Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Van aki szeptember 2.-án kezdené velem a 90 napost? fórum

Van aki szeptember 2.-án kezdené velem a 90 napost? (beszélgetés)

❮❮ ... 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 ... ❯❯
2010. aug. 24. 09:43

hát reméljük meghívnak!!:):):)

KÉPZELJÉTEK!!!Ma pár régi cuccomat elővettem és képzeljétek amit tavaly vettem gatyót amikor még 75 kg voltam JÓ RÁM!!!!Wáááááá!jó igaz még felül picit feszül és a combomon és a popsimon se laza de akkor is!!!87 kgan belefértem!!wíííííííí:]Akkora löketet adott ez!!:)wííííííííííííííííííííí:):):):):)

1888. Menike
2010. aug. 24. 09:20

Nekem is nagyon lenne hozzá kedvem. Eleve bírom a többieket, meg hát ezt nem nagyon szeretném kihagyni semmi pénzért.

Nagyon mókás lenne.

2010. aug. 24. 09:17
juj:Dha teheted menj el:P;)
1886. Menike
2010. aug. 24. 09:08

Ohh, most épp egy pasinak írok sms-t. Múltkor érdeklődést mutatott irántam. Na, de nem akarom kihasználni.

Ezt még átgondolom.

Annyi infót kaptam, hogy Krisztián próbálkozik nőt találni magának, de eddig mindenki visszautasította. Most szombaton lesz egy parti a haveroknál. Azon gondolkodnak, hogy elhívjanak-e engem is. Elég jó móka lenne. Kíváncsi mindenki a fejére.

Hahahahhaha. Én is. Megnézném, hogy milyen arcot vág.

2010. aug. 24. 08:59

nem vagy rohadt!!:Dnagyon jól teszed!!!!:D:D

Egye a fene utánad:P;)Majd mesélj!:D

1884. Menike
2010. aug. 24. 08:44

Jóóóó reggelt!

Na, nem jött tegnap a Krisztián. Nem baj, nem is volt kedvem vele találkozni.

Ma viszont nagyon csinosan vagyok felöltözve, a hajam becsavarva (mert így szereti), ki vagyok festve ÉS magassarkú van rajtam!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rohadt vagyok??? De így legalább látja, mit veszített! HIhihihiihihii.

2010. aug. 23. 19:17

halihali!:)

Ma tényleg nagy pangás volt:).Nekem is annyira fáj a fejem:Smajd megpusztulok:S

1882. Menike
2010. aug. 23. 16:42

Jól van, jól van. Mivel senki sincs ma, így én is lelépek. Betartottam a mai keményítő napot. Éljen. Holnap tésztát eszem. Szerintem, szokásosan, mákosat.

Fáj a fejem és aggódom is.

De délután, ha minden igaz, megyek kiskutyázni. Egy 4 hónap Beegle. Artúr a neve.

Holnap jövök!!!!!!!

2010. aug. 23. 16:41

Huh!Az nagyszerű lenne!:):)MEGYEK!!!!:):)

Együtt kipróbáljuk akkor jövő nyáron!!!:)

Szépen,karcsúan:)de jó lesz!:)

1880. Menike
2010. aug. 23. 13:50

Ha gondolod, akár együtt is elmehetünk majd raftingolni. Na, mit szólsz???

Persze csak ha van kedved.

Nem most gondoltam, majd jövő nyáron. Ezek általában egy szombat és egy vasárnap.

Addigra meglesz a motorom is, és mehetünk azzal.

1879. Menike
2010. aug. 23. 13:37

Hmmm, a wakeboard nem izgat, valahogy nem nagyon szeretnék a vízbe csapódni. Bár ha a motorral elvágódok, az sem lesz kellemes.

Na, a bungee jumpingről meg szó sem lehet. Olyan tériszonyom van, mint az állat. Ezért választottam a tandemet, mert ott tuti kiugrik velem az oktató. De a bungee-n nem. Ott képes lennék visszamászni, amilyen fosós vagyok.

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

De persze semmit nem szabad kihagyni. Ki tudja, lehet a tandem után az jön. Majd az adrenalin löket eldönti. Hihihihi.

2010. aug. 23. 13:34
Paintball:D;wakeboard;bundy jumping: )
1877. Menike
2010. aug. 23. 13:11

Remek, legalább nem csak én hülyülök meg. Van még valamilyen dolog, amit ki akarsz próbálni??

Nálam még listás a go-kart és a paintball. Hihihii.

2010. aug. 23. 13:04

oké:)Megbeszéltük:D

hát igen:D.komolyan nálam is tervben vannak az ilyen "nyalánkságok":)

1875. Menike
2010. aug. 23. 12:57

Ohh, az első nagy utam Kiszomborra fog vezetni. Ott laknak a tesómék, úgyhogy majd megállok nálad. Oké???

Húúú, száguldás!!! Alig várom, meg a tandem ugrást is, meg a vadvízi raftingot. Egyszerűen imádom. Csak félek, hogy adrenalin függő leszek. :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Mert ugyebár megvan rá az esély. De inkább ettől függjek, mint egy férfitól. ÁÁÁÁ, az gáz.

2010. aug. 23. 12:50

dehogy vagy unalmas!

Vigyázz majd magadra!!:)Remélem egyszer elviszel egy körre:P: )imádom a száguldást és minden extrém dolgot én is:)

1873. Menike
2010. aug. 23. 12:12

Húúú, nehéz lesz megint látni, találkozni, beszéli vele. Nagyon ki leszek, az tuti.

Na, de majd csak túlélem. Eddig mindig sikerült, most is fog.

Nem is nyavalygok többet, mert marha uncsi lehetek.

Jah, közben csinálgatom a motoros kresz teszteket, de elvérzek állandóan. Talán, ha a könyvvel kezdeném, de azt majd délután. Addig is begyakorolok pár dolgot.

Nagyon durva a motor, amivel menni fogok. Rákerestem a neten. Hát egy igazi giga. Nem tudom, hogy fogom elbírni. :))))))))))))))))

Kicsit aggódom magamért, mert már most száguldoznék. Hát, remélem nem töröm össze magam, mert az gáz lesz.

2010. aug. 23. 11:52
:(
1871. Menike
2010. aug. 23. 11:38

Igen, az. Én már ott tartok, hogy nem kell senki. Elég lesz ezt kiheverni. De a barátnőim állandóan csesztetnek. Ha elmegyünk valahova, akkor persze úgy csinálok, mintha érdekelnének a pasik, mert nem akarom megbántani őket. Annyira igyekszenek, hogy segítsenek rajtam, de hát na.

A szívnek parancsolni nem lehet. Nem is kell, csak ne sajogna úgy, mintha menten kiszakadna.

2010. aug. 23. 11:35
hát tudom,elhiszem...de a szívnek nem lehet parancsolni...én pár hónapja én is jól ráfáztam..pedig alapom se lett volna[ami 100%]bonyolult a szerelmi élet:(
1869. Menike
2010. aug. 23. 11:32

Jahj, köszi Diush, de megint elszontyolódtam. Pedig hát tényleg jobban járok nélküle, csak a szívem nem fogja fel. De legalább már az eszem tudja.

Na mindegy. Nekem ma keményítő napom van. Eddig alig alig haladtam valamit a fogyival, de hát nem is voltam valami kemény magammal. De most már az leszek. Eddig megettem egy barackot, délután meg uborka lesz.

2010. aug. 23. 11:29
Menike!Kitartás!!!!!
1867. Menike
2010. aug. 23. 11:24

Ohh, nem is említettem. Tegnap keresett a Krisztián, de nem vettem fel. Nem volt kedvem vele beszélni.

Na, most megint hívott. Érdeklődött hogy vagyok, hogyan telt a hétvégém, és ma vagy holnap jön és odaadja a telefonomat.

Na????????? Tudtam, hogy felzaklat a dolog, de azt nem gondoltam, hogy ennyire.

Már megint marha vagyok. Basszus!!!!

2010. aug. 23. 11:24

sziaaa!:):)

Igen!:)Mamámnál voltam:]huh.annyira jó volt,de rájöttem mamámnál nem lehet diétázni:Đigaz nem bűnöztem semmit,+2 kg.de nem baj:)annyira jól éreztem magam:]:].imádom a főzelékeket és csinált nekem külön,vettek nekem dinnyét,szilvát,sütöttünk halat.áh:)nagyszerű volt:]:]nem is bánom a kg-kat:)

de ma gyümi napot tartok:)de holnap fehérje:D.

most egy hamar nem megyek ki,így már semmi baki nem lesz!:)mozgás ügyileg,futni voltam ott is,de torna az nem volt..elég volt a krumpliszedés:)

Hogy vagytok?:):)

nos,nekem ma gyümi-gyümi-gyümi:)

1865. Menike
2010. aug. 23. 09:55

Nem is kérdeztem. Kinek milyen volt a hétvégéje?????

Genia! Voltatok horgászni??

Mona! Sikerült apát elcsábítani egy kis kiruccanásra??

Diush! MErre jártál?? Mamánál???

1864. Menike
2010. aug. 23. 09:22

Való Világ??????? Na nem, a barátnőm is ezzel csesztet állandóan.

ÁÁÁÁÁÁ, nincs nekem ilyenekre időm. Meg hát nem vagyok én akkor ember, hogy ilyen helyre menjek. Hihiii. Mit szólnának az Ügyfeleim???

Voltam szombaton motoros tanfolyamon. Olyan szar volt, hogy már vasárnap el sem mentem. Most jelentkezek vizsgára. 8-án megyek.

Egy 500 ccm Hondával fogok menni. Kb 220 kg a súlya.

Gyúrnom kell?????????????

1863. genia
2010. aug. 19. 11:56
Lattatok ,ujra indul a valo Vilag ..Menike nem jelentkezel??!!
1862. genia
2010. aug. 19. 11:17

Jok az uj kepeid!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

En is olyan vekony akarok lenni................

1861. genia
2010. aug. 19. 11:10
Most is megy a hasad??/
1860. genia (válaszként erre: 1857. - Menike)
2010. aug. 19. 11:10
ugy nezki ,hogy megyunk ki mi is halaszni ..........kepzeld ennnnnnnnnnnn aaaaaaaaa muszaly az iden nem voltam ,es megigertem a paromnak!!!!!!!!!!
❮❮ ... 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook