jó lenne. Na, megnézheted a 2 szerelmemet, meg engem is. Sajnos nem voltam még csinin felöltözve, amikor csináltuk a képet, meg nem is egész alakos.

718. genia
2009. dec. 19. 12:19
Jonnek az emai lek de a parom elment vasarolni es mint mondtam en bot vagyok a gephez de o profi es megkell varnom meg haza er de mar nagyon izgatott vagyok ,mi is kuldunk neked ma!!!!
717. Menike
2009. dec. 19. 11:25

Ja, sok mailt küldök, mert egyszerre két hónapot tudok elküldeni, olyan nagyok.

Bocsi

716. Menike
2009. dec. 19. 11:24

Szia!

Holnap nem dolgozom!!

Futás??????? Hát ez igen, le a kalappal előtted, én csak a karácsonyi cuccok után rohangálok. Hihhi. Én csalok össze vissza, de persze mértékkel. Nem bírom megállni, de már nem is akarom. Majd januárban újult erővel nekiugrom. Hiába, hiányzik a szervezetemnek ez-az.

Az e-mail cím jó, már küldöm, csak nehezen tölti be. Kíváncsi vagyok a véleményedre. Van benne rólam is 2 kép, ez a múltkori diszkó sminkem.

Nézd meg és véleményezd.

715. genia
2009. dec. 19. 10:48
Na megint ittvagyok meg volt a futas jelentem...jujj de orulok megtortem a jeget!!!!! szoval futas 35 pers es RR bol a 30 perces felsotest amibol 5 percet birtam azt hittem szet durran a karom (az nekem eleg kritikus utalom) na de kezdesnek nem rossz ....ugyi vagyok ...ja es menni fog a gyumi nap de a le nap helyett en feherjet tartok es hetfon ujra gyumi kedden le....muszaly nehari ram ,te tarsd csak ugy tovabb ahogy jon...ja az e-mail cimet elkuldtem priviben ,varom a naptart kivancsian....az adatlapodon levo cim jo?
714. genia
2009. dec. 19. 07:22
Jo reggelt!!Ma gyumi nap nem elfelejteni>>>!!!!Mar megint esett a ho es sepertem [en voltam a soros] de nem baj tudod reggeli torna,ma ugygondoltam ujra neki fogok futni,csak a csalad meg alszik megvarom mig felkelnek...egy kicsit izgulok hogy fog menni biztos kikopom a tudomet, de 30 percet muszaly lessz kibirnom.Te holnap is dolgozol?
713. Menike
2009. dec. 18. 17:16

Tél van, hideg van, ez sajnos a természet rendje. De majd újra nekilendülünk januárba újult erővel. Én is kipihentebb leszek és akkor kemény és kegyetlen. A barátnőm már most kifarolt a dologból. Valamelyik nap beszéltünk erről és már most mondta, hogy nem fogja normálisan csinálni. Én meg nem unszolhatom, hiszen elkezdenie saját magától kell. Nem erőltethetem, de ha akarja, akkor segítek. Ha engem is basz...ogatnak, akkor juszt is nem azt csinálom. Mindent szépen a maga sorrendjében.

Hát, még nem lehet jegyet venni a koncertre, de azért jövőhéten még megkérdezem. Ha nem lehet még akkor sem, akkor írok egy Meghívót a koncertre és azt kapja meg a kincsem. A jegyet meg később, amikor már lehet venni.

Ha küldesz e-mail címet, átküldöm a naptárt és megnézhetsz bennünket.

:)))))))))))))))))))))))

712. genia
2009. dec. 18. 16:38
Igen mindent megvettunk amit kellett ,a kajat is... holnap gyumi...ugy kell nekem!!!!!!!!!!!!!!Huuu nagyon duhos vagyok magamra kellene szedjek egy kis kromot hogy ne legyen ilyen etvagyam....!
711. Menike
2009. dec. 18. 16:22

Sikerült mindent megvenni? Nagyon ügyesek vagytok. Egyszerűen hihetetlen. És gondolom a bevásárlást is megcsináltátok. Mármint a kajákat. Hát én még azt nem teljesen, de igyekszem nagyon. Ma nagyon sokan voltak nálam, ami nem gond, mert így vasárnap nem kell bejönnöm. Nagytakarítás lesz, és még a maradék ajándék becsomagolása.

Alig várom, hogy pihenhessek. Aztán kari után jön az utolsó roham és vége.

Én nem ettem sokat, viszont nagyon éhes vagyok. Remélem időben haza érek és akkor nyamizunk valamit.

710. genia
2009. dec. 18. 15:50
Na szia !! Megjottunk hat elfaradtam a nagy bevasarlasba de tul vagyunk rajta. A Karpatiat mi is szeretjuk ,remelem kaptok jegyet...Huu tiszta almos lettem biztos a hideg miatt ,itt bent meleg van es elnyom a buzgasag [szoktak mondani falun] .En azt hiszem ma is tobbet ettem a kelletenel....basszus.....
709. Menike
2009. dec. 18. 10:15

Szia!

Én is jó voltam, bár csak nagyon minit. Viszont, ha minden igaz, már csak 2 db karácsonyi ajándék hiányzik és kész vagyok. Képzeld, ma megláttam az utcán sétálva, hogy lesz Kárpátia koncert. Emlékeim szerint a drágám szereti, ezért gondoltam veszek 2 jegyet rá, és elmegyünk. Na, fel is hívtam itt a városunkban lévő irodát, hogy kellene 2 jegy, érdekes volt, mert ők nem is tudták, hogy árulnak. Na, most koslathatok a jegyek után. Szívás, de legalább karácsony letudva.

Hát nekem sem volt kedvem vásárolni menni, mert nagyon hideg volt az este, de muszáj. Essetek túl rajta minél hamarabb, aztán meg igyatok egy forró csokit. Ma engedélyezve van!!!!!!!!!!

Pusza

708. genia
2009. dec. 18. 07:58
Szia draga baratosnem!!!!!!!!!!!Jo voltam,mar amannyira tudtam..hihihi...Ma megyunk a parommal bevasarolni semmi kedvem itt nagyon hideg van ,tegnap 5 szor sepertem havat most is szalingozik de nem veszes. Lusti vagyok es kedvetlen lelkiallapotom meg mindeg a bekanal tartozkodik,de atfogom lepni.Holnap gyumi dehogy fogom kibirni a vasarnapi le napot az meg rejtely ....
707. Menike
2009. dec. 17. 15:55

Szia!

Jó légy!!

Remélem ma már meg tudunk mindent venni, és csak a téli gumi marad hátra. Azt meg egy ügyfelem intézi már.

Holnap!!

Puszi

706. genia
2009. dec. 17. 15:34
Akkor jo etvagyat neked es jo vasarlast...holnap jovok pusza!!!!!!!!!!!!!!!!
705. Menike
2009. dec. 17. 15:29

Hát, jelenleg igen rossz helyen kopogtatsz fenékbe billentésért, merthogy engem igencsak maga alá gyűrt az éhség. Mit vettem?? Kiflit, szalámit, sajtot. Mindent amit nem szabad. Inkább most eszek, mert este vásárolni megyünk és nem akarok ott zabálni.

Na, mindegy, ma nem tudok mit tenni.

Hüp-hüp.

Sírhatunk!!!!!!!!!!!!!!!

704. genia
2009. dec. 17. 14:31
Na mit vettel? En fott krumplit ettem,a szomszedasszonyom sutott hajas tesztat imadom sikeresen lecsusszott 2 na ez van ..ugylatom ingadozok kajaugyileg rendesen,mintha a lelkesedesem es a kitartesom a beka segge alatt lenne aaaa .... elegem van surgosen kerek egy fenekbe billentest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
703. Menike
2009. dec. 17. 14:20

SZia!

Én éhes vagyok, de nagyon. Át is megyek a boltba veszek valamit, igaz ez csalás lesz. Nem baj, nem érdekel. Nálunk is esett a hó, én hajnali 4kor takarítottam. Nem bírtam aludni, mert állandóan rémálmaim vannak. Na mindegy. Aztán meg az iroda előtt is kellett.

Húú, az epe az kemény. De már jobban vagy és ennek örülök. Felnézegetek ma.

702. genia
2009. dec. 17. 07:18
Jo reggelt!!!Na ma megvolt a reggeli torna es ahogy elnezem lessz meg benne reszem a mai nap folyaman,mar 2 szer sepertem havat egyfolytaban hull,de gyonyoru feher minden meg a goldim is elvezi.Ma ugye kemenyito es nem tudom mi lessz a menu ,de a fejfajasom az epem okozta ugyhogy valami lajtos kellene,vagy csak gyumi de majd meglatom.....ha tudsz gyere ,varlak!!!!!!!!!!!!!
701. Menike
2009. dec. 16. 18:08
Húúúú, nagyon éhes vagyok. Ma semmit nem ettem. Anyukám előbb hívott, hogy kész a hal vacsira. Hmm, eszek hozzá tejfölt és jó is. Holnap meg keményítő. Éhen fogok halni. Bár nem látszik meg rajtam, ha egy nap nem eszek. Hihihi.
700. Menike
2009. dec. 16. 17:05

Persze, majd azért felkattintok, hogy mi a helyzet. Meg hát, hogy mikor mit ettél, mit kaptál, egyáltalán hogyan érezted magad. Érdekel minden. Kis kíváncsi Fáncsi vagyok.

Hihihi.

Na, most jelentkezett be egy Ügyfél 27-re vasárnapra. Nagyon boldog vagyok tőle, de mindegy. Muszáj lesz bejönnöm.

699. genia
2009. dec. 16. 15:20
Tehat,mint mondtam mi 3 vagyunk testverek ,van 2 noverem.Nallunk ugy zajlik ,hogy minden evben mas a soros hogy keszuljon szentesten es ott gyul ossze a acsalad mi is vagyunk jo paran [igaz nem 40 ,csak 25].AZtan masnap a parom csaladjat latogatjuk meg szepen sorba .Harmadnap tobnyire mar ithon vagyunk es hozzank jonnek. Szoritok hogy meg ismerd anyosod ,lehet nem is olyan veszes en imadtam anyosomat[sajnos mar nem el]. de azert en feljovok mindennap egykicsit,majd ha tudsz gyere te is!!!
698. Menike
2009. dec. 16. 15:07

Nem, szent este az itteni nővéreméknél vacsorázunk, ő főz. Náluk van gyerek, így hozzájuk megyünk. 25-én pedig Makóra megyünk a lenti testvéremékhez, ott aztán mindenki ott lesz. Keresztszülők, kereszttestvérek, unokaöcsik stb. stb. Ilyenkor vagyunk kb 40-en. Ott a nővérem főz, de mi is reggel megyünk, hogy tudjunk főzni. Hatalmas eszem iszom, dinom dánom, a gyerekek énekelnek, és nyitogatják a sok sok ajándékot. Aztán 26-án lehet, de nem biztos, hogy megismerkedem leendő anyósomékkal. Majd kiderül, bár most már egyre jobban nem akarom megismerni. Villog a beszarás jelzőm, mint állat. Na mindegy.26-27-én én nagyon sokat szeretnék pihenni. Vagy maximum még egy két ajándékot, ami megmaradt szétszórok, de nem hiszem. Inkább előbb szoktam odaadni, mint utóbb.

Nálatok hogy zajlik??

697. genia
2009. dec. 16. 14:55
Basszus tenyleg szivas es akkor anyud kesziti el a karacsonyi menut? A csaladodhoz utaztok megint ?
696. Menike
2009. dec. 16. 14:49
Most 23-ig, aztán meg 28-31-ig. Minden nap. Most szombaton is délutánig, mert munkanap van. Szívás!!!
695. genia
2009. dec. 16. 14:31
Hanyadikaig dolgozol? A teli gumi tenyleg nagyon fontos anelkul nem lehet elindulni ,nekunk a tegnap volt meg a csere. ja a ket unnep kozott is bemesz ha jol emlekszem nem?
694. Menike
2009. dec. 16. 14:22

Nálunk már most bolondok háza van minden üzletben. Sajnos még én sem vásároltam be, nálunk is hétvégére marad. Én is utálom a tömeget, de nem tudok mikor bevásárolni, mert a drágámnál van a kocsi. Ott hagyja a telephelyen én meg szívok állandóan. Na mindegy. Most ő fog, hogy a tömegben vásárolhatunk. Jah, és még téli gumink sincs, most próbálok szerezni valamit, mert jövőhéten utazunk és én így nem vezetek. Meg le is veheti a rendőr a rendszámot.

Sajnálom, hogy fáj a fejed, ez nagyon kemény dolog. Próbálj meg keveset mozogni és csendben lenni. Nekem beválik, plusz a fájdalomcsillapító.

Tegnap vettem is pár dobozzal, mert én nem megyek neki úgy a Karácsonynak, hogy nincs otthon. Nem merek. De alig várom, hogy 3 napig ne kelljen dolgozni jönni.

693. genia
2009. dec. 16. 14:00
Jot mosolyogtam a latvanyodon ......itt is esett a ho de nagyjabol el is olvadt ,kepzeld most ebredtem muszaly volt lefekudnom mert fajt a fejem k.....vara es gondoltam elmulik,hat tevedtem most is faj .Jut eszembe az erenyovet akkor mar most bekellene szerezni nehogy elkapkodjak annyi fogyizo csaj van itt a hoxan os hogy ajaj.... Apropo Karacsony ,most rendeltem le a tesztakat lessz 3 fajta +a beigli amit en csinalok,meg mar bekellene vasarolni 7vegen mindent amit kesziteni akarok mert utalom a tomeget es hetfotol szerintem bolondok haza lessz az uzletekben.
692. Menike
2009. dec. 16. 13:32

Szia!

Természetesen nem ment, anyukám rántott sajtot csinált. Hmmm, nem lehetett ellenállni. Ma viszont jó leszek, mert ma fehérje nap van, és grillezett hal lesz. Eddig még nem ettem ma, de már nem is fogok, míg haza nem érek, mert nincs időm. Jó lesz ez, most visszaáll a rend. De, jó az az 5 kiló. Nem sok súlyból nehezebb fogyni. Nekem azért ment ilyen sok, mert egy nagy állat voltam. Viszont a karácsonyt nem szabad kihagyni. Januárban tényleg mindent elölről kezdünk és akkor megint végig csináljuk. Nyárra bombázók leszünk, de nagyon. HIHIHIHI

Majd csak erényövben engednek a fiúk bennünket strandra. Jó lesz.

Nem vagyok beteg, csak tegnap voltam nagyon rosszul. Húú, szédültem meg minden, de aztán elkezdett éjjel esni a hó és minden bajom elmúlt. Azóta is esik folyamatosan. Nem bánom, de csúszik, mint állat, és az előbb is eltaknyoltam a Postára menet. Szép látványt nyújtottam a telehold seggemmel, ami az ég felé meredt. Na, páran sokkot kaptak, de mindegy.

Most már leszek.

691. genia
2009. dec. 16. 06:37
Jo reggelt!! Nagyon eltuntel!!!!!!!Ki birtad a le napot ? en igen. Merlegre altam es most itt duhongok egyedul 5 kg ment le 3 ho alatt ,kiraly mi??!!Tehat 65 vagyok es ahogy elnezem a Karacsonyt lessz bunozes mert biztos nem fogom kibirni ,sot oruljek ha nem jon vissz 1 2 kg ,na mindeggy januar 4 ujjult erovel torna es dieta akkor sem adom fel pedig ez kurva gyenge eredmeny ,meg egy 10est lekell dobnom, lehet hogy a 90 napos megsem az en dietam valami drasztikusabb kellene ,ki fogom hagyni a szenhidratot, vagy ossze vonom a kemenyitovel AAAAAAAAAA nem is tudom . Mikor tudsz jelentkezz!!!!!!!!!!!!!!!!
690. genia
2009. dec. 15. 13:06
Szia! en ugyes voltam nem bunoztem ma viszont ehes vagyok, most kaptam be egy ragogumit es egy kicsit jobb lett.Vigyazz nehogy megfazz ,vagymar megfaztal?A csalas ma belefer en soha nem birom vizzel csinalni mehet a gyumi le siman,igaz en csak teat iszogattam meg termeszetesen cukor nelkul.
❮❮ ... 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook