Van aki szeptember 2.-án kezdené velem a 90 napost? (beszélgetés)
Megettem a dinnyémet. Fini volt, de nem győzök wc-re járni.
Na, ez az átka.
Diush, hogy bírod a zöldséget?? Mit ettél ma?
Én lencsefőzeléket, meg borsófőzeléket szoktam enni.
Húúú, sikerült megoldanom a tornás dvd-t. Nagyon köszi Diush.
Na, mást is lehúzok és akkor már nagyon klassz lesz.
Válaszoltam.
És bármikor kérdezhetsz bármit. Rendben? Ne legyél szégyenlős, nem harapok, és ha tudok, akkor tuti segítek, vagy csak elmondom a tapasztalatomat.
Hát a kedvencem az a Pesuth Rita Kickbox, de még nem tudom végigcsinálni, pedig roppant hatásos.
Vettem egy hulahopp karikát (sima műanyag) és megtöltöttem finom homokkal. Így sokkal nehezebb és látványos. Aztán meg hulahoppozok és a derekamról viszi le a zsírpárnákat. Igaz, úgy néz ki az oldalam, mintha alaposan elvertek volna, de nem számít. Ruhában úgysem látszik.
Amúgy meg csak light-osan tornázom. Pár felülés, kicsi comb, kicsi popsi. De ma legyűröm a Ritát. 50 perc és 1100 kalóriát égetsz el.
Na persze, ha rendesen végigcsinálod.
jaj!:)én imádok futni,vagyis kocogni:):)igaz a bokám és a térdem néha szól hogy fáj...de hát:)most inkább így fájjon[jó jó lenne ha nem fájna]mint a kövérség miatt 30 év múlva:)
Mára KarateFitt-et tervezek:)A hullahopp az milyen?:)nekem itthon sajna nincs:\.Mire szoktál tornázni?:)
Már megint hős vagy. Futás, torna. Ez picit sok lenne nekem, bár tegnap én is gondoltam rá, hogy el kellene mennem futni. De még csak az otthoni tornánál és a hulahoppozásnál tartok.
Hihihii.
Több, mint a semmi.
De ügyes vagy!!: )
Jujj!!:)De jó neked hogy már holnap!:)Én is annyira várom már:)
Hidd el!MEGÉRI!!:)Imádom!!!:):)kakaós-,pizzás csiga :)nyámi:)de szerintem most két hamburger zsemlét veszek:)és megvajazom:)imádom:]:]
Én most megyek futni:)
utána pedig torna a javából:):)
Képzeld Diush, én holnap megyek fodrászkodni. Húú, csak el ne felejtsem. Hihihi.
Kicsit megszőkülök. Na, nem nagyon, de én is várom a változást.
Én még nem mertem kipróbálni a Norbis sütit, mert nagyon finnyás vagyok. De jó lehet. Na, majd egyszer rászánom ám magam.
Viszont alig várom, hogy végezzek és mehessek haza tornázni. Jó volt, hogy reggel sikerült rávennem magam.
én nekem is azok a kedvenceim:)
holnapra már van 3 müzli szeletem[1 norbis és két cerbona az új,ami hozzáadott cukor nélküli]..és még szerintem lesz két db norbi süti:)
Teljesen megértelek, én sem bírom. De ma dinnye van nekem és ez nagyon klassz. Imádom.
Holnap meg víz nap.Kíváncsi vagyok, hogy két nap alatt mennyi megy le.
Szerintem a fehérje, meg a szénhidrát a legjobb.
sziasztok!:)
huh.nem szeretem a zöldség napot:]
áhj..még mindig nem kedvenc.:S
Jah, és nem is írtam. 3,2 kg-t adtam le. Ez nulla. De tegnap nagyon nagyon elhatároztam magam és 09.11-ig le szeretnék adni még jó sokat.
Tegnap este és ma reggel is tornáztam. Igyekszem ma elmenni futni is, hiszen az nagyon jól égeti a zsírt.
Jó reggelt!!!
Beszéltünk tegnap, de végül nem szóltam semmit az érzéseimről.
Ha valakit szeretünk, akkor el kell tudnunk engedni is. Bár szerintem ő nem akar. Legalábbis a közelemben akar maradni. A beszélgetés végén úgy köszönt el, hogy szia drágám, vigyázz magadra.
Ezen nagyon összezavarodtam.
Viszont nagyon nagy lendületet adott a fogyiban. Igen is meg akarom mutatni, hogy képes vagyok lefogyni. Szeptember 11-én fogunk találkozni. Addig még sok sok kilót leadok. És akkor hátha.
Kérdezte van-e már barátom, meg hogyan telnek a napjaim. Stb. Elég normálisan elbeszélgettünk, de azért veszekedtünk is. Sajnos a fejéhez vágtam megint, hogy keressen egy gebe barátnőt magának, ha én ennyire szar voltam 3 évig.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!
Sügér vagyok, teljesen.
Jah, ma gyümi napom van. Dinnye a kaja. Remélem ez nem romlott.
Szóval senki sem ment meg magamtól???????????
Hogy lehetek ilyen idióta??????????????????
Oké Lányok!!!!!
Nagy baj van. Elfogyott az energiám és nem bírok harcolni a szívemmel..
KI AKAROK BÉKÜLNI!!! Nem akarom ezt a harcot. Hajlandó vagyok kompromisszumot kötni vele, csak legyen velem.
Megrémülök saját magamtól!!!!!!!!!!!!!!
Na, a barátnőm most oltott le, hogy ilyen hülye vagyok, hogy el akarok menni, mert nem fogom magam jól érezni és hát a Krisztián sem.
Lehet benne valami, de nem érdekel.
Ohhhhh, most megint nem érzem magam valami feldobottan.
:D:Degyet értünk akkor:D:D
én nekem ma fehérje napom van:):)
ma már volt 40 perc Réka és 20 perc futás:)
Ez az!!!!!
TE vagy az én emberem. Legalább nem csak én vagyok ilyen bosszúálló típus. Hihihii.
Na, nem baj, hiszen ettől érezzük magunkat jól.
Ma milyen napot tartasz? Én ch, de csak abonettet fogok enni. Húúú, még a délelőtti gyümijeimet sem végeztem ki.
mert édesnek érezzük a bosszút!:):D
Engem is az hajt,hogy egy srác nekem nagyon bejött...de nem kellettem neki,de most megmutatom majd hogy mit veszített:)
Jhaj, miért van az, hogy mi nők csak a bosszúnak élünk????
Miért élvezzük??
Na, nem filozofálgatok, lényeg, hogy tetszik a dolog.
Igen, igen!!!
Csak én nem akarok belebonyolódni semmibe sem. :((((((((((
Egyelőre nem látom értelmét.
Elég lesz, ha látom az arcát (ha esetleg meghívnak), hogy nyúlik meg, hogy ott vagyok én is.
Bár a többiek is rohadtak, mert élveznék. Hihihii
Nagyon jól csinálod!!
Ez így rendben is lesz!
Én is erre készülök, csak én melíroztatni akarom a hajamat, mert már elegem van a barnából. Kicsit világosodni szeretnék. Hihhihihi.
köszönöm:):)
Hát igen:]imádom a szőkét is,de már pici változás kell úgy vagyok vele,hogy egy eredménytelen múltat lezárok:)és nem csak az alakomat szeretném megváltoztatni:)így váltok hajszínt is:):)
de boldog vagyok:)
Az igen. Na ezek a legjobb dolgok, amik erőt adnak. Egy régi naci, ami rád megy???? Ez igen. Ez ám a pozitívum. És a fodrász igen jó ötlet. Én is arra készülök.
Jó nagy változás lesz szőkéről vörösre váltani, de nagyon klassz lesz.
Ügyes vagy!!!!!!!
jaj nem is meséltem:)hétfőn megyek fodrászhoz:):):)
már eléggé töredezett a hajam a végeit levágatom és a szőkéről rézvörösre váltok:):)
További ajánlott fórumok:
- 2010 szeptemberi babák
- 2009 szeptemberére várt babák
- 2011. szeptemberi babavárók!!
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Február 21.-étől kezdené valaki velem a 90 napost? Együtt könnyebb
- Mi a véleményetek a Szegedi Tudomány Egyetemről? Oda szeretnék járni szeptembertől.